Sziasztok Lányok!
Régi:
Nyugodtan igyál kávét napi 1-től semmi bajod nem lesz.
Bár, ha az ember elolvassa a védőnőtől kapott várandóssági könyvet, akkor bepánikol tőle, abban se kávé, se tea, se csoki, és egyetlen állathoz se érhetek hozzá.
Úgy hogy gyorsan félre is tettem.
Áfonya:
Gratula a babákhoz, de jó lenne már ott tartani!
Ruzsoma:
Tényleg fura, hogy miért kell mindkét orvoshoz menni? Urbancsektől ne félj, kb 5 perc alatt lerendez Titeket. Ha kérdésetek van, mindig azt válaszolja, hogy le van írva a tájékoztatóban. Férjem utólag őrjöngött, hogy ezért ültünk ott vagy 2-3 órát, ezt telefonon is el lehetett volna intézni.
Aki rosszul van és még nem próbálta, az rágózzon. Nekem a homeós bogyók semmit nem segítettek, ellenben ha rám jön egy kis émelygés el kezdek rágózni és egész jól vagyok. Utána olvastam is valahol a neten, hogy ajánlják.
Én ma voltam itt a helyi sztk-ban, kiírtak egy csomó vizsgálatot. Bár dec 28-án láttam babót, azért az ember parázik ugye, hogy minden rendben van-e, különösen, hogy utóbbi másfél hétben 2 kg-ot fogytam (úgy hogy most éjszaka is fel kellett kelnem enni, mert rosszul voltam, annyira éhes voltam).
Az orvos először nem akart uh-t csinálni, aztán addig keseregtem, hogy "biztos észreveszem, ha gond van?", meg sokat fáj a fejem, szóval, végül mondta, hogy "na jöjjön csinálunk egy hasi uh-t, csak hogy megnyugodjon"!
Úgy hogy ne hagyjátok Magatokat, jó tudni, hogy minden rendben van!