Új privát üzeneted érkezett!

Végre világos van. (napsütésről már nem is álmodom)
Most volt a tízórás etetés és Hana megint tök kész van. Ráhagytam apára egy kicsit, amíg reggelizek itt veletek, mert már majd éhen haltam. Nem jó érzés otthagyni a síró Hanát. Azt hiszem a hasa fáj, vagy valami böfivel küzd. De az is lehet, hogy csak azt akarja vegyék fel. Remélem Tamás türelmes kísérletező. Néha nagyon nehéz még neki is odaadni. De hát ez terápia mindhármunknak.
Új elem az alvás elméletemben: mi van ha a babák nem 24 órás ciklusokban élnek, hanem sokkal nagyobbakban 36 vagy 48 órásban. Az eredményezheti azt, hogy egyik napot átalusszák a következőn meg tök nyugtalanok. Jaj, így, hogy felhallatszik a kicsilány sírása, minden elmélet annyira ostoba.
Ezt nem fogom sokáig bírni. Már alig van a műzlimből.

Eszter,
igazad van, a szolit teljesen elfelejtettem, pedig van egy itt a sarkon. Kössz a tippet. Kép

És neked is kösz Kikocs,
ma úgy tervezem kimozdulok egy kicsit.

KépKép
savitri

Ja, Orbis
köszi a napocskát. Kép

KépKép
savitri

Sziasztok!

Votlunk CTG-n!Laci is elkísért, így nem mentem be Rékacsékhoz, légyszi Kikocs mond meg neki, hogy puszilom!
Minden rendben van különben!Ilonával is összefutottunk!Kép
amúgy totál fárasztó állandóan várni a szülésznöre, meg a dokira,dehát végzik a dolgukat!

Hanitka!Teljes mértékben megértelek!És nagyon sajnálom!De puszit azt küldök Neked!Kép

DöglQdik a netünk, mert vírusos lett, úgyhogy lehet,hogy megint eltqnök egy pár napra!

Még leírom Bagzer címét, meg hívlak Titeket,ha nem mennék!

Puszi:Katy
Katy

Köszi a kedvességeket! Igyekszem összekapni magam kicsit. Hajnalban még itt pityeregtem Iminek is, aztán voltam a kórházban és -bár minden változatlan-, azért jó volt a szülésznővel is beszélni, mert ő is olyan kedves. Mondta, hogy itt már csak pszichésen kell bírni a dolgot, és azért még megpróbálhatunk egy fűszeres teát, hátha. Edwig egy hős!

A tali biztos tök jó lesz, komolyan jó olvasni a készülődést Kép Nálunk a hozzuk-visszük kimerül a napi kórházba menésben, mert nem lakunk épp közel, a féltők pedig nem engednek tömegközlekedni... (milyen érdekes; ebben az egész család egyetért?!)

A fürcsit -bölcs könyvekből rémlő emlékként- úgy tudom, hogy két okból nem ajánlják a vége felé:
- egyrészt a hosszas (szerintem ez nem 20 percKép ) meleg vízben ázás alatt az erek kitágulása (és ezzel járó vérnyomás-gondok) miatt,
- másrészt -ha kinyílik a méhszáj- esetleges fertőzés veszélye miatt.
Egyébként én is imádok fürdeni nagy teli kád vízben Kép Bár a héten már nem mertem, mert ugye nézegetik a magzatvizet is és a baba így már nincs olyan védett helyzetben.

Viszont akinek lehet, szerintem nyugodtan használja ki! Én meg megyek sétálni egyet a délutáni hajmosásig Kép

Anita
hanitka

Kikocs!
Én is úgy tudom a Hanitka által említett okok miatt nem ajálják a fürdést, de én is szeretek pancsolni, sőt, azt is olvastam, ha vigyázol (nem túl forró víz) akkor nagyon jó hatással van relaxációs szempontokból, szóval kényeztesd csak magatokat nyugodtan Kép

Savitri!
Nagyon ügyes vagy, hogy Hanát oda tudod adni Apának! Hidd el, ennek később még nagyon fogsz örülni. Mikor babákra vigyáztam, küzdöttem pár mamival, akik képtelenek voltak másra bízni a bébit, viszont rá voltak kényszerülve. Aztán lassan rájöttek, hogy a baba jó kezekben van, és boldog, meg kiegyensúlyozott, és olyankor nagyon hálásak tudtak lenni. Persze Hanánál picit nagyobbak voltak, de hát az első lépés az mindig Apa. Kép
Napocskám nincs de küldök neked egy vidámító szörnyit, az új tudománnyommal
Kép

Eszter!
Én is azért nem vezetek, mert félek a többiektől, ha holnap is ilyen trutyi idő lesz, akkor pláne, de a tömegközlekedéssel nekem semmi gondom nem zsokott lenni! Nehogy otthon maradj!!!

Ttika!
Én is nagyon várlak már, és már gifezni is tudok, szóval gyere, mert kihal a zsezsegőklub Kép és mostanában pluszban is gondoltam rád, mert viszonylag sokat jártunk Óváron Kép

Katy!
Örülök, hogy ctg-n minden ok volt, és gyere te is, ne hagyd ki nagyon hiányoznál!!!

Hanitka!
Nem tudok neked okosat írni, csak azt, hogy teljesen normális amit érzel, bár gondolom ez nem segít.

