Sziasztok!
Lolita, Visegrádra szoktunk járni szaunázni a Silvanus hotelbe, ott van egy külön részleg, a tepidárium. Nagyon szépen meg van csinálva, szerintem borzasztó hangulatos, nyugis. Van benne egy szauna, három nyitott zuhanyfülke (merülőmedence sajna nincs, de ki lehet menni a hegyoldalba egy folyosón, és ha van hó, akkor sokkal jobb abban hemperegni).
Van egy gőzfürdő, egy sókamra, és egy hideg-meleg lábáztató (ez nagyon jót tesz a vérkeringésnek, és erősíti az érfalakat. Meg van egy kandallós szoba nyugágyakkal, ez a pihenő. Van egy másik rész medencével, meg pezsgőfürdővel, de az a medence úszni kicsi, pancsolni meg nekem hideg volt a víz, mikor párszor próbáltuk, úgyhogy mi általában csak a szaunás részét használjuk. Amúgy fejenkét 1.500,- a jegy, a medencés rész külön még egyszer ennyi. Időkorlát nincs. Én nagyon szeretem, tök hangulatos.
Cirmike, ami a nádtetőt illeti, mivel természetes anyag, sajnos megvan az a hátránya, hogy az állatok előnyben részesítik élőhelykialakítás szempontjából (jajj, de szépn mondtam
), de én inkább fecskékről, madarakról tudok, hallottam már nyestről amelyik a nádba költözött. Ami az ízeltlábúakat illeti, ahhoz nem kell nádtető, ha az ember kertes házban lakik, van pók, meg minden, ami kell, oszt' jó.
Ezzel nem lehet mit tenni, én személy szerint rühellem a pókokat, nem érdekel, hogy szerencsét hoz, mindig kinyírom, ha az utamba kerül, és épp olyan kedvem van, de igazából nem zavar. De ha az embert csak ez tartaná vissza attól, hogy nádtetőt csináltasson, akkor én azt ajánlanám neki, hogy a tetőteret lambériázza be , és arra erősítjük a nádat.
Amúgy a párom is saját cégben dolgozik, ő gépjármű-, és eszközfinanszírozással foglalkozik, mezőgazdasági gépekre is intéznek finanszírozást...
Többiektől bocs a szakmai kiselőadásért.
Amúgy a ciklusommal épp semmi nincs, most várakozó idő van.
Hajni, hogy tarthat ilyen sokáig a páfrányod? Már egész erdőt növesztessz lassan.
Jövő hónapban küldhetnél hozzám is párat, ha már neked ilyen sok van.
Zafír, mostmár ne bánd, hogy elkezdted szedni a gyógyszert, inkább kezdj el azzal foglalkozni, hogy mit lépsz legközelebb. Illetve látom, hogy már elkezdtél, úgy értem, hogy ne rágódj. Szóval érted?
És amúgy már teljesen elmúlt a hasmenős mellékhatás?
Na pusza!
A.
19/28