Új privát üzeneted érkezett!

mostanaban en sem vagyok nagy etvagyu...

igen, ahogy mennel az eloadasra amugy is

jo nekedKép

Kép
babarozsa

A büfé előtt akkor én is ott leszekKép

Egyébként kocsival megyek, de már az előadás kezdete előtt a közelben leszek babanézőben, úgyhogy számíthattok rám.
timcsi8

Timcsi, es hogy nezel ki?Kép
Mi Cinivel mar ismerjuk egymast...

Kép
babarozsa

Carezza
Az első ctg alkalmával is elég ha választasz szülésznőt, nem kell aggódnod. aki kapiból szimpi, attól rögtön meg is kérdezheted, elvállalna-e. 4 hét még hosszú idő. nekem nem volt választott, de aki mellettem volt, nagyon kedves és segítőkész volt.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

nekem mas a tapasztalatom, de lehet, hogy igy is mukodik!

nekem jobb volt a biztonsag mar elore!

Kép
babarozsa

Köszi Gumicukor, megnyugtattál Kép
carezza

szőkésbarna, rövidhajú, nagypocakosKép De biztosan megismerjük egymástKép
timcsi8

Sziasztok,

Hát, igen végül is Tóth doktor mellett döntöttem és egyenlőre jónak tűnik.

AFP-m alsó határ alatt van, de a többi érték jó, igy negatívnak van minősitve, tegnap voltam genetikai tanácsadáson és ott is megnyugtattak, hogy teljesen jó a dolog. Azért van bent egy konroll anyagom is, annak is várom az eredményét....

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Johanna!

Nem vagy nagyon vékony? Amikor én rákérdeztem az én értékemre, azt a választ kaptam, hogy kistermetű vékony nőknek alacsonyabb az AFP értéke, mert a szervezet is termel ilyen anyagot a terhességtől függetlenül. Áron baba pedig makk egészséges. Feltettem egy képet a profilomba.

A

KépKép
Áron

Áron
Nincs kép a profilodban, üres.

KépKép
KépKép
gumicukor

Áron
Nincs kép a profilodban, üres.

KépKép
KépKép
gumicukor

Túl nagy volt a kép mérete, már ott van.
A

KépKép
Áron

Sziasztok!
Én új vagyok ebben a topicban, de nem kezdő a gyermekvárásban. A második gyermekünket várjuk augusztusra. Már az első is a Kútvölgyiben született, Tóth doktornál és Zacharné Erikánál, valamint Várnainé Gabinál (2002). Akkor nagyon meg voltunk elégedve velük, szép emlékekkel hagytuk el a kórházat. Most is Tóth doktort választottuk, de mivel szabin lesz aug-ban, biztos, h. vmelyik régi szülésznőnket kérjük meg, legyen ott velünk a szülésnél. Az lenne a kérdésem, h. ott dolgozik még ez a két hölgy? Meg tudtok erősíteni a pozitív élményeinkben minket? Tóth doktorral van vmelyikőtöknek új tapasztalata? Előre is köszönöm a válaszokat!
M
csmarti

Szerintem kerdezd meg a korhazban, egyebkent Toth doktort is megkerdezheted, nem? marmint a szulesznokrolKép
nekem egyszer csinalt ultrahangot, ugyhogy nem nagyon tudok rola mit mondani, itt jokat mondanak rola, ha visszaolvasol!

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Volt már valaki a "Terhesség" előadáson? Én a 23. héten járok, és még nem jutottam el oda. Van egy olyan érzésem, hogy ezzel már egy kicsit elkéstem. Szerintetek érdemes még elmenni? Minden előadást a szülésznők tartanak, vagy csak a "szülés, együttszülést"? Arra gondoltam, hogy ha igen, akkor mégis érdemes elmenni, legalább egy kicsit jobban megismerem őket. De ha nem ....

Köszi
Epres
epres

azt hiszem a terhesseget nem...de nem 100%
a gyermekagyasat igen, azaz fele, fele
amugy szerintem az etkezeses is nagyon jo, erdemes menni

Kép
babarozsa

de a terhessegesre azert erdemes, mert ott van az intimtornarol szo, es az sosem art, ha meg nem kezdted el!

Kép
babarozsa

Szia Márti!

Én novemberben szültem Tóth dr./Várnai Gabi párosnál. Ha jól emlékszem még a szülőszobán félholtan azt mondtam, hogy az ő segítségükkel szeretném a második gyereket is világra hozni. Ez azóta sem változott.
Gabit ajánlom, Zahár Erikát nem ismerem, de dolgozik az osztályon.
Milyen új tapasztalatra gondolsz?

