Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Méhenkívülim van. Kedden vonultam be a kórházba, ma hazahozott a párom saját felelősségre, hétfőn megyek vissza. Úgy látszik, sikerült kifognom a legrosszabb forgatókönyvek legrosszabbikát Kép A bal petefészek mellett van, 18 mm-es. Kedd óta még semmit nem ment össze. Be is van vérezve. A HCG-m még mindig kibaszott 170-es. Mivel elhalt, és csökken a HCG, nem nyúlnak hozzá, hogy ne károsodjak, de ez most sokáig fog tartani, mire kipucolódok, meg felszívódik. Dől belőlem a vér rendesen, lehet, hogy méhen belül is volt. Ugye a Kaáliban nekem dec.20-a óta nem nézték, és a méhenkívülire amúgy jellemző a hullámvasutazás a HCG-ben. Megyek össze, vasat kell ennem, Ergam cseppet, szurikat kapok, de amúgy nem tudnak mit tenni. Ha jövő héten sem csökken, ki kell venni. Hát ez van velem. Azt mondták a dokik, az égiek óvtak meg attól, hogy amíg síeltem, nem ütött be a katasztrófa, mert visszagondolva, még görcsöltem is, de betudtam a sok zabának meg a forralt bornak Kép
Hát, lányok, én így jártam. Lehet ezt még fokozni?
snori

Nori!
Ez hihetetlen! Mit kell ki venni, ha nem nem menne vissza a HCG? Ez nagyon durva. És a Kaálisok küldtek kórházba vagy magadtól mentél vagy ez hogy volt?
Nagyon fogok szorítani neked, hogy legalább ennél nagyobb baj ne legyen és mostmár tényleg tisztuljál ki szépen, hogy ezt a rengeteg szőrnyűséget el tud felejteni.
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Anyum megígértette velem, ha keddig nem múlik a vérzés, elmegyek dokihoz. Akkor még nem tudtam, hova menjek. De kedd reggel már megint ömlött. Akkor felhívtuk Krizsát. Éppen indult síelni, még 9-ig bent volt, még beszéltünk pár percet, de már láttam, h aggódik, meg hogy hívjuk fel a mobilján, ha tudunk valamit. Kovács (a Csillagszemű) nézett meg, előtte volt HCG-mérés, és már az UH is fájt, bal oldalt sziszegtem. Akkor ő mondta, nyomás a kórházba. Annyi idő volt, hogy hazamenjek cuccért és a párom vitt is. Hát azt az elhalt valamit kell kivenni, ha nem szívódik fel, mert 2 cm-es valami a petevezetőben nem maradhat. Arról nem is beszélve, hogy terhességi szövet, termeli a HCG-t, így ki fogok vérezni, mert ahogy ingadozik, arra is vérzéssel reagál az endo.
snori

Szegény Nóri KépKép Ezt igazán nem érdemelted meg !!!! Nem tudok mit mondani, csak küldöm a rengeteg ++++++++++++++++energiát, hogy minden rendbe jöjjön mihamarabb !!! Bízzunk benne, hogy legalább nem kell kivenni..... Nagyon szorítunk neked, és írd ki magadból a bánatod és a frusztrációd, ha jó esik !

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Nóri! Csak most jöttem és látom mi történik veled. Rettenetesen sajnálom és nagyon remélem, hogy sürgősen kitisztul a szervezeted. Te vagy az egyik, akiről folyamtosan élménybeszámolót tartottam a páromnak, arról, hogyan tudtad meg, stb. Kemény dolgok ezek, én akkor buktam ki, amikor 2003 novemberében nagyon boldogan, 8 hetes terhesen léptem be a kórházba egy rutin ultrahangra, videokazettával a hónom alatt, hogy felvegyük a páromnak a szívhangot. De sajnos már nem dobogott a szív.Azt hittem ennél rosszabb már nem lehet, amikor is 2004 januárban elkezdett ömleni belőlem a vér, kórház, ahol megállapították, hogy bennem maradt egy kis elhalt szövet, újabb műtét. Aztán lezárta a gyulladás a petevezetőimet, mindketteőt, eredettől. Na ekkor már biztos voltam benne, hogy ennél nem történhet rosszabb. Aztán nem sikerült az első lombik. De megint felálltam, megyek tovább, lesz gyerek, abban biztos vagyok, csak mindenkinek legyen ereje folyamatosan tovább lépni, soha fel nem adni! Nem akartam ilyen hosszú lenni, csak szerettem volna ha tudod, akik ide írunk mind szörnyű dolgokon mentünk már át és megértünk maximálisan bármi is történjen. Szorítok, hogy gyorsan túl legyél a szarságokon.
Zsuzskának csak annyit, hogy megszívtam, ahogy kell! De azért én is beetettem néhány embert, jó poén volt. Tök jó, hogy ilyen pozítív vagy!
Csenge, mesélj még, olyan jó sikersztorikról olvasni!
mindenkinek szép álmokat
reno
reno

