Sziasztok! Megjöttem, nagyon szépen köszönöm, h gondoltatok rám, úgy néz ki ez a rubeola a bolndját járatja velem... még mindig nincxs meg az eredmény...
a mai kent gyors volt az egyik szülésznő csinálta.. a vérvételnél kellett várnom, de szerncsére nem a durva nőhöz kerültem, szegény kismamikat szadizta.. tök ki voltak akadva.. nagyon fájt nekik...
feb 6. Hsg, feb 12 megyünk a profhoz, illetve ha minden ok, akkor azaltató dokihoz is.. az mennyi idő? Utána mennék dolgozni...
Ági boldog névnapot
örülök, h jól vagy
majd mesélj mi volt a védőnővel..
Ruzsoma mikor mész hsg-re?
Petra voltál már az ultrahangon? Nem találom a bejegyzést, h mikor mész.
Edina biztos minden rendben lesz!!
Neked most azért kelle, h hétköznap jöjjön meg, mert az első nap kezdenétek a protokolt? Nagyon drukkolok!
Regi hgy vagy?
Buksi én úgy tudom, h lombik előtt mindenképp csinálnak rubeola, hiv, hepatitis szűrést.
Kamilla hogy vagytok?
Dekatka drukkolok!
Saaba ti hol is tartotok?
Marietta, üdv, nekem első alkalomra a férjemmel kellett mennim kérték a citológiámat, ami egy éven belüli, aztán nekem volt egy ultrahangvizsálatom, majd kaptunk beutalót vérvételre vagyis én, a férjemnek spermavizsgálatra ebbőllp kell egy külső nekünk az megvolt, meg kell egy urológiai vizsgálat, ha ezek megvannak vissza megbeszélés és akkor megmondják hogyan tovább.
Remélem senki nem maradt ki, ha igen bocsi. Drukkolok ezerrel! Szép napot nektek!