Orbis!
Nekem pont fordított a problémám, beállítom nagy lelkesen az órát 8-ra, és mégis 11-kor kelek fel (legkorábban Kép )

Jóreggelt pussz nektek!
Aura és Erika
34 pont ma Kép Kép Kép
aura

tegnap egész nap jókedvem volt,
ma viszont mikor a párom mondta,hogy ő elmegy a barátaival a Széchenyi fürdőbe teljesen elment megint a kedvem..hogy ez igazságtalanság..és én isKép
esztyx

Esztyx!
Ne izgulj, ma ő megy a haverokkal, holnap meg te jössz a dumcsipartyra! Hát hol itt a gond, ez teljesen fair! Na fel a fejjel, addig rendelj magadnak valami finom hamit, hátha az felvidít!

Pussz, Aura
aura

Orbis! Én szután szültem, hogy Péter elvitt étterembe, mondván, ki tudja, meddig mehetünk mégKép

Levente gügyög a kiságyában, és ÉRTÉKELI a nővéremtől tegnap kapott forgó, zenélő vacakot!!! Azért ez olyan édes!

És tegnap este megint fájt a hasa, nagyon ugyanannak az időnek tűnik, úgyhogy nem tudtunk hamar lefeküdni, de utána 12-től 5-ig aludt. És ez nagy ajándék! Bár én is olyanokat érzek, mint Lili.
Szóval Lili, nekem sincs türelmem sokszor a büfihez, de most nálunk lecsendesedett picit a helyzet. Már nem bukik annnyit. Én nem tudom, ez mitől függ... És a szopinál én is őrült fáradt tudok lenni, ugyanúgy, mint te, és azon drukkolok, hogy csak nehogy felébredjen. És az nem jó. Viszont kimozdulás után sokkal türelmesebb vagyok ám! Ma reggel elfutottam kakós csigát venni a sarokra, az is jólesett. Mikor templomban voltam, az volt a legfurább. Hosszabb idő ugye, és úgy hiányzott ez a kis csöpp, hogy nem igaz! De hazajöttem, és még jobban tudtam szeretniKép Esztyx, te is mozdulj ki tényleg!

Az átadás nekem is nehezen ment, mikor nagyon kétségbeesetten sírt, akkor nem is. Aztán most már picit könnyebb, bár a hasfájós estéket én szívesebben csinálom végig. De tök igaza van Aurának szerintem, és én is edzem magam, hogy tudni kell elengedni. Már most is nehéz...

Az álometetést azért ne add fel, mert a csodakönyvem ajánlja egyébként éjszakára, vagy késő estére, hogy bírja a manó az éjszakát. Ügyes megfigyelő vagy! Nekem még nem sikerült így etetni, mert akkor próbáltam, mikor én szerettem volnaKép Viszont reggel rögtön reagáltam a jelzésére, és a pelenkázást így csöndben megúsztukKép. Lili, türelem magadhoz is! Tudod, nem tudhatod rögtön, ez egy nagy kaland. Egymást tanuljátok. És ne okold magad a hasfájás miatt, szerintem ha fejreállunk, akkor is fájni fog a hasuk.

És más: milyet büfizik? Mert Leventének ilyen fehér darabkák is jönnek vissza, de tegnap óta meg úgy látom, csak folyékony, áttetszőnek tűnő valami jön. Hm? A darabkák az emésztetlen tejek?

Nagyon álmos az ember ilyenkor, én nem hittem el, pedig nem is kellett 2 óránként szoptatnom...

Kikocska, olyan jó látni, hogy jobban vagy! Látni nem, olvasni!

Jaj de jó nektek a tali! Én nem tudok menni, mert Péter dolgozik ma meg holnap, úgyhogy én tartom a frontot. Majd legközelebb. Viszont tegnap egy picit kivittük az utcára Leventét, olyan jó érzés volt babával menni! Büszke voltam!Kép

Hana mennyit levegőzik?

Na most befejezem, megyek ebédelni, amíg ilyen jól elvan a kislegényKép

Puszi,
Noémi
vghnoémi

Sziasztok!

Újra itthon! De én már alig bírok menni mert annyira fáj a szeméremcsontom, mint ha legalábbis kék-lila lenne belülről. Kórház, melóhely aztán még a brendonba is vettem ezt azt és kész vagyok. Energiám az van de fájdalmam is rendesen, de csak ha mennem kell. Ha ülök akkor nyoma sincs.

Szóval megismerkedtem a szülésznénivel aki egy kis tünemény (kedves,aranyos meg minden).
Találkoztam az anesztessel is akivel négyszemközt jól elbeszélgettünk és belemélyedtünk az EDA-ba. Töviről-hegyire mindent elmondott.
Én mindenkinek ajánlok egy ilyen beszélgetést, attól még nem kell vele élni, de én már tudom,hogy fogok! Minden apró kételyemet és félelmemet eloszlatta (ha volt ilyen!?).
CTG-m jó lett,bár a dokival nem taliztam most.
Hétfőn megyek legközelebb.

Köszönöm az invitálást tali ügyben,de egyrészt a mai napot még nem tettem zsebre, másrészt szombaton megint vendégek jönnek és holnap délután megyünk vásárolni meg már rákészülök a konyhába is. Szóval nektek jó tracspartit!Kép
Katyval is összefutottam,egyből felismertem őt, szimpatikus lány.Kép

Aura!Kép
Várom a verset, nekem is van még egy, az rövidebb.

További szép napot!

