Szia Kriszta,
BUÉK neked is !!!
Hú, akkor holnap már 11.héten vagy
Már csak egy hét és túlvagy a nehezén
Hát nem is tudom, van egy barátnőm, ő idén már 39 éves lesz, első terhessége, és mindenféle vérvételes (4 markeres) meg UH genetikai vizsgálatot megcsináltatott, de mivel minden eredménye jó lett, ő sem ment el biopsziára. De persze ezt mindenkinek magának kell eldöntenie...Gondolok rád 17-én ! Villányi profhoz mész?
Nálunk a karácsony elég fárasztó volt, hülye fejjel azt hittem simán bevállalhatom, hogy mindenki hozzánk jön, én főzök, aztán 26 délután már teljesen kivoltam
Szerencsére 27-én kipihentem
A szilveszter szuper volt, barátoknál voltunk, és meglepően jót buliztunk, pedig nem is számítottam rá. Még táncoltunk is
Kettőig bírtam...Most még dolgozok sajnos a hónap végéig, de már nagyon nem kívánom... A héten voltam a cukros vizsgálaton, szerencsére jó lett az eredményem, 4,5. A terhességi cukor az elég rossz lehet, te is szurod magad minden kaja előtt és után ? Szegényke, azért nem irigyellek... Sajnos nekem kezd visszajönni a nassolási ingerem, pedig az elején nem bírtam megenni a csokit, igy nekem főleg a kilók miatt kell vigyázni...de nagyon igyekszem
Egy kalappal a biopsziára !!!
Kriszta
26+1