<font color="0000ff">Sziasztok Lányok!
Már jópár napja nem jelentkeztem, egyszerűen nem jutottam odáig, hogy írjak. De most muszáj
</font>
Dirtha, szerintem fantasztikusan szépek a képek!!! Tényleg nagyon jó fotósotok volt
És gyönyörűek voltatok mindannyian
Annyira csinos vagy, nagyon jó a ruhád is, a konty, a virág... minden! Azt áruld el, hogyan tudtál ilyen lapos hasra szert tenni?
Én már úgy nagyjából elégedett lennék az alakommal, csak a pocakomon van egy helyes kis zsírpárna
Te viszont tényleg annyira csini vagy, mint aki még sosem szült
Ja, a képek: hát én még mindig keveslem őket
Akármennyit megnéznék, az egész albumotokat is! De komolyan, imádom nézegetni az esküvői fotókat!
Annak idején nálunk is eszméletlen sokba került a fotós, de én is azt mondom, hogy megérte. Naggggyon jó képeket csinált
Ha nem haragszotok, majd én is felteszek egyet-kettőt, holnap elő is keresem a cd-t.
A lakásotok biztos nagyon szép lesz
Ha szabad kérdeznem, hol van helyileg ez az építkezés? Emeleti vagy földszinti lesz a lakásotok? És hány szoba? Újabb képeket is szívesen látunk ám a vasárnapi állapotokról, és mesélj jó sokat!!!
Ildikó, Ti is nagyon szépek voltatok! A ruhád is nagyon csini
Kifli
Hát én ma nem éreztem túl jól magam, fejfájás + szédülés, ezért "gyógyszer" gyanánt mindenféle nasit kajáltam. De így estére jobban lettem
Szirom, hajrá esküvő!
Norbit magát én sem kedvelem, valahogy a stílusa nem jön be nekem. A diéta viszont igen
Zsófi, tényleg érdemes lesz megszabadulnod azoktól a fránya plusz kilóktól az újabb terhesség előtt... Esések: Zsoltika is szokott, hiába nagyfiú már
De komolyan, nálunk is volt néhány hete egy nagyobb baleset: az étkezőben a járólapra esett hasra Zsoltika, és felszakadt a szája
Először azt hittem, a foga tört ki, de szerencsére nem... Ez volt az eddigi legnagyobb balesetünk, kisebbek azért előfordulnak olykor, akkor kisebb-nagyobb sírás van, semmi más. Zsoltika nem az a nagyon mászós fajta - legalábbis egyenlőre. A barátnőm kisfia mindenre! felmászik, ma éppen az udvari lépcsőt mászta meg egyedül, de lejönni már nem tudott, hát lezúgott fejjel előre
Jó nagy kopp volt! Veszélyek még sokáig lesznek sajnos.
<font color="0000ff">Én most 57,5-ön topogok, ennél lejjebb valahogy sehogy sem tudok menni
Viszont a tornát nyomatom, minden második nap callanetics-ezek
És ha minden igaz, a 7végén elkezdünk a párommal szoliba járni
Készülünk a nyárra. Azt ugyan nem tudom, lesz-e nyaralás, de valahová majdcsak eljutunk
Már megint nagyon késő van, idétlen idők óta nem tudok éjfél előtt lefeküdni aludni. Most már megyek, nagyon szép hétvégét mindenkinek:
Gabi</font>