Sziasztok!
Nevra, a bromotól az első kb. egy héten nekem a fejem fájt, de lassanként elmúlt, viszont Kamillához hasonlóan én sem alszom túl jól és hülyeségeket is álmodok.
Salsera, megértem, hogy bepánikoltál, de olyan jó, hogy már mehetsz a saját dokidhoz és minden oké. Vigyázz magatokra nagyon. Murber mondott valamit hogy mitől volt a barnázás?
Mmzsó, szerintem hozzánk bármikor jöhetsz panaszkodni, meghallagatunk és meg fogunk próbálni felvidítani.
Kocos, szegény, nagyon vacak lehet ez az állandó rosszullét. Jobbulást neked.
Edina, hogy vagy?
Ági, a leszívásból semmit nem érzel. Nekem az az utolsó emlékem, hogy prof megérkezik a műtőbe és köszön, majd a következő, hogy felülök és Annát faggatom sok petesejt lett-e?
Nekem utána egy picit fájt a hasam, kb. egy kezdődő menstruációs fájdalom mértékéig, de kb. fél óra alatt, még a pihenés alatt elmúlt magától, nem erősödött közben és mivel még dolozott az altató, csak abban a pár percben tudtam róla, amikor éppen valamiért magamhoz tértem picit.
A fostit rendesen megmutatják és se a keverése, se a beadása nem bonyolult. Jobban szerettem azt beadni, mint a gonát.
Igen, beadják a klinikán is, amikor ott vagy.
Köszi lányok a nyugtató szavakat, tegnap már kevésbbé fájt és ma még talán egyszer sem, de az se érdekel, ha megint fáj, mert valahogy olyan nyugodt vagyok belül.
Tudom, hogy kapaszkodnak a kis buborékok.
Mivel a hasfeszülős, puffadásos izé is csaknem elmúlt tegnap óta már dolgozom és csak jövőhét szerdára kértem még egy nap táppénzt, mert ki tudja megint mikor végzünk.
Kamilla, te végül hogy döntöttél, maradtál még otthon, vagy te is dolgozol már?