Jó reggelt Lányok!
Látom elég vegyes a hangulat, akárcsak az én éjszakám.
Én totál ki fogok készülni ettől a bromotól. Este beveszem, általában elalszom a tv előtt, de aztán nem tudok elmenni lefeküdni, mert tökre émelygek. Ma hajnalban már sikerült eljutnom a hányásig.
Mondjuk az egyetlen előnye, hogy utána jobb lett.
Biztos, hogy a bromo kavar be, mert napközben egész jól elvagyok, ha gondoskodom róla, hogy ne legyen üres a gyomrom, aztán este beveszem és vége. Meg akartam kérdezni Murbert, hogy ez normális, de persze ugye annyira sietett, hogy elfelejtettem.
Kamilla:
Szerintem ne figyelj a tünetekre, én csak a saját tapasztalatomat tudom leírni, egyszer fájt a mellem, aztán semmi, most két napig szurkált, most megint nem, már az émelygés is jobb volt, erre éjszaka most ez.
Én úgy mentem vérvételre, hogy szinte semmit nem éreztem és kérdezgettem a többieket ők is hasonlóan voltak. Szóval várd meg a csütörtököt - tudom, hogy baromi nehéz én is már úgy voltam, hogy diliházban kötök ki - de sajnos nincs olyan tünet, ami 100%-san terhességre utal.
Zora:
Azért ennyire ne add fel, még bármi lehet! Az egyik lány is nagyon beparázott mert rendkívüli módon görcsölt a hasa, aztán most ikreket vár.
Egyértelmű tapasztalat egyébként nincsen. Hallottam, hogy valaki már úgy megy vérvételre, hogy megjött neki (ugye a fosti kezdés az 1.nap, így volt nekem a 26. és 28. napon a vérvétel), aki velünk volt és nem sikerült, annak meg nem jött meg. Az utro eltolhatja, de valakinél ez sem számít.
Mmzsó:
A "löttyedt" mellek mellett is lehet valaki terhes.
Nekem napokon át nem fájt és nem is feszült annyira. Most, hogy szarabbul vagyok most jobban érzem, de voltak napok, amikor semmi nem utalt arra, hogy terhes vagyok.
Olyan feszülést, mint amilyen leszívás előtt volt, pl soha többet nem éreztem. Szóval, furák ezek a hormonok. De inkább fájna a mellem, mint ez az émelygés.
Petra:
Örülök, hogy jól van cicó, az enyém is olyan kis elesettnek tűnt, valahogy nehezen ment ki belőle az altató.
Volt egyik este a jóbarátokban, hogy Phoebe lombik beültetésen vesz részt, hogy a tesója gyerekét kihordja. Ott 5 embriót ültettek neki vissza, azért az már kicsit túlzás!
Szerintem nálunk ilyen még sokadik lombiknál sincs.