Sziasztok!
2 nyügi közti 5 perces szünetben gyorsan megpróbálok írni.
Judit, remélem, hogy Léna hagyott és kipihented már magad!
Buksi, hess hess betegség, tengerész-Vencel tessék meggyógyulni, s nem anyut ijesztgetni! Buksi, az nem lehet, hogy csak nagyon kifáradt? Csak arra gondoltam, hogy nekünk is kell 1-2 nap, míg kipihenjük a nyaralásokat.
Persze a lázacskát okozhatja a piros torkinca. Mi nem a lázas fajták vagyunk, így csak tippelek...
Ini, OK, vettem.
Ha Rebi jelentkezik és hozza Csengust is, akkor Hannának még társaság is lesz!
Repjegyet még nem foglaltunk ...
Hicu, először arra gondoltam, képes beszámolót tartok Neked.
Aztán meg nem engedett a Kölök.
Foggal jó 2 hónapja kínlódunk. Hol megduzzadt, hol leapadt. Most a másik oldal a fájós, ma teljesen kiborultam, mert reggel 8-tól délután 4-ig csak bőgés és csak a nyakamban, csak velem/rajtam volt a műsor. Szégyellem, de ez van. Telcsiztem apának, hogy azonnal jöjjön haza, mert nem bírom tovább. Ő meg elvitte sétálni, s ott is levágott vagy 2 sor hisztit, végül meg elaludt 7-ig. Úgyhogy ma virrasztunk a gyerekkel ...
Bulival kapcsolatban ajánlatom: Ti eljösztök, (én vállalom Dudu felcipelését), Te meg más(harmad)nap bevonulsz szülni.
Na??????? (Csaszitól meg ne félj!!!)
Copfos Dudu!
Tecc, tecc.
Ed, mintha magam hallanám kaja ügyileg.
Kincsem sem volt hajlandó elfogadni a pépeset, így aztán lassan mindenből kapott, amit mi ettünk. Mielőtt berántottam/habartam vagy fűszereztem, kivettem az adagját, s úgy darabosan megkapta. Most 10,5 kg, jó az étvágya, jólfejlett nagyfiú.
Szóvaé kitartást, nem minden baba fogadja el a pépest!!!
Bogi, végre jó hírek a pocakból, s Te is most sokkal nyugodtabbnak tűnsz!
Csak így tovább!
Nelli, ne is mondd, 2 napja halogatom a fogdokim felhívását ...
Zitus, sajnálnám, ha nem tudnátok eljönni. Akkor mikor mutassam meg az indiai fotókat?
Andi, gézengúz Peti!
Kitti se semmi.
Ja, ha hozod a buliba, akkor hozz neki babát is lécci. Nálunk csak én vagyok nő, s nekem csak igazim van.
Orsi, sajnálom, biztos megvan a jó okod. A csaszihoz: nekem is hirtelen csaszi lett, mert leesett a szívhang (2x) s ráadásul beszorult a koponyatető is, ezért nem tágultam - de ez persze csak utólag derült ki... Persze a terhesség alatt folyton azzal biztatott a doki, hogy "ezzel a csípővel 2 óra alatt meglesz". Nos, nem így lett de legalább nem paráztatott. Ez van, már túltettem magam rajta, de nagyon nehéz volt - nekem.
Hízókúrára javaslat: napi 1 multivitamin, rendszeres bőséges és vitamindús étkezés, nyugalom, no és persze új pasi. Na jó, nálam ez vált be, 48-ról 58-ra híztam tőle.
Lehet, hogy Nálad új pasi nélkül is működne
Noresz, borzongj kicsit: én végignéztem a lámpában, míg világra segítették a Fiam.
Gyerekülés: mi olyant vettünk, ami 5 ponton rögzít, 4 éves korig jó és ami nekünk szempont volt, hogy dönthető legyen az ülése. Mi elég sokat utazunk, s nem igazán tartom szerencsésnek az ülő helyzetben alvását a gyereknek, ezért. Márkáját most nem tudom, de nem sok ilyent forgalmaznak.
BpIldi, mi fáj, gyere mesélj!
Katianyu, gratula a sikeres óvikezdéshez!
Megyek fürdetni.
Gyógy- és jóéjtpusszokat indítottam útjukra, ki-ki vételezzen a levegőből, amennyire szüksége van.
Boró és nyügösvagyokmertfogzokZoltánKincseanyának.
U.i: a változatosság kedvéért mit szólnátok a szerdához jövő héten?