Szia Regi,
ez csodás hír! hát ennél szebb Mikulás ajándékot nem is kaphattál volna
hát nagyon örülök Neked tiszta szívből gratulálok!
Hinni kell mindig a csodában! Neked sikerült és bárkinek sikerülhet! Az endo ellenére is, hát ez frenetikus
Neked nem távolítottak el műtét során semmit ugye? Téged is Bokor műtött?
Hát szuper hír, még én sem eszméltem fel
Én túl vagyok a beültetésen, 8 sejtes embriókat kaptunk vissza
és mind a 4et le tudták fagyasztani, Murber Doktor azt mondta nagyon szépen fejlődtek és nagyon erősek!
Nagyon örültünk neki! Kb negyed órát feküdtem utána és a férjem is bejöhetett, hát ez valami nagy élmény volt, nem is tudtuk,hogy ő is bejöhet!
Láttuk monitoron a babócákat
Negyed órát utána még pihenhettem és akkor bejöttek az Embriológusok és megkaptuk ajándékba a tálat, amiben megtermékenyültek a Manók
hát annyira jó érzés volt
nem tudtuk ezeket.
Most fekszem itthon.
A tegnap esti bromot most először elfelejtettem bevenni, szerintetek ebből nem lesz baj?
Hajnalban jutott eszembe, annyira beájultam, de akkor már nem mertem bevenni, mert jó sok idő eltelt.
Igyekszem sok fehérjét enni. Inni is sokat kell még most is?
Milyen mozdulatokat kell elkerülni, aki jártas már ebben?
Ott a műtőben azt mondták ne emelgessem a fejemet, de reflexből sajnos megemeltem egyszer kétszer.
Az ágyból oldalra gurulok most és úgy kelek fel.... nekem ez az első próbálok vigyázni, de nem tudom mennyire érdemes....
Az ágyban felülve szabad lenni? vagy félig fekve? tudtok nekem segíteni abban , hogy mi az amit abszolút nem szabad, ha most az elsőnél vigyázni szeretnék?
Nagyon sokat segítetek itt nekem, amit köszönök is!
REGI Mégegyszer gratulálok, hihetetlen!
Szép napot mindenkinek, Boldog Mikulást Mindenkinek!