A

KépKép
Áron

Szerintetek mennyi az ideális korkülönbség az első és a második gyerek között?

A

KépKép
Áron

Erre mindenki mast mondKép
en nem tudom...talan 2-3 ev
ha tobb mar nem tudnak jatszani ugy egymassal

Kép
babarozsa

Sziasztok,

Áron: igen, én nagyon vékony vagyok. Most a terhesség 17. hetére sikerült elérnem a 49 kilót. Úgyhogy lehet, hogy emiatt alacsony az érték. ÁRON baba, valami tündéri. MIndig ilyen boldog baba? Annyira cuki...

CsMarti: Ezek szerint Te is Tóth doktoros vagy és ráadásul nyári babás... Már abban a topicban is láttalalak, ennek örülök. Szerinted mikor kell választani szülésznőt?

Babarózsa: csak nem Ő volt a morci ultrahangos?

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.12 13:08-kor.
Vendég

Johanna, nem O voltKép

Kép
babarozsa

Korkülönbség
Hát az én tesóm és köztem majdnem 5 év a korkülönbség, de nemmondhani, hogy nem tudtunk egymással játszani. nagyon jókat játszottunk együtt. akkor volt kicsit rossz, amikor én már kamasz ő meg még kislány volt. de mai napra nagyon összekovácsolódtunk, nem érezni a korkülönbséget.
egyébként meg mindenki maga dönt, mert van, akinek még az anyagi helyzete nem engedi, hogy hamarabb vállalja a tesót, van aki meg pihenni akar. önző érdeke, de ez van, de lehet, hogy jobb, mintha a gyerek látná kárát.
mi 4 év korkülönbséget tervezünk. majd meglátjuk milyen lesz. meg ez attól is függ fiú vagy lány a 2 tesó.
meg én most belegondoltam, hogy amikor dani 2 éves volt, hihetetenül pörgött, állandó rohanás volt utána, dackorszak nagyon erőteljesen jelentkezett nála, pedig elég szabadon neveljük, nem vagyunk túl szigorúak vele. na hát el nem tudtam volna képzelni, hogy pici baba, mondjuk óránként szopi, dani közben szétszedi a lakást, a játszón ezerrel elrohan én meg lobogjak utána a babakocsival. 3 évesen már szerintem értelmesebbek. de minden gyerek más.

KépKép
KépKép
gumicukor

Johanna!
A nyári topicban írtam neked!Kép

Lillus!
Köszi! Remélem, h. minden változatlan, m. az nagyon klassz lenne!Kép

Áron!
Igazából azt akartam hallani, h. még mindig olyan kedves, aranyos, nyugodt stb., mint amilyennek megismertükKép!

Márti
csmarti

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.12 13:08-kor.
Vendég

xxx
Vendég

Lillus!
Szomorút is tudsz, csak akkor a másik zárójelrész kell!Kép
csmarti

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.12 13:09-kor.
Vendég

Márti!
Igen, most is kedves, nyugalmat sugároz és jól tűri a hülye kérdéseket. Igaz én csak egy éve ismerem, így nincs mihez viszonyítanom.

JOhanna!
Igen, Áron valóban sokat mosolyog és gagyarászik közben. Nyugodt, jól alvó baba.

Lehet, hogy ezért gondolkodom már a második babán, amikor ő is még csak 2 hónapos? Ha nehéz, hát legyen nehéz... hamarabb túl leszünk a gumibugyis időszakon.

A

KépKép
Áron

Szia Babarózsa!

Köszönöm, hogy válaszoltál. Azt hiszem Február 2.-án elmegyek a következő előadásra. Az intimtornát ugyan már könyvből alkalmazom, de biztos tudnak valami újat mondani.

Epres
epres

csak az intimtorna oktato van ott, es elmondja, hogy mikor, es hol lehet menni
de en nem voltam azon az eloadason

Kép
babarozsa

Sziasztok,

Intimtornára mindenképpen érdemes járni, én nem a kórházba de már járok. Illetve sajnos jövő héten már végzek is, akkor lehet menni gyakroló csoportba. Ez a dolog olyan, hogy csak akkor ér valamit, ha gyakrolod, egyébként nem. Hát én eléggé lusta vagyok. A könyv jó, a videókazetta mégjobb, az előadás is jó, de az igazi járni és utána otthon végezni a dolgot....

Terhestorna milyen a Kútvölgyiben? Voltatok már?