NóriKép ez iszonyat!!! Tarts ki, ennél rosszabb nem lehet már, csak jobb!!!

nekünk elkezdődött a második stimu, egyelőre kapom a szurikat, kilenc tüszőm van, valszeg jövő hét szerdán lesz a punkció.... nem is merek belegondolni, mik történhetnek. MÁra még az is megterhelő számomra, hogy magamnak adjam be a Cetrotide-ot...brrr. Milyen erővel kell beszúrni a tűt, hogy be is menjen?? erről az egyről nem tájékoztatnak a leírások. -----micsoda pitiáner probléma, mi???

renoKép minden tiszteletem a Tiéd, hogy ilyen derű van benned azok ellenére, amik Veled történtek...iszonyat, a felét nem bírnám ki. Erős csaj vagy, nagyon kívánom, hogy sikerüljön a következő!!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna!
Ez nagyszerű 9 tüsző és még lehet több is. Kép
Jó hogy megint elindult a lombikosok projektje. Nagyon szorítok neked, hogy most minden jól alakuljon. Ha tudod mikor lesz a punkció jelentkezzél. Addig már nemmész uh-ra?

Reno!
Hát mit mondjak engem is meglepett a történeted. Tudod mit nem értek akkor neked a vetélés következtében záródott el a petevezetőd, akkor azt miért nem lehet megnyitni?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Anna!
A beszúráshoz nem tudok hozzászólni, mert én tökre beszari vagyok voltam és leszek és nem mertem beadni magamnak egyet sem! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Köszi Anna! Nem akartam elmesélni ennyire részletesen, hogy mi volt velem, senkit nem akarok elszomorítani, de hát ilyen is van. Azért bármilyen erős csaj vagyok, amikor így szól hozzám valaki, azonnal könnybe lábad a szemem...
Zsebike! A hsg iszonyatosan fájt, állítólag pont azért, mert zártak a vezetők. Oldalra néztem a műszerre és a folyadék meg sem mozdult. Utána jött a nagy beszélgetés az orvossal (nem azzal aki miatt szerintem én elzáródtam), aki azt mondta, hogy nincs értelme nyitogatni, mert semmi garancia nincs rá, hogy nem tapadna-e újra össze és ha meg is nyílik, már nem olyan a szerkezete és a flórája, ezenkívül nagyon nagy a méhenkívüli terhességre az esély. Ezt mondta. Aztán ugyanezt mondta egy másik orvos is. Írtam a Török doktornak, aki más véleményen volt, szerinte műteni kellene először. Szóval, megoszlanak a vélemények, de mi belevágtunk a lombikba. Nagyon szertném, ha ti is elmondanátok, hogy mit gondoltok erről, van-e értelme eredettől lezárt petevezetők megműtésének?
Én oda sem tudtam nézni amikor a párom "szúrt". Mármint az injekciót. Aki beadja magának a világ legbátrabb embere a szememben!
reno
szépen sütött ma a Napocska
reno

Reno,

köszönöm a soraidat. Bár megvallom, mostmár az ilyen sztorik miatt egyre inkább csak félni kezdek. Nem tudok ezután már felhőtlenül örülni a kétcsíkos teszt látványának sem, hiszen láttam most eleget, és lám, mi lett belőle Kép Azt hiszem, lassan oda jutok, hogy szkeptikus leszek, és félő, önvédelemből, még ha terhes is leszek újra, nem tudok majd érzelmileg kötődni a babához jó sokáig, hiszen olyan könnyen elveszíthetem... Tegnap az ágytársam a kórházban (ketten voltunk, egy 3 ágyas szobában) egy 5 hónapos beteg babát szült meg... nagyon nyomasztó volt.

Reno, Neked még azt akarom mondani, én többször olvastam olyat, hogy nem érdemes erőltetni ezt a petevezeték-dolgot. Én nem is mondtam nektek, de sajnos most összáll a kép. 2003 decemberében csinálták meg a HSG-t, a baloldali enyhén le volt tapadva, a jobb oldali zárt. Mondanom se kell, én is majdnem üvöltöttem. Aztán tavaly januárban mikor a PCO-s petefészkeimet lyukasztgatták laparral, akkor hidrotubatio-t is csináltak, azaz átjárhatóvá tették a petevezetőket. Aztán tessék, itt az eredmény Kép Nem úgy működik már, ahogy kellene, sajnos.
snori

