Sziasztok lányok!
Móni
Szintén gratulálok a szigorlathoz! Én nem vagyok jártas benne, ezért lehet, hogy hülyeséget kérdezek: a szigorlat u.a. mint az államvizsga?
Bocsi, ha baromságot kérdeztem
Babus
Örülök, hogy újra itt vagy!
A babanet elvonási tünetek néha nálam is jelentkeznek
Henci
Bocs, hogy ennyit kérdezgetem, de szerda óta mindenféle hülyeséget (is) összeolvastam és minden tünetet fel is fedezek magamon
Szóval, a szúrkálást hol érzed? Én (általában) a bal felemen, a köldökömtől kb.1 arasznyira srégett lefelé. (Hú, ezt rendesen megfogalmaztam. Azért remélem érthető
)Szúrkáló érzés. Van, hogy egész nap semmi aztán este elkezdi.
Ha szerencsém van és van még szabad időpont, akkor hétfőn megyek egy másik dokihoz. Tegnap voltunk egyik barátunknál. Nyáron műtötték a barátnőjét, de akkor nem beszéltünk róla, hogy mi volt a baj. Tegnap aztán amikor megkérdeztem, hgoy ki a nőgyógyija, elmondta. Endriometriozis (remélem, jól írtam le). 3 éve járt a körzetihez, aki szerint a beleivel volt gond. Aztán végül eljutott a nőgyógyijához, kiderült van egy kissebb alma nagyságú ciszta a bal petefészkén. Megműtötték. A műtét után semmi nem változott, ugyanúgy szúrkált a hasa alja. Akkor merült fel a fent említett betegség lehetősége. VIzsgálatok és újra műtét és akkor fedezték fel, hogy az egy hónappal azelőtt kivett ciszta kiújult. Nem hagyta nyugodni, hogy mitől lehet ezért Pesten felkeresett egy endimetr.specializálódott dokit. Most hormonkezelést kap és panaszmentes.
Na, amióta ezt elmesélte én is folyton erre gondolok. Hogy mi van, ha ....?
Doris
Ha jól emlékszem neked is volt hasonló gondod. Az mitől alakulhat ki?
Na, megint csak a hülyeségeim. Bocsi mindenkitől!