Ilona(35+4)
Vendég

takarítási szünetet tartok...........
most csak panaszkodni jöttemKép
jajjjj, teljesen le vagyok izzadva, most porszívóztam, meg hajtogatom a ruhákat, meg mindeen.
marci elment kecskemétre apjával szemorvoshoz (van egy elég durva szembetegsége szegényemnek...csak ott van orvos ehhez...) így viszont nekem maradt a takarítás, meg a nemolyannagy, de azé nem semmi kis lakásrendberakás...brühühüüüüü
délután jönnek a szülei....izgulok, az anyja olyan maximalista hogy úgysem tudok megfelelni tisztaságilag, ,és úgyis megkapjuk hogy majd a baba miatt mennyivel jobban oda kell figyelni, meg ez meg az...szóval már fel vagyok készülve hogy úccse lesz elég amit csinálok....nomindegy

meg ma lett volna egy pocak fotózásom, aztán a leányzó írt hogy beindultak a dolgok, már egy ujjnyira van, így lemondja a kis pénzkereseti lehetőségemet....ez van!! mondjuk úgy nem is tudtam volna rendet csinálni, lett volna alibim...Kép

várom a holnapot, és nagyon akarok sütni, de most már nemtom hogy lesz-e erőm hozzá, leszakad a derekam......

megyek, vár a kosz(ami nekem nem is kosz...dehát....)

bagz, aki most annyi........-ot írt hogy csakna
37+4

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzer, nekem is voltak tegnap anyósék, beugrottak, de nem erőltettem meg magam egyátalán. Ennyire futja, azt jóvan. Apósom meg is jegyezte, hogy elég tábori állapotok vannak a konyhőában, mondtam, hogy ja. De majd jobb lesz, ha lesz konyhabútor. És én lepődtem meg rajta legjobban, hogy nem is szégyelltem magam. Ennyi megy, és kész. Nincs segítségem, szóval. Neked ugyanez van, gondolom Marci se rajong a házimunkáért.
Gergő tegnap este úgy mosogatott el, hogy mondtam neki, hogy csinálok neki vacsit, de ha nem mos el tányért, nem tudja megenni. Na, akkor elmosta a tányérokat meg az evőeszközöket. Kép (egyébként vasárnap óta várt rá Kép Néha elmostam egy-két dolgot, de megbeszéltük, hogy ez az övé...
Szóval ne parázz, és ne is foglalkozz anyósoddal. Ahogy mesélni szoktad, úgyis talál valami kivetnivalót... Akkor meg mindegy.

Na, én meg megvarrom még a takaróhuzatot, mert megvan a két lepedő is meg a falvédő a csemetének. És akkor már csak gombvarrás, meg kötővarrás, meg a pelenkázó fölé a zsebes tartó, meg még 3 díszpárna, és megvan minden, amit szeretnék. Juhhéj. Aminek gyorsan meg is kell lenni, mert megint kezdek rosszabbul lenni. Lehet, lejjebb ment csemete egy picit a hétvégén, és most hirtelen nőtt egy csomót megint, és kezdi talán utolérni magát.. vagy nemtom, mit gondoljak
Pussz
kik.
36
(ezzel nem tudok betelni Kép)

kikocska

Na hali!

Kikocs, nekem hál istenek itt a mosogatogép! Aranyat ér! Hipp-hopp eltüntetek vele mindent a konyhábol.

Bagz, azért ne dolgozd tul magad. Anyos miatt nem éri meg, miattunk meg plána nem!!!!!! Senki nem várhatja el egy 9 honapos terhes nötöl hogy pörögjön a porszivoval.

Esztyx, ha apa elment a fürdöbe, akkor te is csinálj progit. MÉg nem mehetsz ki a gyerekkel sétálni?

Na akkor holnap megyek, ha veszélyesek az utak akkor apa bevisz, ha nem akkor megyek kocsival, és a Blahanal leparkolok, és onnan besétálok. Én nem a Margit hid felöl jövök Bagz, hanem pont az ellenkezö iránybol.

Ja , ma elmentek a védönenihez, mert hat én még csak kétszer voltam, és lelkiismeretes furdalasom volt. Olyan jot beszelgettünk. Kert tölem vervizsgalatos papirt, ami csak azert volt mert a dietetikus csinaltatott nekem. Kert UH vizsgalatrol papirt, ami csak azert volt nekem mert voltunk 4D-n. Kép nekem nem adnak semmit, csak szoban mondjak hogy minden ok. Kép

Ja és holnap délelött kijön hozzám személyesen is, és átnézzük a kelengyét meg átbeszéljük a szoptatást, meg mindent. Ugy hogy en is teszem rendbe a lakast, es hatha addigra muffin is lesz, amivel megkinalhatom. Kép Olyan aranyos de tenyleg!

Ja ma talalkoztam azzal a lannyal, aki a babaneten hiredette az avent pumpas mellszivot, és megvettem töle 6000 Ft-ert, és teljesen vadi uj allapotban van minden kiegeszitövel, es annyira boldog vagyok töle. Még vettem töle egy kokuszos polyat is 2500-ert amiben az elejen könnyen tudom fogni majd szopiztatás közben. Annyira szimpatikus volt a lány, egy csomot beszélgettünk még a kocsiban. Kép

Na pusza!
Eszter2004
37+3

ui: ja, én nem kapok sehol málnalevél teát!!!!!!! Ti hol vettetek?????? Van vmi tuti hely?????? HIánycikk!!!!!! Igy hogy fogok szülni? Kép
eszter2004

hova tűnt mindenki????????????????????
épp répatortát készítek az esti kis összejövetelre...ha nagyon jó passzban lesznek, lehet hogy az uh felvételt is megmutatjuk, de csak ho jól viselkednek!!Kép

rohanok, sütögetek,
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

jaj még vmi. A védönéni a vizesedés és a vizmennyiség elfogyasztása közötti párhuzamra azt mondta, hogy nincs össezfüggés a kettö között! Eddig ez a verzio tetszik a legjobban.

