Sziasztok!
Panndi - Már kíváncsi voltam a gyerekekre aztán megnéztem hátha másik fórumba többet írsz, vagy töltöttél fel képeket és szerencsém volt
Nagyon szépek és milyen nagyok már a nagyok. Főleg Gábor nőt nagyot (szerintem).
Az jó, hogy csak vírus volt ez múltkori kórház Petivel, mert már azt hittem komolyabb baj van... A gyerekek mit szóltak, hogy kórházban voltál Petivel? Hogy viselték? Ilyenkor apa egyedül tartja frontot otthon, vagy jön segítség?
Most hogy vagy lelkileg? Mert gondolom alapban fáradt vagy 4 gyerek mellett és én is mindent felírok, mert mindent elfelejtenék...
Na és most hogy álltok a további gyerek vállaláshoz?
Aztán remélem jól vagytok mostanság és senki se beteg. És hogy az influenza jó messziről elkerül titeket, meg mindenkit!
Veronika boldog névnapot utólag is! És gondolkoztatok már neveken?
És ki hogy áll a farsanggal? Alexander dinónak akar öltözni, de nem tudom mi lesz belőle... Nincs rá sok pénzünk és nem is láttam még sehol dinó jelmezt...
Mi jól vagyunk csak valami szemfertőzést kapott el Ákos és sajnos tőle Zsombor is múlt hét pénteken. Aztán 2 napig csöpögtettem a szemüket, de Zsombornak kiújult...