Megvolt ma az elso terhes vv-m. Reggizos terhelos cuccot neztek+hba1c+tsh szabad t4-el. Utobbit nem tudom miert kellett, de az endodokim kiirta ezt is, eddig sose volt baj a pajzsmirigyemmel. Csak nem most lesz. Na mindegy, a cukor eredmeny meglesz hetfore, de a tobbi csak 2 het mulva, mondjuk erre keszultem, ezzel megyek kedden az MM-be a dokihoz, a tobbi eredmenyt meg majd emailben kuldom el. Jol meg is fajdult a fejem ebbe is, bele se merek gondolni, mi lesz a cukros 2 oras terhelesen. Mindegy, a babaert barmit igazabol. Jovo heten meg elmegyek egyszer uh-ra, csak hogy megse 6 het teljen mat el ugy a 12 hetesig, hogy ki tudja mi van benn. Bar, mivel se egy kosza gorcs, se verzes, semmi egyeb nem arnyekolta be eddig a nyugisnak indulo terhesseget, igy igyekszem pozitivan hozzaallni, marcsak azert is, hogy a baba se a negativ energiakat erezze.
Ha mar itt tartok. Egyik szomszedom babat var. Mar huszonvalahany hetes, utoljara en kb 7 hetesen beszeltem vele meg nyar vegen, mert kozbe ovis lett a lanya, es nem jarnak ki bandazni azota (szerencsere) Szoval mar nyaron is verte nekunk a nyalat, hogy nagyon remeli hogy ez is lany lesz, mert o fiut nem akar, azt nem lehet fesulgetni, oltoztetni, blablabla, es sokkal butabbak (eskuszom szo szerint igy fogalmazott), mint a lanyok (itt rajtam kivul amugy mindenki fius anyuka, tehat 6-7 fius anyukanak eloadta, hogy szerinte mennyivel szarabb lehet nekik mintha lanyuk lenne). Na mindegy rahagytuk, amugy se nagyon kedveljuk (mi itt amolyan "lilaakackoz" modra elunk, nagyon jo napi kacsolatba vagyunk a szomszedokkal, plane, hogy majnem ugyanannyi idosek a gyerekek, masfel eves es 2 eves kor kozottiek)
Most legutobb vagy 3 hete taliztunk, mert a lanya beteg volt, ugyhogy nem volt oviba, hat kiderult fiu lakik a pociban. En akkor ugye mar tudtam az en alberlomrol, csak 2 szomszednak mondtam, tehat o se tudta. Hat eloadta itt nagy vilagfajdalommal, hogy mennyire nem varja, es hogy annyira nem ezt akarta, hogy mennyivel tobb lesz a kiadas, hogy megint mindent meg kell vennie, es hog fuj fiuk, el se tudja kepzelni, epp csak azt hianyoltam a mondandojabol, hogy ha tehette volna es elobb tudja elveteti. En meg nezek ra, nagyon viszketett a tenyerem, hogy en mondom megcsapom, hat nem akartam neki eloadni, hogy mas eveket var, mindegy lenne fiu, vag lany, csak egeszseges legyen, te meg itt rinyalsz. Na persze nem atallott megkerdezni, hogy mi hogy allunk mikor jon a kisteso, de persze gyorsan hozzatette, hogy milyen jo hogy o ilyen termekeny, es hogy csak kigondoltak es mar jott is. En persze nem mondtam semmit, mert semmi koze hozza. Nade gondoljatok el, mit erezhet az a szegeny pici baba a pociban, akit mar eleve igy varnak, hogy mar most nem szeretik, es ilyenkor mar hallja is az anyamehben, amit az anyja mond. Ertitek??? Olyan szivesen lenyomtam volna egyet neki. Ja raadasul kiderult am, hogy a lanya utan jo kis szules utani depije lett, amit amugy azota tehat majdnem 3,5 eve nem is hevert is, es most erre fog raszulni meg egy gyereket. Hat gratulalok neki, csak azert, hogy meglegyen a 2 gyerek azert rohadtul felesleges volt.
Aaaaaaa, bocs, hogy ide sirtam el, de kivagyok az ilyenektol. Az unokatesom felesege meg nem bir teherbe esni 3 eve (nem tudom hany inszem, meg 2 lombik utan tavaly nyaron derult ki nala is a pco, kb 3 hettel azelott hogy en is voltam.) Az is milyen mar, hogy elvileg kivizsgaljak lombik elott mindenre, es ilyet nem vesznek eszre???? Komolyan kivagyok. Ennyit a kaalirol is. O is julius ota szedi a gyogyot, es olyan pontosan tartja a dietat, hogy en ilyet meg nem is lattam, sportol, fogyott 20 kg-t, sose bunozott, meg egy kocka csokit se evett meg tavaly ota, es meg mindig csak varnak, pedig allitolag mar kezd nagyon jo lenni az eredmenye. Es megis. Annyira kivagyok ezen is, ugyhogy keresztapamek mar tolem varjak az "unokat", egyfolytaban kerdezgetik, hogy mikor jon mar a kovetkezo, mintha nem tudnak, hogy pont ugyanaz a bajom, mint a menyuknek. Persze emellett meg azt is hallgathatjuk toluk, ahogy majdhogynem ocsaroljak szegeny lanyt, hogy nem bir gyereket szulni, es hogy jobban jarna a fiuk ha elvalna tole, es keresne egy olyan lanyt, aki tud szulni. Hat hogy lehet ilyet mondani bakker. Ugyhogy nem tudjak meg a babat, abban remenykedem, hogy lassan azert o is teherbe esik, max eltitkoljuk addig, amig nem latszik a pocim.
Hat bocs ha hosszu es nehol erthetetlen voltam, de ha egyszer behergelem magam, akkor minden kijon. De most jobb