Sziasztok,
Bogyoka,
örülök, hogy túl vagy mindenen és túl élted, nem is volt akkor olyan vészes a leírásod alapján csak az a pár pillanat, örülök neki!
ez is kipipálva, szépen lassan révbe érsz te is és kezdődhet minden! Nagyon jó hogy tuti az eredményed is.
Szerintem vigyél pénzt tuti ami tuti
Petra,
Igen aztán én is utána olvastam, hogy elvileg 4 uh van, (én már a lombik miatt ugye ezen is túl vagyok) de én is szeretnék mindig tudni a Manóról, hogy jól fejlődik, rendben van vele minden, de a dokimhoz meg ragaszkodom, mert amúgy meg az endometriózis miatt a legjobb orvosnak tartom, soknál jártam már sajnos ez előtt és benne bízom, ami ugye sokat számít.
Sok sikert neked hogy mielőbb megjöjjön!
Regi,
köszi neked is, de igen most az a legfontosabb, hogy Ő jól van és vele minden rendben. Neked is sok sikert, bízni kell nagyon!!!! Kitartást!
Ruzsoma,
igen szerintem is a hosszú protokoll az esélyes, ha a 20. napon találkoztok, nekem is így kezdődött, aztán lett belőle rövid
de akkor már közel vagytok a kezdéshez Ti is! Sok sikert!
Edina,
végre a megjött
és jó napon ezek szerint, remélem az értékeiddel is minden rendben lesz és már mehetsz is tovább
Holnapra drukk megy és írj! Köszönöm Edina neked is, igen most a Manónk a fontos és vigyázunk rá, még fekszem, egy órát engedélyezett az orvos, az is valami. Egy hónapig még ez van.... jövő héten integrált teszt. Ott is tudni fogunk a Manóról
Kamilla,
de jó hallani felőled is néha
,jó hogy már nincs olyan sok hányinger, képzeld nekem nem is volt.... fura.... a fáradékonyság viszont maxira megvan..... Persze egy ideig még ez eltart de örülünk az egy Manónak is, még nem is mertük bele élni magunkat nagyon. Én is 12 hetes és 2 naposan megyek
integrált tesztre. Úgy írtak be!
Ez uhból és vérvételből áll ugye?
Saaba,
köszi neked is. A progi krémre figyelj, mert az sem jó ha többet kensz felborítod a ciklusodat. 2 lombik között 3 hónap van én úgy tudom, rá is kérdeztem anno Murber Doktortól, nem tudom inszemre milyen vizsgálatokat kértek tőled, gondolom ettől is függ neked még miket kell megcsinálni.
Nemethne,
kitartás a vizsgálatokhoz és sok erőt kívánok, remélem minden rendben lesz!
A 12. hét után mennyivel biztosabb a terhesség Lányok? A héten már megkezdtük.... nekem a bromocriptint abba kell hagynom, meg az utrot is lassan. A bromocriptint ki hogy hagyta abba? Én csak egy felet szedek, elég ha már mától csak negyedeket veszek be szerintetek? Vagy a betöltött 12. hét után csökkentsem?