Csodaszép napot mindenkinek
judy5:köszi a tanácsot,majd próbálkozom jobban figyelni még tudatosabban.Mindig tanul az ember,még ilyen idősen is
,csakhát azt gondoltam mit nekem,hisz a fiúk is olyan gyorsan jöttek
A legidősebb fiam(16 éves),őt 20 évesen szültem,és 3 évente jöttek.Nagyon ideálisnak találtam a korkülönbséget és egy évvel ezelőtt még azt mondtam,olyan jó,hogy felnőttek és önállóak és még én is fiatal vagyok(az emberek néha el sem akarják hinni,hogy háromgyerekes anyuka vagyok).Mostanság meg teljesen úgy érzem,hogy NAGYON SZERETNÉK EGY BABÁT
BÁR AZT MONDJÁK,HOGY TUDNI KELL ELENGEDNI A DOLGOKAT,MERT HA TÚL GÖRCSÖSEN AKARJA AZ EMBER AKKOR CSAK ROSSZABB.
Egyébként én is gondolkozok egy levelezős fősulin,vagyis inkább a drága párom mindent ki akar hozni belőlem...és talán igaza is van. Ő katona és most van folyamatban,hogy talán jövőre kimenne külszoliba,úgyhogy minden téren bele kell húzni
)
nitacska007:csodaszépek a gyűrűk,gratula.
Kívánom mindenkinek,hogy legyen olyan boldog,mint mi,ahol még 16 év után is dúl a love
) Így csodaszép az élet igazán
Azt hiszem nagyon szerencsések vagyunk és a három nagy fiunk mellett igazán fiatalos életet élünk és mindenünk a család. Ezt sokan meg is jegyzik nekünk,hogy még mindig képesek vagyunk ilyen boldogságra és harmóniára.
Mindenkinek a legjobbakat kívánom, amit szeretne az mihamarabb teljesüljön