Kérdeztem töle a fertötlenitést, sterilizálást. Ö nem ajánlja a mikrosat, mert ma még nem tudjuk hogy a rövidhullámok mit okoznak, és az ételt se melegitsem majd abban szerinte. Lobogo forro vizben elég ha kiöblögetem a dolgokat.

Nekem ezt tetszik. Kép
eszter2004

Bagz, mi az hogy hova tünt mindenki????Haho! én itt vagyok!!! Kép
eszter2004

Eszter, épp egyszerre küldhettük....
nem dolgozaom agyon magam, csak éppenhogy...
én a málnalevél teát az astoriánál vettem, ,a múz.krt.on, ahol Savitri javasolta, ez egy bióbolt, és ott volt kapásból!

ha a másik irányból jössz, hmmmmm, akkoooooor, valószínűleg az a legjobb, ha a rákóczi tértől bemész a bródy-ba, onnan ki astoria, onnan egyenest, el uránia mellett, első utca jobb kanyar, körbe, vissza, az az a bizonyos.....

no, vár a torta tésztaaaa,
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

ok, Eszter, valóban én sem vagyok ittKép)
b

KépKép

KépKép
bagzerka

Hello!

Na képzeljétek, a védőnéni azt mondta, szerinte Leventének csak a nyugtalan periódusa van esténként, mert a hasfájás máskor is jelentkezne. Ez jó!!! Mondjuk így se tudunk mit csinálni vele, de legalább nincs baja. Nekem megnyugtató. És Eszter, az én védőnénim is aranyos nagyon! És azt mondta, kimehetünk sétálni picit!!! Úgyhogy ha nem esik az eső, akkor kimegyünk.

Olyan vicces, a babások (Lili meg én főlegKép egymás között cserélnek eszmét, és én alig reagálok másra. Pedig érdekeltek ám!! Úgyhogy ne haragúdjatok, nem direkt, vagy azért mert már én túl vagyok rajta, de nem mindig van energiám írogatni. Ha valamiről úgy érzem, érdemleges véleményem van, leírom. Node gondolok sokat rátok ám, és minden...

És a lobogó forró víztől meg nagyon vízköves lesz minden, szerintem nem kell túlzásba vinni. A mellszívót én nem valami gyakran sterilizáltam. A kórházban is 2szer adtam csak be. Aura, ott nekünk megcsinálták a koraszülöttön, nem tudom, máshol hogy van. Ezt még egyszer régen kérdezted. Ott forró vízben elmostam, és kész.

Bagzer, te egy csúcskismama vagy ám! Répatorta nyamnyam, csak ne végy figyelembe semmi észosztást! Semmi közük hozzá. Szegény Marcid, ugye karban tudják tartani így a szemét?

Na puszi, és igen, nagyon nagy a pangás.Hol van mindenki?

Noémi
vghnoémi

Sziasztok!

Még jövök, amíg bírok!

Aura!Aranyos vagy!Csak annyira nehéz kimozdulni,de ígérem, nagyon igyekszem, hogy elmenjek!

Málnalevélteát én is a Hős utcai megállónál(Hungária körút, Népstadion után egy villamos megálló az 1-essel Népliget felé) a TTL szőnyeg- és függönyáruház mögött lévő HERBAHÁZBAN vettem!Nem tudom, hogy ott van-e éppen, mert én még azelőtt megvettem,hogy hiánycikk lett volna!

Bagzer!Nekem is mondták a csajok még akkoriban, hogy ne pörögjem túl a dolgokat, és ne akarjak mindenfélét pluszba főzni,meg ilyesmi,szóval legalább Te halgass Ránk, én nem tudtam!
És én meg akarom ismerni a cicád, mert nagyon-nagyon tetszik,úgyhogy nagyon jól elleszünk!Kép

Meg még azt akartam Nektek mesélni, hogy jövő héttől kétszer kell majd mennem hetente CTG-re meg a szülésznőm mindenre felkészített a szüléssel kapcsolatban és nagyon-nagyon örülök neki, mert megnyugodtam teljes mértékben, vagyis még jobban!!!

Eszter!Szuper vagy, így összehoztad ezeket a dolgokat!Főleg a kókuszpólya miatt irigykedek Rád, mert Lili Hanája után teljesen beleszerettem és olyan jó lenne egyet beszerezni!

Lili!Neked meg sok-sok napfényt,meg ilyeneket!Írni akartam de nem tudom,hogy mi vidítana fel, de teszek vaalmit fel,hátha!
Kép
Kép
Kép

Meg ma itt volt Kriszta meg Andris és nagyon jó volt, mert kicsit megmozgatott az az édes gyerek!Tényleg ez az egyik legjobb terápia befordulásra!

Noémi,Savitri!Olyan jó lesz,majd,ha Ti is jöttök a porontyokkal, és nagyon fogtok hiányozni holnap!!!

Katy
37+1Kép
Katy

Ja az első elefánt az lassan én vagyok!Kép
Katy

Én is itt vagyok, csak ti már készülődtök a talira!Ha ma mindent megdumáltok akkor holnap mi lesz?Kép

Én se kaptam málnalevél teát! Hiánycikk erre felénk. Ami érthető ugye mert hát a málna szezonnak vége!Kép
Mozgosítottam pár embert az ügy érdekében,hátha...

