Sziasztok!
Itthonról... Szülés után
Mese, mese:
Nálunk vasárnap reggel bevonulás, 9 felé beöntés, 10:20-kor burokrepesztés, de addigra megindultak magától a fájások is. Éljen a beöntés
A dokim oda meg vissza volt, mert beöntés előtt már 3 ujjnyira ki voltam tágulva. Mondta, hogy nem tudja, hogy csinálom fájások nélkül, de örültünk. Aztán jött a költözés a szülőszobára, ahol a fájások jöttek mentek, de nem volt túl nagy rendszer benne és nem is tágultam tovább. Dokim kérdezte az elején, kérek-e EDA-t, de szerinte is felesleges volt. Na, persze szívás, mert nem tágultam tovább, jött is a fincsi oxitocin EDA nélkül.... Most tapasztaltam meg mi a magyarok Istene............. Téptem a hajam, a férjem, hangosan nyögtem...... Végül eljött a tolófájás ideje, amikor is a 3. fájásra meglett a Kincsem.... Az bezzeg mint a villám.... Igen, nem lett kicsi baba, mi lett volna, ha bent marad a végéig.... 54 centi, 3680 gramm. Mindezt 38+2 napon.
Hála ég nem vágtak, így saját lábon már ki is jöttem a kórtermembe
És semmi bajom..... Nagyon jól érzem magam...... Ez jóóó!
A tej mindig is nehéz volt. A kórház meg maximálisan szopibarát, így első este bár elvitték, de utána hiába akartam leadni, mert hulla voltam, "fenyegettek", hogy nem mehetünk haza, ha nem lesz tej............ Basszus................... Dórinál 1 hét kellett.... Most megjött a tej 2 nappal később, de Macika meg lusta......... Ha cicit adok, elalszik, holott van benne tej........ Így próbálkozok ezerrel, de muszáj fejni... Viszont két gyerek mellett, nem tudom, hogyan fogom ezt így kivitelezni.... Rendszer nincs az életünkben, amit nem értek, kap enni, átlag 50 körül eszik, kinyúlik, viszont másfél óra és fent van.... Több kaja meg jön vissza.... NAGYON fáradt vagyok már most, aludni nem tudok, mert bár a férjem sokat segít, a nagyobbat szórakoztatja, de a kicsi nem alszik rendesen, így kész vagyok.............. Pedig még csak most született... Igazából szombat este lefeküdtem, de érdemben azóta sem aludtam...... Most is ordít az egyik, lassan a másik is........
Hormonok dolgoznak, így konkrétan zokogok sokat, félek, nem fogom bírni energiával............
Szóval ez a történet és Sunflowerrel én is találkoztam, mivel szomszéd kórteremben voltunk
Édes Koppány, tényleg
A kórház amúgy szép, a nem fizetős kórtermek tiszták, rendezettek. Kaja szokásos kórházi koszt.
Végül elengedtek, fogyott a lelkem, de majd kialakul valami, mert ez ami van most, az káosz.... Néha úgy érzem egyszerűbb lenne tápozni....
Csajok, a szülés megint szuper élmény volt, nagyon jó volt újra átélni, ugyanabban a sárga szobában
Gyopi édes, mint mindig, Babi szülésznő szintén, nincsen panasz