Sziasztok!
Hú de régen jártam erre!
Gratula csajok a szép súlyú babákhoz
Selyem is már babázik, nem tudom, mikor szült, de úgy emlékszem, túlhordta. Kisfia lett, nagyon édes hajasbaba
Nita anyós miatt részvétem. Biztos nehéz feldolgozni, aki nincs hozzászokva a halott ember látványához. Engem már nem zaklat fel, mert minden nap kénytelen vagyok közöttük mozogni, de tisztán emlékszem én is az első boncélményemre, mai napig nem felejtem. Kitartás! Babaprojecttel hogy állsz??
Mi betegek vagyunk...már 2 hete lassan. Kezdte a nagyfiam, aztán elkapta a kisebbik fiú, majd apa, anya, anyám és én is....végül Hanna sem úszta meg. ANyukám sokat itt van, mert én visszamentem az egyetemre. Elég sz@r, mert sokat benn kell lennem és szoptatok. Kocsival járok, így órák között hazaugrok szoptatni, meg most már kap délelőtt gyümit vagy tejpépet, 6 hós elmúlott a kicsikém. NAgyon szépkislány, tisztára olyan, mint én voltam régen
dús sötét haja van, imádom. Pont most mértem, ő 7580 g és 71 cm, nem dagi, olyan kis husis. Jó lenne már friss fotót csinálnom róla, majd a 7 végén, ma hulla vagyok, nemrég értem haza, zh-t írtam
puszi nektek, vigyázzatok magatokra