Sziasztok Lányok!
Látom haladnak az események.
Petra:
remélem, tényleg megoldódik magától a ciszta dolog és nem lesz szükség műtétre.
Egyébként annyira megdöbbent, hogy néhány orvosnak mennyire fogalma sincs a női bajokról, amik hátráltathatják a teherbeesést.
Barátnőmék is próbálkoztak, de nem jött a baba. Elment orvoshoz, és az alapján mondták neki, hogy minden rendben, hogy csak a ciklus elején néztek hormont, tehát az, hogy később mennyi lett a progeszteronja, igazolta-e a peteérést az senkit nem érdekelt.
Arról nem is beszélve, hogy szintén nem mondták, hogy talán első körben a párját kellene megnézni és utána nála továbbkutakodni. Ez annyira siralmas.
Mmzsóról, Zoráról semmi hír? Jó lenne tudni mi van velük!
Régiről is rég hallottam.
Nekem megjött ma az integrált teszt eredménye.
Szerencsére alacsony kockázatba esem (down kór esély: 1:6.300, edwards szindróma kevesebb, mint 1:50.000)
Volt még mindenféle adat tarkóredő, afp stb, az adatok alapján nem javasolják az amniot.
Tegnap a hagyományos afp-m is meglett, az is tartományon belüli, úgy hogy ha nem is teljesen, de kicsit megnyugodott a lelkem.
Ugye ezek nem adnak 100%-os eredményt, de ahhoz képest, hogy a 25 év alattiaknak a down kór esély 1:1.500-hoz ezt sikerült megjavítanom.
De, ahogy Ruzsoma írta, teljesen megnyugodni sose fog az ember, ha megszületik a baba, akkor még kevésbé.
Bogyoka:
Köszi, már beleéltem magam a fiúba, úgy hogy jó lenne, ha mutatna valamit a lába között.
A szívultrahangról: szerintem a korom, meg a lombik miatt javasolta az orvos, de ez csak tipp.
Azt mondják, hogy a csecsemőhalandóság két legfőbb oka közül az egyik a fejlődési rendellenesség, melyek közül a legjelentősebb a szív és erek elváltozása.
Valami nagy szaktekintély csinálja a vizsgálatot, úgy hogy remélem, ott is minden rendben lesz. Jövő héten a sote-n genetikai uh, úgy hogy már agyonvizsgálják szegény gyereket.
Tényleg jövő hét kedden jön valaki a sote-ra?
Mindenképpen felmegyek az arora, mert el kell kérnem a hepa, aids eredményemet, meg viszek egy kis ajándékot a szülésznőknek.
Kitartás és drukk Mindenkinek, az év eleji negatív hullámnak muszáj pozitív irányba változnia!