lalexa!
ir-eseknek nem is szabadna prednisolont kapni, ezt a mensmentisbe mondták, de én is kaptam, vereczkey specialitása. az egy erős szteroid,nekem a 12. hétig szedni kellett és potom 8kg jött fel rám. most bánknál nem kaptam, győrben figyelembe vették az ir-t és egész terhesség alatt híztam annyit. de vereczkey meg a vetélések miatt adja. gondolom van suprefact, puregon is, vagy te mást kapsz? na nekem azoktól is volt ám étvágyam rendesen. én az első lombik és terhsség alatt 17 kg-t híztam (iker terhes voltam)
mieza!
16. kerület jó hely, itt nőttem fel
gratulálok az új lakáshoz
nekem sincs időm unatkozni, botikám leszokott du-i alvásról, pont hulla fáradt vagyok este 9-re, bánk még nyom egy szopit fél 11-kor, addigra már élő halott vagyok ,de csodálatos dolog ám ez. mióta kap bánk tápit is, az anyatej mennyisége egyre kevesebb, totál nyugis baba. vigyorog mint a vadalma. muszáj állandóan csókolgatnom a fogatlan száját
épp ömlik a nyála, jó nyálas csókjaim vannak ezáltal. boti is szereti a tesóját, ezen azért még mindig meglepődök, h annyira nem is volt tesó féltékenység. lehet később lesz. két gyereket mindenkinek!!!! annyira klassz, h meg kell tapasztalni, sajnos sokan anyagiak miatt nem tudnak kettőt bevállalni, de ha úgy alakul vágjatok bele csajok mert megéri, mindjárt dobok fel egy-két képet