Nekem is nagyon aranyos védőnénim van! Már csak egyszer megyek hozzá, asszem a jövőhéten. Akkor már a gyerekorvos néni (aki már be lett mutatva nekem) is kiírja az első kenceficéket a babónak. Meg rákérdeztem,hogy mégis mikor jön el hozzánk,mert úgy hallottam szokás, de nem emlékszem mit mondott erre. Csak azt tudom,hogy ha hazajövünk a kórházból akkor külön-külön jönnek majd! Én már várom őket is!Kép

Nekem van egy tapasztalt kétgyerekes hugom,(védőnéni helyett isKép) így a sterilizáló mint eszköz fel sem merült nálam. Meg igazából sok minden mással is így vagyok mostmár, főleg,hogy már itt is vannak tapasztalt anyukák és mindig írnak ezekről is, és beigazolódni látszanak...

Kép
Vendég

És az elmaradhatatlan táblázat, mert tegnap még ugye Rékacson kívül nem írtam fel mást!Meg kivettem azokat,akik már régen nem jártak erre!Így hamarabb elér a forgó-vigyorgó!Képű
<pre>
2004/2005 téli mamák Kora Szülés ideje baba Baba neve: Méretei: Kórház neve
1. MaricaKép 35 2004.11.13.Kép 2 Mariann 4200g/53cm Szeged/ Klinika
2. BendegúzKép 30 2004.11.19.Kép 1 Bence 3750g/57cm Bp./Szt.István kh.
3. Márti05Kép 31 2004.11.01.Kép 1 Brigitta 3450g/50cm Bajcsy kh.
4. BringaKép 29 2004.11.18.Kép 2 Bernárd 3400g/54cm
5. EsztiKép 22 2004.12.09.Kép 1 Lili 2770g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
7. DiánaKép 28 2004.12.08.Kép 1 Dominik 2930g/50cm Bp./Szt.István kh.
9. MackósajtKép 32 2004.12.07.Kép 2 Nem tudom??? 3600g/58cm Bp./Szt.István kh.
10. CsillaKép 29 2004.12.17.Kép 2 Péter 3900g/53cm
11. HulcsiKép 28 2004.12.19.Kép 1 Benedek 3700g/58cm Bp./Szabolcs u.
12. KatinkaKép 27 2004.12.23.Kép 1 Lili 3100g/54cm Székesfehérvár
13. LiliKép 31 2004.12.18.Kép 1 Hana 3050g/50cm Bp./MÁV kh.
14. EdinaKép 23 2005.01.10.Kép 1 Bálint 3700g/54cm Rókus kh.
15. GabiKép 20 ?Kép 1 Zsombor ? Bp./ Schöpf-Mérei kh.
16. NoémiKép 23 2004.12.16.Kép 1 Levente, Donát 2680g/45cm Bp./Szabolcs u.
17. RékacsKép 30 2005.01.12.Kép 1 Hanga 3700g/55cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
18. MártiKép 29 2004.12.17.Kép 1 Péter,Benjámin 2700g/52cm Bp./ Schöpf-Mérei kh.
19. Hanitka 29 jan.10. 1 Hanna Bp.
20. KireKép 33 2004.12.28.Kép 2 Erik 3150g/51cm ?
21. TüniKép 28 2005.01.12.Kép 2 Kincső 3100g/57cm Bp./MÁV kh.
22. Brigi 30 jan.11. 3 Miklós? Bp./ Bajcsy K.
23. Eszter2004 28 febr.1. 1 Petra Bp./MÁV kh.
24. Orbis 23 febr. 1. 1 Botond Merse/ Csenge Borka Bp./Margit kh.
25. Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./Szt.István kh.
26. Bagzer 26 febr. 2. 1 Simon, Gábor Bp./Szt.Imre kh.
27. Katy 27 febr. 3. 1 Dávid Bp./ Schöpf-Mérei kh.
28. Cicmerák 24 febr.8. 1 László,Gergő Bp./Szt.István kh.
29. Flo 28 febr.10. 1 Matyi Bp./Szt.István kh.
30. Babus 25 febr.12. 1 Kristóf Bp./MÁV kh.
31. Ilona 29 febr.13. 1 Márton Bp./ Schöpf-Mérei kh.
32. Zsuzsi 29 febr. 13. 1 Marcell/ Zsófi, Ágnes Bp./Szt.János
33. Kikocska 26 febr. 13. 1 Réka,Borbála/Gergely Bp./ Schöpf-Mérei kh.
34. Tamesz ? febr.16. 1 Marcell,Kristóf Kistarcsa
35. Ttika 32 febr.19-20. 1 ? Győr/Petz A. kh.
36. Vera 30 febr.20. 2 Matyi Bp./Szabolcs u.
37. Timi 26 febr.23. 1 Máté, Levente Pécs/Szülészeti klinika
38. Zsuzsa 28 febr. 26. 1 Áron Bajcsy kh.
39. Aura 23 febr. 26. 1 Erika Bp./Szt.Imre kh.
40. Mazsom(Zsuzsa) 27 febr.26. 1 Lili Tatabánya/Szt.Borbála</pre>
Katy

És Hanitkának!!!

Kép

Ja és Ilona!Örülök,hogy felismertél,mert én a 8 órától totál kész voltam,meg a hős férjem is!Kép

Orbis Te jösz talira?

Meg Kikocs elhozod a könyvet?

Na mostmá megyek,kaja meg híradó, meg film, aztán majd még meglátjuk!

Katy
Katy

hé ez nem ér hogy mindjárt én jövök! ne paráztassatok!!!!!! Kép

Katy, a lánynak van még egy, mert ikrei vannak. Elküldöm priviben a számát, ök Csepelen laknak egyébként. De ha gondolod, kimegyek érte még holnap délelött és viszem neked a talira. Gondold át. Lefotozom neked a milyenket, és elküldöm a privire. Kép
eszter2004

Jújjj!

