Sziasztok!
Annyira jó, hogy vagytok, bár azt nem tudnám megmondani, hogy mit írtatok, ami ennyire tetszett, de jó kedvem van tőle.
Talán Szandi reggeli tesztelése. Nagyon szorítok!
Zafír, annyira jót nevettem a jeleneteteken,hogy a férjed kipattant a kádból, miközben Te előadtad, gondolom halálkomolyan, hogy Te mi mindent nem teszel a babáért, ő meg elégeti a kissrácokat. Még jó, hogy nem csúszott el, mikor felpattant. Gratulálok a vizsgához! Nagyon szorítottam ám. Ez a kvíz- jellegű vizsga még engem is megborzongat, mindenki rád figyel, nemcsak a tanár és úgy mondj mindenféle okosat és még elég magabiztosan is. Olyan jó, hogy végeztem. Nem érzed ilyenkor úgy, hogy minek tanultad meg azt a tömérdek évszámot, ha nem is kérdezték? Mikor lesz a maradék 2 és miből?
A széntabletta nem is rossz ötlet, sőt én csak azt ajánlanám, ha be akarsz venni vmit. Ez nem a bélműködést lassítja(mellékhatása lehet székrekedés),mint az imodium, lopedium, reasec , hanem megköti mindazt a toxikus dolgot a bélben, ami okozza a hasmenést. A fontos, hogy sok folyadékot igyál, de ezt úgyis tudod.
Hajni, a páfrányaid még visszajöhetnek, de ha nem akkor is megtettetek mindent, hogy nemsokára páfrányos is maradjon egy ideig.
Juca, Carlos sajnálom, hogy nem sikerült a vizsga, legközelebb olyan sokan szorítunk itt, hogy simán megy majd. Addig is tanulás közben itt fel lehet töltődni.
Carlos, nagyon izgalmas a munkád, kíváncsi lennék, miket terveztél már, remélem meg is tudom nézni ezzel a gyenge géppel.
Poci, remélem ebédeltél és utána felnézel ide és látod,hogy mindenki nagyon szeret és a picit is a hasadban és jóllakottan felhívod a férjed és biztos jó kedved lesz. Mondd meg neki, hogy szeretgessen meg helyettünk is, ez a minimum, ami egy vizsga előtt álló kismamának jár.
Nata, végül elmúlt teljesen a hányingered? Vmit olvastam a múlt héten, hogy érezted a babát. Annyira jó lehet! Remélem Te nagyon boldog vagy és mindenki, aki babát vár.
Cirmi, tök jó volt olvasni az "áradozásaidat", mennyire szoktattad vmiféle napirendhez Rolit? Most arra gondolok, hogy pl. délután aludni szokott, stb.
Remélem senkit sem hagytam ki.
Puszi!