Sziasztok Lányok!
Köszönöm a hiányolást, jól vagyunk.
Látom mindenki szépen halad a cél felé, nemsokára itt a január, úgy hogy reméljük, újabb kismamák csatlakoznak be!
Gratulálok Régi, ez tényleg nagyon jó hír! Vannak még csodák.
Én is úgy voltam, hogy mivel férjemnek kevés, meg nem túl mozgékonyak legalább többet nem kell védekezni, de amilyen szerencsénk van, tuti akkor esnék teherbe.
Én hétfőn voltam vérvételen, ma meg uh-n itt a helyi sztk-ban.
Az orvosokat meg kellene tanítani, hogy ha elkezdik nézni azt a nyamvadt uh-t, akkor rögtön mondják, hogy minden rendben a babával.
Nézi,nézi az orvos, mondom úristen valami baj lehet, hogy nem szól semmit. Kérdezem, hogy "minden rendben a babával? Ja igen, vele minden rendben".
Basszus, azt hittem már valami van, nem látja a szívét pulzálni, vagy valami. ÁÁÁ
A másik, hogy magas lett a fehérvérsejtszámom, mondták, hogy hát ez nem olyan magas, de azért meg kell majd ismételni.
Erre most olvasom az interneten, hogy terhesség alatt simán megnövekedhet és 15-ig normális.
Ezt egy szülész-nőgyógyász miért nem tudja?
Na mindegy, csak kicsit megijedtem, mert soha nem volt magas.
28-án megyek integrált tesztre, végül is azt választottam, 94%-os, nagyon nem akarok amniot.
Ja, a hányingerem még mindig meg van, de azért a bromo elhagyása nagy megváltás volt.
Vicces volt, amit a profról írtatok, de tényleg ilyen, mindig elmondja,hogy csússzon le, amennyire lehet, én mondjuk abban a székben amúgy is mindig csúsztam, kicsit nehéz volt, hogy kapaszkodtam, de közben már döntötte az ágyat, meg döfte belém a botot.
Egyszer mondta, hogy öltözhetek, csak az ágy meg sem akart mozdulni, ott kapcsolgatta, nyomogatta, mire nagy nehezen elindult lefelé. Szép emlékek!
Igyekszem majd gyakrabban jönni, de mindig olvasom a történéseket.