Sziasztok,
Regi,
igen valószínű, hogy a tudat ami bennem is dolgozik, ezért vigyázok magamra, vagyis próbálok, mert még az hogy úgy keljek fel, hogy abszolút ne vegyem igénybe a hasamat, vagy úgy zuhanyozzak nem teljesen megy, de amennyire tudok vigyázok, néha magamon is kacagok, hogy úgy mozgok mint egy robot, minden egyes mozdulatomra figyelek. Tegnap pont 10 negyed 11 körül jöttünk el, mert fél 10kor hívott csak be a doktor, sőt lehet akkor még később is.... nem lehet hogy ott voltál már?
Éjszaka rosszul lettem még nem tudom be minek volt ez köszönhető, felkeltem pisilni hisz sokat iszom és a wc-n már szédültem, alig értem vissza az ágyhoz, zúgott a fülem, úgy éreztem hogy elájulok szó szerint. Gondoltam leesett a vérnyomásom, aztán szóltam a féjemnek, hogy valami nem ok és a szívem is elkezdett fájni, hányingerem volt, a hányingert gondolom a szédülés hozta magával. Most reggel a felkelés megint ingatag volt, de már nem volt annyira vészes, aztán a felső karomat megtornáztattam, jó nagy levegőket vettem és most már fel állok szédülés nélkül. Nem tudom hova tenni ezeket a rosszul léteket, remélem vissza nem jönnek. Volt valamelyikőtöknek hasonló tünete? Ez még a hormonok hatása lehet vagy tegnap a beültetésnél lehetett valami?
Azon is gondolkodtam hogy a kávét 3 napja csak úgy abba hagytam, az altatásnál nem akartam tegnap megint nem, közben vigyáztam magamra. ma megiszom egyet hátha helyre jön minden. Bár itthon csak ezt a keverős nescafet iszom, ami lehet nem is sokat számít.
Zora, Kamilla,
remélem Ti is jól vagytok és minden rendben van Veletek!
Maci,
már lehet túl is van a szülésen?
egy élmény lehet találkozni a pocak lakóval akit már olyan rég várnak a szülei
Mmzsó,
örülök, hogy most talán jobban lefogalal más és sikerül is elintézned ezt azt
remélem minden rendben van Veled is és készülgetsz a karácsonyra. hihetelen hogy mindjárt itt van