2005.01.10 22:36
Szerző: dodo32
Dana!
Az elso, a maca az egy uj termek majus ota, lehet hogy azert nem hallottal rola, pedig iszonyu jo, direkt ilyen termekenysegfokozo, szoval pont a babagyartashoz talaltak ki, meg meg energiat is ad, eleterot, meg ilyenek. Az A beta az is nagyon jo nyalkahartya, bor, haj, latas problemakra, es a babara is javasoljak, meg hat sztesszes eletmodhoz, antioxidanskent! Sajnos sokszor stresszes eletmod miatt nem jon ossze a baba! En is ezt gyanitom nalunk!
De ha erdekel, akkor nyugodtan osszeulhetunk, es akkor segitek meg valasztani, ha szeretned oket elkezdeni szedni.
Hat, tudod, ez erdekes hogy lettem ilyen eros, ahogy mondod. Igazabol a kitartas elegge alapveto tulajdonsagom az elet minden teruleten, es hat ide is jutott belole. Azt hiszem ez nem csak a latszat, hanem ez a valosag is. De azert be kell valljam eleg jo ido volt, mire eljutottam ide. Nem mondom, hogy mondjuk 1 eve ilyan voltam. Valahogy az ido elorehaladtaval egyre erosebb lettem, es hat nem tudom te mennyire vagy vallasos, de ez nekem nagyon sokat segit. Nem mondom, hogy olyan bigottan vallasos vagyok, szoval nem olyan rossz ertelemben, ahogy nehanyan gondoljak, hogy milyenek a vallasos emberek, csak valahogy erzem es tudom, hogy a Joisten vigyaz ram, tudom, hogy valami miatt ezt nekunk most meg kell elnunk, es hogy igenis lesz babank, csak majd ha eljon az ideje. Most egyelore probal minket a Joisten, en ezt igy erzem, es igy fogom fel, hala Istennek ferjem is segit ebben, o is tamogat, o is ezt gondolja. Szoval hogy hiaba gebedek en itt meg, probalok mindent, valahogy megiscsak valami hianyzik, valakinek a felsobb ereje, amit en/mi nem tududnk befolyasolni, barmennyire is szeretnenk. Szoval ez van, es ez oruletes erot ad. Enelkul nem is tudom mi lenne velem, lehet hogy ep esszel nem birnam mar...
Na, meg ugye van a ferjem, akivel marha regota egyutt vagyunk, es ez karpotol mindenert. Az a kulonleges szerelem ami koztunk van, az tartja bennem az erot tobbet kozott. Ha ovele nem lenne ilyen a kapcsolatom, akkor azt hiszem minden sokkal rosszabb lenne, es nem birnank a megprobaltatasokat egyikunk sem. De vele mindent megoldunk, es mindent tulelunk, es ez csak egyre erositi a kapcsolatunkat.
Persze sokaig volt nekunk is, hogy kerdezgettuk, hogy miert, miert, miert pont mi, es sokat sirtunk, meg hoborogtunk. De azert eszre kellett vennunk, hogy mindenkinek megvan a maga keresztje, es hat nekunk hala Istennek eddig az eletben igazan minden jo megadatott, es nem panaszkodhatunk semmire. Pont ez most nem akkor es nem ugy jon ossze ahogy mi elterveztuk, de biztos ennek is megvan az oka, es eljon majd az ideje.
Falina!
Juj, de orulok, hogy lattatok szivhangot! minden rendben lesz, meglatod!!!!!
pusz
dodo