Sziasztok Lányok!
Jöttem pozitív erőt hozni.
Ruzsoma:
nekem LSK-val egybekötött HSK-m volt. Nagy valószínűség szerint későn csinálták a HSG-t és már túl zárt volt a méhszáj, nem tudták felvezetni a kontraszt anyagot, mert a műtét alatt kiderült, hogy teljesen átjárható vagyok.
Nagyon paráztam tőle - úgy voltam, hogy basszus egészséges vagyok, mégis megműtenek - de gyorsan túl voltam rajta, már a helye is alig látszik. Illetve most kezd látszódni, ahol a köldökömnél bevezették a katétert, mert kezd domborodni a hasam.
Saaba:
Kicsit olyan vagy, mint anyám kolléganője, mintha csak a lombikban bízna és annyira akarja hajtani. Szerintem bízzál az inszemben is, sokkal olcsóbb és kisebb beavatkozás! Valakinek az 5. sikerül, úgy hogy nem szabad feladni, még fiatal vagy és hát, ha a Murber azt mondta, hogy teherbe ejt, akkor az úgy is lesz!
Bogyoka:
Ha nagyon nem akar összejönni a rubeolád, akkor most néztem, hogy ahol az integrált tesztet csináltattam ott 4 ezerért csinálják meg, valószínűleg nem szórnák el az eredményt. Mit lehet ezen ennyit bénázni?
Regi:
remélem, sikerült már egy picit feldolgozni a történteket, bár gondolom ezt sosem felejti el az ember. De Te erősnek látszol, és ha spontán sikerült, akkor lombikkal is menni fog! Az orvos nem mondta, hogy meddig kell pihentetni a dolgot?
Ági:
Nagyon rossz lehet ez az állandó fekvés, de hát a sikerért mindent!
Egyik ikres lány, akivel együtt voltunk kicsit kiakadt, mert a sote-n a 32. héten befektetik az ikreseket és a 36. héten megcsászározzák. Szóval nem egy könnyű menet, de gondolom a babák kárpótolnak mindenért!
Petra, Edina:
Remélem, most már Ti is el tudjátok kezdeni és minden rendben lesz.
Néhány szó rólam:
Ma voltam uh-n, gyermekem 11 cm, korának megfelelő. Reménykedtem is, hogy szépen növöget, mert az én hasam már túllépte a nem igazán lapos melleimet, szóval már letagadni sem tudnám.
Holnap vérvétel, meg afp, védőnő látogatás, jövő héten az integrált 2. része, két hét múlva genetikai uh, szóval nem unatkozom. Pénteken kezdjük a 17. hetet.
Javasolt az orvos egy vizsgálatot, mely anyai vérből kiszűri a down kórt, tehát nem kell kockáztatni a gyerek életét. Potom 300 ezer Ft, úgy hogy ezt nem valószínű, hogy igénybe vesszük.
Most már eljutottam az "élvezem a terhességet" időszakba, bár a fejem még mindig gyakran fájdogál. szüleim vettek vérnyomásmérőt, úgy hogy rendszeresen méricskélem, de szerencsére normális, úgy hogy valószínűleg terhesség fejfájásom van, ami remélhetőleg a szüléssel elmúlik.
Mindenkinek szép estét!