Nóri! Meg ne haragudj, amiért sztoriztam. Én is sokat töprengtem már azon, hogy mikor nyugodhat meg az ember a terhessége idején, de arra a következtetésre jutottam, hogy sosem. Mi, akiknek nem adják könnyen (hogy finom legyek), sokkal érzékenyebben reagálunk mindenre, ami a testünkkel és a terhességünkkel kapcsolatos. Mindig van vagy lesz miért izgulni, amíg nem születik meg azért, aztán meg azért mert ott van és akkor is nagyon féltjük majd. Ez az életünk rendje, ettől még nagyon boldogan élhetünk. Én különösen aggódos típus vagyok, jelen életemben a macskáim miatt kell aggódnom, hogy el ne üssék őket stb. De az öröm, hogy kisbabát hordunk majd a pocinkban időről időre elfeledteti az aggodalmaskodást.
Én nagyon belemerültem a lombik témába és mindenbe ami ezzel kapcsolatos és mielőtt belevágtunk találkoztam egy házaspárral, akikkel sokkal rosszabb történt (a vége happy end), mint ami velem eddig egész életemben. Szándékosan nem írtam erről, mert itt mindenki hiperérzékeny és én is próbálom nem meghallani a rossz történeteket. Nem is azért jövünk ide fel, hogy elbizonytalanítsuk egymást, hanem, hogy biztassuk, de azért néha jó ha leírjuk a félelmeinket, abból is okulhat valaki.
Megismerkedtem egy 30-as házaspárral akiknek elsőre sikerült a lombikjuk, egy fiú egy lány, már 3 évesek és nagyon okosak, szépek. Az anyuka barátnőm lett, ja és Zalaegerszegen lombikos 3-as ikrek születtek tegnap!
reno
reno

Nori, Reno!
Tudom mennyire rossz nektek Norinak még az élmény is nagyon nagyon friss. De bízni kell még akkor is ha sok rossz történik ebben a csúnya világban és meglátjátok egy szép napon mi is a karunkban ringathatjuk várva várt babánkat, csak elénk sokkal több nehézséget görgetett az élet, de MUSZÁLY átlépni és továbbmenni, bármilyen nehéz is az út BABA vár a végén, amiért érdemes élni és küzdeni!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsu!
Mikor mész laparra, illetve hova?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Huh!

Most már igazán elvonulhatnának a fejünk felül ezek a csúnya sötét felhők! Mindenkinek csak kitartást és rengeteg türelmet kívánok amíg elérjük célunkat.

Zsebi!

Most már kezdek egy kicsit türelmetlen lenni! Mennék ha lenne mensim, de ez nálam akár még másfél hónap is lehet. Fordítva vagyok egy kicsit összerakvaKép. De amint lement a lapar meg a hisztero, neki lendülünk egy újabb akciónak. Kép
Egyébként én Kecskeméten csináltatom.

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Biztosan elvonulnak a felhők. Örökké nem lehet ilyen szerencsétlen a helyzet. Csak hát az utunk során kevesebb a jó, mint a rossz, ez egyenletesen eloszlik köztünk időben, ezért összességében, kissé depis a körkép. Kép De én is tudom, hogy minden lépéssel közelebb vagyunk a célhoz.

Lányok, nem akarok hülyeséget mondani, de nekem kezd az a benyomásom lenni, hogy azok, akik nagyon-nagyon sokat küszködnek a babóval, az átlagnál intelligensebb, érzékenyebb emberek, sőt, túlérzékenyek. Én legalábbis még egy olyan egyszerűbb életfelfogású, kedélyesebb nőt nem láttam köztünk-köztük, mint amennyi az utcán rohangál. Ti nem így látjátok? Bár, nem tudom, ennek van-e bármi jelentősége is.
snori

Sziasztok!
Csak, hogy erősítsem a kört, én sem vagyok jól. Most hajnalban szerintem majdnem kinyúltam. Tegnap volt a mensi első napja és a szokásos hasfájással kezdődött. No-spa, cataflam és ment a nap..
Egykor, amikor lefeküdtem, bevettem a 4. adag gyógyszert, mert folyamatosan fájt a hasam. Hajnal félnégykor arra ébredtem, hogy elviselhetetlen a fájdalmam. Alig tudtam kivonszolni magam a gyógyszerhez. Vissza az ágyba, de akkor már levegőt is alig kapta. Ki a wc-re, onnan leájulta, négykézlább vissza a szobába. Ahogy megpróbáltam a földtől távolodni, minden elsötétült. A tükörből egy hulla nézwtt vissza. Na mindegy... 40 percig bírtam, úgy, hogy az alacsony vérnyomástól és a fájdalomtól a beleim is elrenyhültek és hasmenésem is lett a hányinger mellett. Megpróbáltunk elindulni az ügyeletre. Szerencsére a gyógyszerek hatottak és annyira jobban lettem, hogy már bírható volt a fájdalom. Ezután ma szigorúan 4 óránként fájd csill. de egész nap átfáj a hasam. Alig tudok kiegyenesedni. Ha reggelig sem lesz jobb, hívom a Kaálit, mert nem bírom ki hétfőig..
Bocs, de lefekszem, mert sehogy sem jó..
Nóri: Ezt még bírd ki! Azt gondoltam, hogy a rémálmod végetéert.. Nagyon vigyázz, mert a méhen kívüli terhesség nagyon veszélyes is lehet. Ha nem muszáj, akkor ne hagyd el a korházat.. Ha hirtelen baj adódik, nem biztos, hogy időbe visszaértek és akár a belső nemiszerveidbe is kerülhet...Kép
Nem akarlak ilyesztgetni, de inkább légy óvatos..

