Tegnapi nap összefoglaló: 10re mentünk. Páromat beküldték akciózni. Szegény 3/4 óra múlva szinte sírva jött ki, hogy nem megy neki:( Annyira rágörcsölt, és annyira szeretne már ő is babát, hogy egyszerűen nem tudott produkálni. Nagyon furi volt, mert vegyes érzéseim voltak. Egyrészt sajnáltam őt, mert steril helyen biztos nem olyan könnyű, másrészt nagyon mérges voltam, hogy adott egy érett férfi aki minden nap szexelni akar és nem tudja kiv...i. Úgyhogy hazajöttünk, sírtunk egyet mind a ketten, és összehoztuk valahogy:) Spuri vissza a rendelőbe a cuccal, másfél óra várakozás, majd délután 3kor a helyükre kerültek.
Péntektől 200 Utrogestan kapszula, és január 31 TESZT. Már beszereztem egy 12,5 erősségűt. 10est sajnos nem kaptam.
Kérdés: Nem értem, hogy ha az én ciklusom 32-34 napos, akkor hogyhogy tegnap, a 12. napon volt az inszem (11. napon kaptam a tüszőrepesztőt), és hogyhogy a 28. napon tesztelhetek? A Gonaltól 28 napos lenne a ciklusom? Azt hittem félidőben van az ovu, tehát nálam 17. nap körül. Tudom, ezt a dokitól kellett volna megkérdezni, de mindig nagyon megszeppent vagyok nála, ő meg nem mond semmit csak ha kérdezed meg ha baj van. Inzulinos eredményemet úgy közölte, hogy kezébe vette a papírt, majd elhajította, hogy "na ez úgy szar ahogy van"
:D:D Nem sértett meg, mert tudom, hogy vérprofi. Mondtam neki hétfőn, hogy most 34 napra jött meg, erre válaszolta, hogy holnap akció. Úgyhogy biztos tudja mit mikor kell, csak furcsa.