Hello Lányok!
Szegény Balázs!!!!!!Hol tudtátok ezt összeszedni???Tejcsizzetek nagyon sokat, az a legjobb orvosság. Arról nem is beszélve, hogy most biztosan nagyon jól esik B.-nak is a közelséged.
Pénteken írtam egy rövidebb levelet, úgy látszik nem töltötte be a rendszer. Kezd egy kicsit elegem lenni ebből a chello-ból. Ahhoz képest, h. mennyibe kerül, tök megbízhatatlan.
Nekünk 2 órás lett a séta, ez is hosszú volt, hát még a 2,5 óra!!!A legközelebbit sokkal jobban át kell gondolnunk, mert ilyen cudar időben az 1-1,5 óra bőven elég. Dávid is a séta végére aludt el, de aztán este szépen aludt, és csak 2x kelt fel. Mi úgy néz ki, hamarosan kilábalunk ebből az orrnyálkahártya duzzanatból. A hétvégén vidéken voltunk a nagyszülőknél, nagyon jól jött, főleg D. egészségének a friss levegő. Most az alvás is egy kicsit jobb, újra átlag 3x kelünk, és ez nálunk igen nagy szó!!!D.-nak nagyon jó a hangulata, és ez a lényeg.
Nem tudom, hogy miért cirkuszolja át a találkáinkat, de talán hamarosan eljön az az idő, amikor én is be tudok kapcsolódni a beszélgetésekbe nyugodt szívvel, és az én kis csöppségem is jól kialussza magát közben
)Most két napig magunk közé vettem, mert annyira jól esett,h. ott szuszog mellettünk, és tudjátok, sokkal jobban aludt ő is, és mi is. Látványosan jól esett mindannyiunk lelkének ez a kis összebújás, egy kicsit el is gondolkodtam rajta, lehet, h. nálunk ez lenne az éjszakákra a megoldás. Tudom, hogy ez nagyon rosszul is elsűlhet, de ki tudja???
Na megyek, majd még benézek. Eszterke annyira tündér, nagyon szép kislány!!!!Nekem is kell majd egy ilyen kis tündérke!(Persze csak ha az álommanók beköltöztek végleg hozzánk
)
Üdv, és pihizzetek sokat! Osoa, nektek meg jobbulást,remélem holnapra már kutya bajotok sem lesz!!!
Üdv,
Atka