Sziasztok Csajok!
Bocsesz hogy egy kicsit eltűntem
Petra,
Köszike
Igen hamar eltelt ez a pár nap....Mikorra várod?
Dekatka,
Sajnálom, :s De majd a fogigátló kipuccant...addig is tényleg picit megpihensz lelkileg is
és újult erővel!!!
)))) Ha ebben a hónapban nem de a következőben együtt inszemezünk
Ági,
Köszönöm
ti hogy vagytok?Kis pocaklakó hogy van?
) Repül az idő...már a 12. hét
Ruzsoma,
Köszönöm,
Igen hajtom, pörgetem a dolgokat, mert tudod én "lombik fan" vagyok
abban hiszek...De te sem panaszkodhatsz
szuper hogy altatható vagy
Akkor egyszerre mentek Regivel
Nem érzel semmit
Nekem ez volt az első műtétem+Laparral egybe csinálták....és tényleg nagyon kellemesen csalódtam a bentlétem alatt....mondjuk ezt elmesélem...
Nem nagy story....mikor már visszavittek a műtétről....a "benti ruciba" voltam és az olyan rossz mert a mellem mindig kiakart fittyeni.....a lényeg a lényegben hogy még fél kómás voltam és 4-en voltunk a szobába a mellettem fekvő csajszihoz jött a férje egyszerre az én férjemmel....én kómás állapotomban ültem az ágy szélén mit sem sejtve hogy a mellem meg kint a rucin kívűl a férjem igazította meg....én meg csak nevettem....nem zavarta volna őt sem...csak hát volt ott más férfiúúú is
Nem nagy poén...de örök élmény
Szóval jó élményekkel fogsz gazdagodni
Regi,
Köszike
Te hogy vagy drága?Látom 21.-én mész én elötted 2 nappal
Biztos minden okés lesz és ti is tudtok kezdeni
De jó lesz
A szurik nem olyan vészesek
egy idő után már immunis leszel rájuk....
bogyoka,
Látom nálad is minden sínen van, szuper....Én nem emlékszem pontosan hogy mivel altattak...dumáltam, dumáltam közbe a karomba benyomták a kanült és ennyi filmszakadás... már a szobába ébredtem....földöntúli élmény volt
DDDD aznap nekem egy picit kapart a torkom, de nem volt nagyon gáz....
nemethne,
Sajnos ebben nem tudok segíteni, mert nem volt ilyenem....Szerintem akkor kapsz gyógyszert ha nem jön meg és meg lesz az idő amin belül meg fog jönni....szerintem....de vannak itt nálam okosabb csajszik ezügyben....
Csajok,
Én ma voltam Murber dokinál.....egy érett tüszim van holnap Fosti...majd vasárnap Choragon és kedden INSZEM!
Lányok van olyan valaki itten aki saját magának adja be a szurit?Mert én ma megkérdeztem az aszisztens nénit és azt mondta hogy simán betudom adni magamnak...csak vegyek tűt+fecskendőt a patikába és mondta h hova szúrjam....Szerintetek legyek olyan bátor?Én megcsinálom csak attól parizok hogy rosszul szúrom vagy ilyesmi
DD
Szép Napot Csajszik