Hat figyelj, Hanna sulyaert en is aggodom. Nem is a sulya aggaszto, hanem a hurkacskai. A ket eves statuszon 14,5 kg volt ruhaban, de amugy eskuszom tobbnek nez ki, mert olyan kis massziv gyerek. Nem kifejezetten hajas, inkabb olyan kis izmos, de combis. Ja, es ehhez volt akkor 94 cm. Tehat nem atlagos sulyu es magassagu o sem, de mostmar ird meg akkot Lilla mereteit te is, mert felkeltetted az erdeklodesemet. Amugy mindez ugy, hogy bar Hannak nagyon jo etvagya van, nem kimondott zabagep, a reggeli meg a vacsi nagyon nyogvenyelos, az ebed viszonz kiados, es barmi az, o egy kisebb felnott nő-nyi adagot bepakol, koztes etkezesekkor meg a gyumi megy lefele. Persze nem mondom hogy hebe hoba nincs csoki, de ha azt veszem, hogy probalom egeszsegesen etetni viszonylag, a koranak megfeleloen. Pl reggeli altalaban joghurt gabonapehellyel, a cinimini a kedvenc, vagy virsli, esetleg tojas. A felvagottakat csak nagyon nehezen hajlando megenni, es csak ritkan igy csak akkor adok neki, ha megkivanja a mi kajankrol es o keri. Vacsira meg altalaban vekonyan kent nutellas kenyer tejjel, mert mast nem hajlando ilyenkor megenni, es ha fer meg akkor gyumolcs ilyenkor is van. Szoval nem gondolom hogy egeszsegtelenul etkezik, de ennek ellenere igen jo husiban van. Mondjuk o az anyatejtol indult meg anno, es ha azt nezem, hogy eleve 4020 gr-mal szuletett, es egy evesen volt 12 kg akkor azert annyira nem is veszes.
Na, mas: szerdan voltam uh-n. 21 mm-es a petezsak, benne 4 mm embrio szivcsopulzalassal. Egyelore megkonnyebultem, minden tokeletesen koranak megfelelo eddig, meg a 9. heten elbattyogok. Kozben beszeltem az endodokimmal is, kiadta, hogy milyen vizsgalatokat kell megcsinaltatnom, ugyhogy innentol talan gyorsabban telik majd az ido. De megprobalok nem aggodalmaskodni, vegulis egy gyereket mar kihordtam egeszsegesen, eddig semmi kulonbseg az elso terhessegemhez kepest. Remeljuk ugy is fog vegzodni, mint az, hogy a vegen kezembe nyomjak a babut
Mar a fiu es lanymevben is megegyeztunk a ferjemmel, igaz fiu nevunk mar volt csak meg nem kellett elloni (Zeteny, Emma). Na lelovom magam.