Sziasztok Lányok!
Egy picit nem jövök erre, már hatalmas változások mennek végbe.
Először a jó hírekre reagálnék.
Áfonya, gratulálok az ikrek megszületéséhez! Jó egészséget és sok tejecskét kívánok!!!
Meg is érkezett az utánpótlás gratulálok az újabb ikres kismamánknak
Áginak! Pihenj sokat és ha megteheted maradj még otthon. A barnázás nem tudom mitől lehet... nekem soha nem volt.
Mindenkinek hüvelyi ultrahang van a 12. hétig, úgyhogy Murber doki is így állapította meg a szívhangot. A Prof. is így csinálta. Pihenj és ha nem múlik jelentkezz a klinikán! Ne idegeskedj az sem tesz jót! Nyugi, most már nagyon kell vigyáznod magadra! Ne emelj egyáltalán, ne takaríts csak pihenj és sétálgass naponta 30 percet. Én a mai napi e szerint élek.
Maci, örülök hogy a KisMackó is jól van. Jó lehet gyönyörködni a kisbabában, már én is nagyon várom!
Rossz hírek:
Sokkolt
Regi és Zora bejelentése.
Álmomban nem gondoltam volna! Fogadjátok őszinte részvétem! Sok erőt kívánok Nektek, hogy minél hamarabb feldolgozzátok és újult erővel kezdjetek bele újra a lombikba. Hatalmas ölelés Nektek!
Regi, olvasom, hogy tegnap minden rendben ment a műtétnél és hogy pozitív vagy! Nagyon örülök, csak így tovább!
Edina, sajnálom, hogy rosszak lettek a vér eredmények. 1 év alatt ennyit változhat... hihetetlen! Örülök, hogy nem adod fel!
Drukkolok Neked és a többieknek akik még a lombik előtt állnak, hogy minél hamarabb pocaklakójuk legyen!
Salsera és Kamilla, örülök hogy Nálatok minden rendben! Vigyázzatok magatokra!
Én tegnap voltam terhesgondozáson. Megkaptam a beutalót jövő hétre AFP vérvételre, mert betöltöm a 16. hetet és ezzel az eredménnyel kell mennem 01.31-én a 18. heti genetikai ultrahangra. Én is úgy jártam mint Salsera, hogy kisebb csellel kellett kierőszakolnom egy ultrahangot, mert nincs benne a protokollba. Meghallgattuk a szívverését jó erős és a méreteit is levette, ha már csinált ultrahangot. Tegnap voltam 14. hetes és 5 napos, de a méretei alapján már betöltöttem a 15. hetet, erről adott is igazolást, de a femur mérete (FL) alapján már 15 hetes és 3 naposnak felel meg.
Azt mondta magas gyerek lesz.
Ma egész nap fáj a fejem, biztos az időjárás miatt. Néha azt érzem, mint ha kidurranna egy buborék a méhemben, azt olvastam ez már lehet a baba mozgása.
A tegnapi uh-n nagyon is ficánka volt, úgyhogy el tudom képzelni.
Remélem nem haragszik meg senki, amiért a rossz hírek ellenére beszámoltam magunkról!
Sok erőt és kitartást kívánok Mindenkinek. Vigyázzatok Magatokra! Puszi