Igen,igen!!!Szeretném!Imádlak érte!Meg amúgy is!Kép
Meg tudod,mit szerettem volna kérdezni?
Mondtad,hogy Nektek meg van a Majd elválik című film(azt hiszem ez a film címe Jack Nickolson, meg a D.Keaton-na most jó írtamKép!
Ha nem nagy kérés átírod(kifizetem az árát), vagy kölcsönadod?

Csak,ha tudjátok nélkülözni!
Katy

Katy, az sajna nincs meg nekem, tékábol vettük ki. Kép, ja és az volt a cime hogy MInden végzet nehéz.
eszter2004

Sziasztok,

Noémi, annyira jó hogy írtad, hogy bizony nem felejtettünk ám el senkit! (eszélhetsz a nevemben is, felhatalmazlak.Kép
Hallod mindenki? szeretünk ám és fejben tartunk! És jó talizást holnap!

Eszter, a mellszívó 6000-ért nagyon jó vásár volt. És a kókuszos pólya is. Nekem is olyan van és imádom. Például amikor a baba az ágyunkban alszik akkor is azon van, mert a mi szivacsunk túl süppedős lenne. De a kókuszos alap fenntartja szép egyenesen. A nem egészen vízszintes babakocsiba is ezt raktam, miután kitömtem a mélyedést.

köszi mindenkinek a vígasztalást! Ma olyan cikkeket olvastam a neten a www.lll.hu &#8211;n, ami az én zaklatott törődésemet támasztja alá és jól megnyugodtam. Azt is megállapítottam, hogy Hana nem cumizabaros. Kicsit aggódtam, mert esténként van hogy semmi mással nem lehet megnyugtatni csak cumival (Igen Aura, az az egérkés az Aventes újszülött cumi)
Kép

KépKép
savitri

Rékacs, éljen Hanga! Meg te!Kép Tényleg tisztára te vagy!
És azért igenis tudd meg, hogy elcserélném az első szülésemet a tiédre! Na, csak azért!Kép

Tüni,
nektek is gratula!

Talizni én már nem fogok, nem merek vezetni a szédülés miatt. Majd szólok, ha szülök.

Vica
mvica

Savitri!! örülök hogy jobb a kedved! Hana annyira édes! kis kezecskéivel, hmm, megharapdálnám kicsit az biztosKép ti nem szoktátok a kis husiját kiscit megcsócsálni????? vagy csak mi vagyunk ilyen perverzek?? marcim alig bírta a kisöccsémnél is...most mi lesz..Kép

bgz, akinek valszeg most lett kész a tortája

KépKép

KépKép
bagzerka

Lili!
Pont írni akartam, hogy vasárnapra napsütést mondott az Aigner utód!
Mi meg a Ti tapasztalataitokhoz,meg kérdéseitekhez nem tudunk érdemben szólni, mégis imádunk Titeket!

Eszter!Kár, tök régóta meg akartam nézni!
Figyu, nem nagy gáz Neked kikocsikázni miattam???Mert nem venném a szívemre!

Bagzer!Elvigyem az intimtornás könyvet?

Katy
Katy

Katy, épp most küldöm neked a cuccot mail-en. Ha tényleg érdekel, és kép alapján is tetszik, ilyet képzelszk akkor apa holnap délelött (nincs semmi dolga) kimegy érte, hozzánk nagyon közel van Csepel. Én várom a védönénit. Nem gáz egyáltalán, ezzel ne foglalkozz. Kép
eszter2004

Még nem olvastam végig, most csak gyorsan annyit: a Herbária nevű üzletláncnál van málnalevéltea!! Én pont ma vettem. Az asszem mindenfelé van, én a Margit körútiban voltam.
Orbis
orbis

Orbis, köszi!!!
eszter2004

Na most jóól leírom!
Voltam ma UH-n meg ctg.n és most nagyon fel vagyok dobva KépKépKép
Olyan sztárfotót csináltak róla, hogy tisztára kivehető a pofija! Na nem bírom ki, megmutizom:
Kép
És jól beijesztettek engem a múltkor, hogy nagyon pici, talántalán a legvégére lesz 3 kiló, erre most, így 37+2-nél 3200g, és még ki se akar jönni egyelőre!! Szóval jól bevásároltunk 56-os rucikból, aztán a végén kapásból kicsik lesznek, mert mégis elefántbébi lesz Kép
Megmutatta magát alul-felül, a doktornő el volt ájulva, hogy milyen fotogén, azt monta, fotómodell lesz. Később módosított aktmodellre, mert azt mondta, úgy terpeszt, hogy még ő is elszégyelli magát kicsit Kép
És vettem mindenfélét, mint már írtam málnalevelet, meg még tena cuccokat is!

Remélem nem baj, hogy most csak magamról írtam, este jövök reagálni, de Áronnak kell a gép, és ezt mindenképp el akartam mondani!

