Sziasztok!
Kicsit eltűntem, mert most épp Mátéval voltunk kórházban. Neki is véres kaki... Annyira jó tesók, hogy mindenben osztoznak
A baj nála is ugyanaz, vékonybél felülfertőződés és tejfehérje allergia, lehetséges laktózérzékenységgel. De legalább most már ugyanazt a tápot kapják, így nem kell 2 félét "főzni". Amúgy jól vagyunk. Asszem lassan ki is pihenem magam. És már jönnek a gőgicsélések. Máté pl minden reggel azt mondja, hogy GAGU. Bár tudnám mit jelent
Andi, nagyon szépen nőttök
És ha majd a kukiját is meglóbálja, az lesz az igazi élmény
És igen, a terhesség bizony nálunk is a nagy viták időszaka volt
És megnyugtatlak, hogy ez nem lesz másképp szülés után se. Akkor meg jön majd mindenki a sok sok jó vagy épp rossz tanáccsal. Nekem pl anyám osztja az észt és most, hogy Ő vigyázott Olira amíg kórházbna voltunk, tisztára úgy csinált, mintha sose nevelt volna gyereket. Össze vissza etette, kihagyta a fürdést mert hisztis volt a kölök... Szóval no comment. De nem bántjuk mert egy szem mama, szóval szükség van rá, még akkor is, ha utána én küzdök a gyerekekkel.
Ann
Csodaszép kis csajod van a pocakban. olyan, mintha mosolyogna.
Witch, na végre előbújtál Te is
Hogy vagytok? Most nézem csak, hogy 1 nap van a fiúk között, mi 20-án születtünk.
Etna, milyen a sok pasi? Bánk csodaszép kisfiú
Tesó nem féltékeny?
Hófehérke, nekem épp dec 24-én jött meg, és januárban volt a beültetés. Sztem sima ciklusban is benne van a lehetőség, hogy beleférsz
Leia, fel a fejjel. Bár ez nem vigasz, tudom... A következő menni fog, remélhetőleg olyan csoda kiséretében mint Andinak. Csak lány legyen, mert itt már annyi pasi van, hogy kezdem félteni Ann királylányát
Minekaza, olvastam végre a blogodat. remélem lehiggadtál, mert ha ideges vagy, azzal nem segítesz magadon és a bogyókon. Baromi nehéz ez az egész stimulálási időszak, mások viselkedésével, még akkor is, ha az épp Szűcs doki, próbálj meg nem foglalkozni. Ő ilyen. Nem egy nagy szószátyár, de a végén, amikor megnézitek majd a szívhangot, akkora mosolyt fogsz kapni tőle, hogy imádni fogod a félszeg stílusával együtt. Nagyon drukkolok neked/nektek!