Sziasztok!
Május óta olvasom a fórumot, és nagyon hasznosnak, támogatónak, pozitív szemléletűnek találtam az általatok leírtakat, amit ezúton is szeretnék megköszönni. Ezen túl az ARO-n dolgozókhoz mindig fordulhattam, és a prof. nem kevés e.ü.-i problémámra ügyelve gondosan adagolta az injekciókat.
Mindenkinek csak ajánlani tudom az ARO-t!
Szeretném kedvezményesen eladni a lombikhoz és a terminált együttléthez felírt, megmaradt gyógyszereimet, hiszen utunkra engedtek a klinikáról.
- Gonapeptyl (0,1 mg/ml oldatos injekció tiptorelin-acetát), 1 bontott dobozzal (5 db injekció), lejárat: 2014.11., hűtőben tárolva;
- Choragon (5000 NE por és oldószer oldatos injekcióhoz korion-gonadotropin), 1 bontott dobozzal (1 db injekció), lejárat: 2014.04. hó;
- Clostilbegyt tabletta (50,0 mg klomifén-citrát) 1,5 dobozzal (15 db tabletta), lejárat: 2016.11. hó;
- Klion-D 100 hüvelytabletta (metronidazol/mikonazol-nitrát), 1 bontott dobozzal (8 db tabletta), lejárat: 2017.03. hó;
- Betadine hüvelykúp (povidon-jód), 1 bontott dobozzal (12 db kúp), lejárat: 2017.03. hó, hűtőben tárolva;
- Norcolut (5 mg tabletta), 1 bontatlan és 1 bontott dobozzal (20+10 db tabletta), lejárat: 2017.02. hó ill. 2016.07. hó)
+ az injekciókhoz ingyen fecskendőket (8db), nagy tűket injekció készítéshez (9 db), és kis tűket injekció bőr alá történő beadásához (4 db).
Kitartást és mielőbbi babásodást kívánok a kezelések előtt állóknak, problémamentes terhességet a babásoknak![/b]