Talira hogyne jönnék!!!!
Pussz
Orbis
orbis

A kiszámoló eredménye: (ez lemaradt)
BPD:92 Terhességi idő = 37.9 hét
HC:340 Terhességi idő = 39.0 hét
AC:340 Terhességi idő = 38.4 hét
FL:73 Terhességi idő = 37.6 hét
orbis

Ilonana!
Ment a vers, rögtön kettő is! Kép
Amiatt ne aggódj, hogy tali után nem lesz miről beszélni, ebben már rutinunk van Kép

Bagzerka!
Ne takaríts, meg főzőcskézz, legalábbis miattunk, hidd el, totál e,patikusak lennénk nagy kupi esetén is!
És én is a perverz babacsócsálók körébe tartozom Kép

Eszter!
Dejó! Örülülök nagyon a szupervételednek!!!
Ez a védőnéni dolog nekem olyan fura. Én úgy érzem egyáltalán nem örülnék, ha jönni akarna, és ne nézegesse a babakelngyét se! Nem tudom, nekem ez olyan bensőséges dolog. Amiben kételkedem azt úgyis megbeszélem olyan emberekel, akiket én választok, akikben bízom, mint például ti is, de egy körzetileg kiutalt nőci...szóval az ne beszéljen bele életem legcsodásabb és egyben legintimebb eseményeibe. Pedig nekem is aranyos egyébként, semmi bajom vele, de mégis ezt érzem. Defektes vagyok?!

Katy!
tudom nem tőlem kérdezted, de légyszi hozd el a könyvet!!!

Lánykák, változott a terv, én asszem hozok valami sós rágcsát, meg gyümölcslevet. Ugyanis nekiálltam piskótatekercset sütni, csak nektek! (Még soha nem sütöttem ilyet) Na minden szuperjól ment egészen adig, amíg el nem kezdtem feltekerni, mert akkor fogta magát a dög, és széttört. Pedig már be volt lekvározva, meg minden, úgyhogy felvágtam kockákra, de úgy is nagyon gázul nézett ki, ráadásul szállíthatatlan állapotba került, így családi fogyasztásra ítéltem Kép Egyébként finom lett, viszont rájöttem, hogy nem kéne annyira erőltetnem ezt a sütés dolgot, a mútkor a betonkuglóf, most meg ez...Kép

Edwigről van hírem!
Azt írta, ha minden igaz holnap reggel mennek haza, szóval látogatni nem tudunk, viszont remekül van, idézem "nagyon jól vagyunk, még soha nem voltamennyire boldog" meg azt is írta, hogy a babázás, a legjobb dolog a világon!

Orbis!
Nagyon szuper, hogy ekkorára nőtt a lányzó!
Édes a portré Kép nekünk is csináltak ilyet, és Apukám nem látja rajta az arcot, hihetetlen.
34Kép

Kivételesen jó fáradt vagyok már most, úgyhogy lefekszem, gyűjtöm az energiát holnapra Kép

Jó éjszakát!!!
Aura 34 Kép
aura

Katy, igen, tök jó lenne a könyv, már boltban belelapoztam, de nem igen mentem bele a témába ott....

nemrég mentek el a szülők, ,egész jól sikerült a dolog, bár így is elég feszélyeztetve éreztem magam. leginkább marci rossz kedve miatt, ami most is tart...a kontaktlencsés-ügy miatt. ezt meg is értem hogy nem tetszik, meg kellemetlen, de csak akkor nem lesz zavaró, ,ha hordja...szóval neki nem sima lencse kell, hanem szaruhártyavékonyodása van, és amiatt vissza kell nyomja a lencse a kidomborodást...no, nem részletezem....

remélem lesz erőm holnap is sütni, mert a mai nagyon fini lett!!!!

bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!
Az van, hogy voltam ctg-n, és semmiféle fenyegető szabályos búb, csak a cakkok, ami volt, hogy felment 100-ig is, de az nem számít, mert nem volt búb, csak cakk Kép szóval nem szülünk Kép
Viszont megnéztem Rékacsot, és nagyon nagyon szép. Rékacs. Nem látszik rajta, hogy tegnap szült, és nem nagyon aludt, meg semmi. Egyszerűen szép. Persze Hanga is, aki tünemény, és kis punkfrizurája volt éppen, mikor ott voltam. Mesélt a szüléséről, háááát, mit mondjak, mázlista Kép De meghagyom Rékacsnak, hogy elmesélje Kép. Egyébként én olyan 8 körül voltam ott, és mondta, hogy 3 óta alszik a csemete, mint a kisangyal, enni se kért, semmi. kb 20 percet voltam, akkor kezdte szopni az ujját, hogy enne. Inkább eljöttem, szerintem ezek az első próbák nagyon intimek Kép Főleg, hogy apuka is ott volt. Szóval ez volt velem ma este.

Bagzer, hogy sikerült a vendéglátás? Remélem jól, és nem szomorkodsz. Írd ám meg!

Orbis, tök jó, hogy felesleges mindig parázni mindenen Kép Óriásbébink lesz Kép És tök jó, hogy szép sztárfotót csináltak róla Kép

Aura, nebánd a piskótatekercset! én úgyis jobban szeretem a sós rágcsát Kép

Jóéjt mindenkinek, meg puszik

Kikocs
36

kikocska

Ja, és elfelejtettem megköszönni a fürdésinfókat Kép Kényeztetem tovább magunkat Kép

kikocska

ja, még valami, milyen hülye vagyok... Aviban a dc nevű proogrammal le lehet tölteni valami intimtorna videót, vagymi... állítólag. Nem láttam még. Ha valaki használja ezt a dc nevű cuccot, megpróbálhatja

kikocska

Kikocs!! azt a mindentelvivős embered hogy lehet elérni????? kicsit nbagy ez az extra mosógép.............
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Jó, akkor holnap viszem a könyvet!Meg a lapot, amit kaptam!

Pusszancs!

Katy
Katy

Sziasztok,

Úgy látom én vagyok csak itt az éjszakai baglyok közül. Ismét pocsék egy éjszakám van. Nekem mostanában annyit fájdogál, hogy kétlem, hogy sokáig húznám még... Az első ctg nálunk 25-én lesz. Megbeszéltem babaucival, hogy a februárt azt kivárhatná, de lehet, hogy beelőzünk mindenkit...