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

van, de nem voltam...
tul messze van ahhoz a korhaz

Kép
babarozsa

Intimtorna
Igaz a Kútvölygiben szültem, de kismamatornára a MÁV-ba jártam a közelsége miatt. ott a légzéstől, relaxációig, vajúdási pozíciókig, labdán mit kell csinálni, hogy kell nyomni, mindent megtanítottak. intimtorna is volt a tornán. az intimtornában az a jó, hogy bármikor bárhol végezhető, mhelyen ülve, buszmegállóbn várva, tv-zés, mosogatás közben, stb. viszont fontos, hogy először szakember mondja el, hogyan kell, mire figyeljünk. a szülés utáni regenerációnál is sokat segít.
mindenkinek csak ajánlani tudom.

KépKép
KépKép
gumicukor

Attól még, hogy kútvölgyis orvos ad igazolást járhatok más kórházba is, ha az közelebb van? Mert már nagyon kezdeném a tornát, viszont a Szt.Imre van közelebb, de a pecsétről egyértelműen kiderül, hogy Kútvölgyis az orvosom, ebből nem csinálnak problémát? Mert a kútvölgyi nagyon messze van nekem is.

Köszi előre is

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Johanna, szerintem lehet...
vegul Toth dokihoz jarsz?

Kép
babarozsa

Epres,
Én még jóval előtted járok (10+3), de a héten volt diétás előadás, ott még 30 hetes lány is volt. Egyébként én is megyek febr. 2-án az előadásra.

Johanna,
Te voltál már Terhesség előadáson?

Lara

Lara

KépKép
lara77

Edina,

Köszi a leveled, majd fogok válaszolni, most csak annyit írok, hogy kedden megyünk orvoshoz, lesz uh. is, remélhetőleg Alexandra is befordult már. Olyan jó lenne, ha megtenné ezt a csekély szívességet, és nem kellene még hetekig paráznom a faros szülés, vagy ne adj' Isten a császármetszés lehetőségétől.
Ha megjöttünk a dokitól, írok mailt.
Üdv
Zsu 28+3
tothzsuzsi

Sziasztok,

Én még nem voltam semmilyen előadáson, de kéne már menni....

Igen végül is, Tóthdoki a nyerő. Eléggé alaposnak tűnik és a kórház is tetszik.

Viszont terhestornára máshová járnék, mert az sokkal közelebb van.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

JOhanna, biztos kerdeztem mar, de hany hetes is vagy?

Kép
babarozsa

Sziasztok!
Tudna nekem valaki Dr. Szalay Jánosról írni valamit???? Minden érdekel! Előre is köszönöm!
dzsudzsi

Sziasztok
Valaki varhatoan fog aprilis 12 korul szulni??

Kép
vaktyuk

Köszi Lara!

Akkor 2.-án találkozunk.

Epres
epres

Babrózsa,

én most vagyok 18 hetes talán pont 18+0. De tudod egy két nap ide vagy oda, már nem is tudom követni...

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Igen, nekem is így volt, modtam a dokimnak, hogy lenne a mávban ilyen torna, és az közelebb lenne, mit a Kútvölgyi, írt igazolást, hogy kismamatornázhatok, kiskönyvet kellett vinni első alkalommal a máv-ba és elkezdtem tornázni a 23. héttől egészen szülésig, meg mellete jártam a megszokott rendes tornámra is. lehet azért lett ilyen prögős a fiam. Kép
egyébként gyógytornász tartja a tornát.

én anno nem voltam egyetlen előadáson sem, nem tudtam volna minden héten kimenni a kórházhoz, a dokim elmondott mindent, és ment is minden rendben, simán.
csak azért írom ezt, hogy aki nem tud járni, nehogy elkeseredjen, mert ennek hiányában is sok-sok infóhoz lehet jutni, ha a megfelelő személytől kérdezősködünk.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Zsuzsi,

azt javaslom, hogy keress rá az archívumban a nevére, és akkor kidob több véleményt is. Arra felkészítelek, hogy elég vegyes a kép.

Egyébként én is hozzá járok, és hol 100%-ig bízom benne, hol megingok egy kicsit. De ez lehet, hogy a hypochondriámnak is köszönhető.

üdv: Timi
timcsi8

Cini, akkot Te nem is tudsz jonni csutortokon???

Timi, Te jossz akkor?

Kép
babarozsa

De, szándékomban áll. Sőt, bölcsibe is megyünk. ha mindenigaz akkor ma már nem vagyunk lázasak és mivel ez az oltás miatt van így elég, ha én gyógyultnak nyílvánítom magunkat. Sőt, még fogorvoshoz is megyek, úgyhogy ahhoz valami nagy gigszernek kell történnie, hogy ne tudjak menni. A mai "másik" talit persze kihagyom.
Vendég

ok!
akkor megyek en is

Kép
babarozsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?