Sziasztok!
Köszi mindenkinek a drukkokat!
Tófi
Na, azt hiszem beindul a T-csapat zebrásodása
És te leszel az első! Mindent bele és 2 naponta akciózzatok! A levegő változás jót fog tenni és már hárman fogtok haza jönni, meglátod! Szorítok nektek! Jó pihenést, sok-sok akciózást és vigyázzatok magatokra!
Babus
Mi a helyzet? Lustika Kristófka megnyugtatta anyucit?
Igaza van Hoborinak. Elég szűkös lehet már neki odabent és nincs is kedve mocorogni folyton. Biztos örül, ha jó, kényelmes pózt talál magának és esze ágában sincs folyton újabbakat keresni
)
Tündi
Nagyon örülök, hogy minden okés és meglátod nemsokára tényleg beindul ez a T-csapat!
) Tófi kezdi
Aranyos lehet a férjed. Elképzelem ahogy a daruval játszik
) Képzeld el, tegnap bementünk egy játékboltba és vettünk egy kb. 1m-es, bársonyplüss, hatalmas mackót a keresztfiunknak a vasárnapi keresztelőre. Otthon a párom megmutatta anyósnak, jön vissza a szobánkba és szorosan magához ölelte, belefúrta az arcát és azt mondta, hogy ő is akar ilyet és de jó lenne ha már ilyeneket vásárolhatnánk. Annyira megható volt, hogy elpityeredtem (meg most is kifolyt a könnyem, ahogy leírtam
). Szóval, ezek a pasijaink már csak ilyen kisfiúsak maradnak
De én nem bánom, hadd legyen minél tovább ilyen! Mindig hülyéskedünk is rajta: amikor lenyíratja a haját 3mm-re, akkor nagyfiúnak hívom, ha meg már jócskán ráférne a fodrász akkor meg kisfiúnak mert olyan aranyos kisfiús olyankor a pofija. Na, abba hagyom mert hülyének fognak nézni a kollégáim, hogy miért potyognak a könnyeim
)
Annácska
Hurrá! Mi a további lépés?
Lányok! Teljesen tanácstalan vagyok
A vizit dokinál valahogy nem azt az eredményt hozta amit vártam, elvártam. Megnézte a hőmérős táblit és abból totózott ki mindent. Se egy uh, se egy újabb vérvétel. Semmi. Azt mondta, hogy a tábli szerint még mindig nincs peteérésem. Kaptam újabb bogyókat, megint próbálkozunk
A férjem spermavizsgálatának eredményére azt mondta, hogy a számukkal nincs gond, de lassúak a kiskatonák. Egyetért az andrológussal, hogy ki kéne vetetni azt a kitágult eret az egyik heréjéből. Mondtam neki, hogy az andrológus azt mondta, hogy minden rendben van és ez az értágulat nem gátolja a teherbeesést, attól még lehet simán baba. Szerinte viszont, kezelni kéne. A bogyókat két hónapra kaptam, ha addig nem lesz baba, akkor a 3. hónapban menjek vissza és ad clostyt.
Vegyes érzésekkel jöttem el. Csupán csak a hőgörbe alapján ír fel bogyót a tüneteimre meg azt mondja, hogy a hormonoktól vannak.
Szegén apát is elijesztettem és már megbántam, hogy elmondtam neki. Most biztos ezen agyal ő is
Este megbeszélem vele és azt hiszem nem várunk tovább. Lépnünk kell valamerre, mert ez nem állapot. Bejelentkezek a Kaáliba, hátha beleférünk még kiutazás előtt, hogy meglegyenek a szükséges vizsgálatok.
Nem ismertek valakit, aki a Kaáliba jár/járt?