Szóval megint ülök a gép előtt és iszogatom a kakaómat. Babuci meg közben táncot jár...és közben befeszít, meg keményedik, me minden... ÉS ilyenkor nem tudok felállni, meg járni, meg ilyesmi...

Hát ez van. Azért jó lenne, ha lenne itt valaki. De másrészről meg legalább Ti jót tudtok aludni... Na játszom valamit a gépen...

Puszi,

zsuzsi
vzsuzsi

Hát, ha nemjön senki, akkor én is megpróbálok aludni eggyet.
Na csá,

zsuzsi
vzsuzsi

És megkérkezett a hajnali műszak - én mostanában ilyenkor vagyok nagyon éber. Vagyis már egy órája, de még reménykedtem visszaalvásban... Zsuzsi, remélem Neked sikerült azóta elegendő bárányt számolni Kép

Orbis,
örülök a jókedvednek, helyes a kép és klassz, hogy teljesen rendben vannak az adatok! (nem esik jól, ha egyszercsak "milyen kicsi"-nek titulálják a bébit, főleg mert olyan soká van a következő alkalom, amikor helyesbítenek). Azért irigylésre méltó a bébid: befordul, megnő... Jól jön még az 56-os ruci, de azért gyűjtsél a 62-est is. Kép

Kikocska, az intimtornás videót a honlapról lehetne letölteni? Ez valami "kedvcsináló" rövidítés? (már tegnap gomboltam, hogy megrendelem szépen a videót, de a honlapjuk "könyv-videó" c. részben csak a könyvről találtam info-t, (gyanús) a Libri internetesében csak könyv volt, Brendonáruházék meg foglaltak voltak telefonilag. Vagy vegyem észre az összeesküvést és vegyek inkább könyvet a videó helyett?? Hmmmm.)

Anita
hanitka

Ó, most látom, hogy csak egy kicsit kerültük el egymást, amíg itt írkáltam....
hanitka

na hali. egy kicsit korán keltem ma, mivel arra ébredtem hogy ég a nyelöcsövem. Ittam vizet, most igy ülve jobb, de a visszafekvés nem jött be. Jo faradt leszek.

Orbis, én nem látom a pofiját a képen. Kép olyan vagyok mint Aura vak egerei???!!! Kép

Annyira jo hogy Rékacs és Edwig ilyen jol vannak. Hál istennek. Már várom a beszámolojukat.

Katy, rossz hir: a leányzót hivtam tegnap este, pólya ügyben, és a férjével tudtam beszélni, aki azt mondta hogy valószinü a másik pólyát meg szeretnék tartani emlékbe. De még ma reggel hiv. Apával viszont elhatároztuk hogy most már juszt is szerzünk neked egyet, ha ez az akció nem jönne be, ugy hogy ne keseredj el, jo? Kép Már találtam is egy újat, hivom is ha ez a dolog becsődöl.

Aura, engem nem zavar hogy kijön a védőnéni. Nem fog ő beleszólni semmibe, csak megnézi hogy minden rendben van-e , és miért ne lenne, meg beszélget velem a szülés utáni hetekről, ami hasznos is lehet. Azért mert mi ilyen agyonműveltek vagyunk ezen a téren Kép, még van új a nap alatt.

Na puszi, megpróbálok vmi fekvésszerűt produkálni, de lehet hogy vasalás lesz belőle.

Eszter2004
37+3
eszter2004

Katy, jó hir! Most beszéltem azzal a tündéri lánnyal, és mondta hogy eladja a másik pólyát is,9:30-ra megy érte a férjem. Kép Akkor ma viszem neked. Kép

Eszter
eszter2004

Sziasztok,

Ez a málnalevél tea nem igazán jön be, még cukorral, meg citrommal se. De azért lenyomok két bögrével, ezen ne múljon...

Sajnos a tali nem jön ma nekem össze... A pasim nem tud sajnos bevinni, engem meg már nem enged egyedül a kocsival... Azért csak 2 x 30 km... Hmmm....

Nagyon fogtok hiányozni... Remélem, babásan majd azért össze tudjuk hozni, akár itt Biatorbágyon is. Elég nagy a kert, akár kerti partit is rendezhetünk majd, ha kitavaszodik...

Csatlakozok Ilonanához, és készülődöm a hétvégi vendégekre. Ittalvós vendégek jönnek, a tesómék, a két éves fiukkal... Jól el kell pakolni nagyon mindent, mert Ákosom számítógépes cuccai, meg hangfalai fogják bánni és akkor nagyon morcos lesz....

Azért este, meg holnap reggel írjatok a taliról, meg csináljatok képeket. Ígérem én is teszek majd föl most már a babaszobáról.

Jó talizást és puszi mindenkinek,

Zsuzsi

De jó lenne má aludni egyet, ma eddig 3 órát sikerült és már nem is próbálok visszafeküdni...
vzsuzsi

No jó reggelt!

Eszter hálásan köszönöm a csalási akciótKép!

Hanitka!Szerintem elég a könyv!!!Direkt megnéztem Neked, mert tényleg minden le van írva benne!Még a gyakorlatsorozatok is és,hogy mit kell szülés után csinálnod!Kép

Savitri!Itt a napocskád!KépKép
Vagyis kint!Remélem felvidultál egy kicsit!

Na összeszedem magam,mert tali előtt még el akarok menni fajátékot nézni!

És mindenki hiányozni fog a taliról,aki nem tud eljönni!Kép
Puszi:Katy
37+2
Katy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?