Sziasztok!
Juca, ha a 32. nap jön meg két óra után, akkor az az első nap, tehát a ciklusod 31 napos volt. Bár én ha aznap jön meg akkor már első napnak szoktam írni.
Andi, nézz körül a Lakóhely szerint topikban, ott bilztos tudnak segíteni azok, akik oda valósiak.
Különben hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?
Beuka, tényleg nem annyira sok az a négy hónap. De mi aztán tudjuk, hogy mi egy hónap is
. Tényleg aranyos a dokid, általában tényleg 1 évet szoktak mondani.
Valaki említette a hőmérőzést. Van olyan orvos aki kér három hónapnyit, ők tudnak belőle olvasni. Én egy ideig csináltam, de nekem mindig össze-vissza adatok jöttek ki, és volt hogy elfelejtettem, úgyhogy abbahagytam. De eléggé beleástam magam a témába
.
A PG/53-ról nagyon megoszlanak a vélemények, van aki annak tulajdonítja a babáját, van aki azt mondja, hogy össze vissza mutogat. Én sem hittem benne sokáig, de véletlenül lett és használom, mostmár kicsit kezdek hívő lenni
. Nekem mutatta a páfrányokat, bár nem tudom jókor e
.
Hormon tartalmú, ill. hormonra ható gyógyszerek mellett nem lehet használni, mert hamis eredményt ad. Szerintem az összes ovulációs teszt ilyen, úgyhogy szerintem csak az UH marad. Bár ebben nem nagyon vagyok jártas.
A babanet ovulációs számolója nem igazán jó, mert nem biztos hogy te az átlag vagy. Szóval az a középidőt mutatja szerintem, bár még nem számoltam utánna.
Na, akkor hogy rólam is tudjatok valamit. Most jöttük haza a telekről. Ablakokat festettem
. Jó hír, hogy a kutyák még a saját színükben pompáznak, nem lettek pirosak
.
Ja, Juca, jövő nyáron szeretnénk költözni, de megyük ahogy kész lesz. Most örülünk ennek a jó időnek, sokat haladunk ilyenkor. Ugye télre csak az apróságok vannak, de nagyon élvezzük.
Na én még vagyok, remélem mindenkinek válaszoltam, akinek tudtam, de ha átugrottam egy-két kérdést akkor nyugodtan kiabáljatok.
Puszi
Hajni 10/27