Petra:
Igen, egy petezsákot látott, de végülis még bármi lehet.
Őszintén nem törne össze, ha csak egy maradna, egy ikerterhesség elég veszélyes elég horror történeteket olvastam, meg ahhoz már kell azért segítség.
Az ikerterhesség előnye, hogy ha valaki két gyereket szeretne, akkor egyszerre letudja.
Kocos:
Bár megfogadtam, hogy nem teszem, de az internetet olvasgatva a tapasztalatokat voltak olyanok, akiknek megvolt a tünet a baba még sem élt már. Szóval az sem biztos, hogy jót jelent ha van tünet és az sem, ha nincs.
Remélem, jövő pénteken már okosabbak leszünk.
Zora:
ennyit mondott az orvos, hogy 5 hetes terhességnek felel meg, normális petezsák, szikhólyag, nincs vérzés, nincs semmi, ami rosszat jelentene.
A cicák szerintem imádnivalóak, bár nálunk egyiknek sem lesz utóda. Egy cicamentő csapat tagja vagyok, úgy hogy nagy ivartalanítás párti. Furcsa, hogy én utódért küzdök, őket meg megfosztom ettől, de ők teljesen másképp működnek és amennyi szörnyű esettel találkozom a nem kívánt szaporulat miatt, még inkább szükségesnek tartom a műtétet.
Kamilla:
Most már csak bíztatni kell skacokat, hogy kapaszkodjanak erősen.
A nőgyógyásznál unalmamban végigolvastam a papírt, amit a lombikról kaptunk és kicsit meglepett az ICSI-vel kapcsolatban:
"Ennek révén olyan tulajdonságok öröklődhetnek, amelyek hozzájárulhatnak az utód későbbi meddőségéhez és javasolják a magzatvízből történő kromoszómavizsgálatot a genetikai betegségek kizárására."
Hát én nagyon parázom ettől a vizsgálattól, úgy hogy legközelebb rákérdezek, hogy ezt most mennyire kell komolyan venni.