Puszi nektek, Fea
fea

Fea!
A hideg is kirázott ahogy olvastalak! Remélem mikor soraimat írom már sokkal jobban vagy és nem kellett se a Kaálit, se az ügyeletet hívni. Nagyon szorítok neked is, hogy kilábalj ebből a bajságból! Ha tudsz és van erőd jelentkezz be mi van veled,mert izgulok érted.

Mindenki vigyázzon magára!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Stella!
Holnap gondolok rád az ultrahangnál remélem nálad mindent a legnagyobb rendben találnak és meg is tudjátok beszélni a fagyibabás akciót!
Jelentkezzél majd mit mondott az orovos.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

még itt vagyok... Fea, mi volt a Kaáliban? Nekem az a tanulság, oda kell nagyon figyelni magunkra, hiszen ha én nem erőltetem, hogy nézzenek meg, és még él a terhességem, itthon patkoltam volna el, hiszen a párom dolgozott volna... de nem borzolom tovább az idegeket.

Lányok, segítsetek egy dologban. Holnap reggel a kórházban megint lesz UH. Ha nem csökkent le 1 cm alá a képlet, meg akarom fűzni a dokit, vegye ki laparral, ne várjunk, mert ezt sokáig lehetne húzni, de nem akarom. És ezt össze akarnám kötni a 2.lombik után esedékes diagnosztikával. Krizsa utalt rá. Pontosan mi ez? Csak hiszteroszkópia? Vagy lapar is? Arra gondoltam, akkor ezt a kettőt most össze kellene kötni.
snori

Nóri!
Nekem jövő héten kedden csinálják a lapar és a hiszterót egyben szintén Krizsa javaslatára.
Nem minden kórházban csinálják meg a kettőt együtt. A Bajcsiba ahova én megyek ott megcsinálják. Elaltatnak és három csövet (amivel látnak nem jut most eszembe a neve) szúrnak a hasadban és megnéznek minden szervet, hogy rendben van-e és közben hiszteroszkópiával a hüvelyen keresztül bevetenek egy csövet és a petevezetőket és még egy két dolgot megnéznek. Nem tudom mitől függ, hogy hol csinálják meg egyszerre és hol nem. Ha lehet tud le most mind a kettőt legalább nem kell mégegyszer befeküdni és ezt a macerát végigcsinálni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,

köszönöm az infót. Tudom, mi a lapar, sajna pont egy éve volt hozzá szerencsém, ugyanitt. Mondjuk a hiszteroszkópiát nem ismerem (még). Szerintem a Szabolcsban megcsinálják, hiszen ez a Kaáli háttérintézete. Neked mi az indítékod, hogy már most megcsináltatod? Póbálnék ezzel érvelni a holnap dokimnál. Vagy szerinted szerencsésebb, ha Krizsa meg a dokim konzultálnak holnap telefonon?
snori

Nóri!
Nekem Krizsa mondta, hogy mind a kettőt csináltassam meg egyszerre. Ő ajánlotta a dokit is. Ő hívta fel a figyelmemet, hogy sok helyen nem csinálják meg egyszerre.
Nálunk a páromnál van gond - legalább is eddig - és mivel az első lombikot éppen megtudta csinálni azt mondta menjek el most laparra és hiszterora. Általában a 3. után szokta javasolni, de azt mondta nálunk az összkörülményeket nézve meg kéne csinálni. Hát így vállaltam be.
Szerintem próbáld meg a dokinak elmondani, hogy előírta minda a két műtétet Krizsa. Ha orvosi akadályát látja a kettőt egyben - a te esetedben elvégezni - akkor úgyse csinálja meg a hiszterot is ha pedig lehet szereintem el fogja végezni. Még az is lehet, hogy felhívja Krizsát és konzultálnak.
Miért csináltak egy évvel ezelőtt neked lapart? Nagyon gáz?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fea, úgy sajnáltalak ahogy olvastalak, ogy majdnem az én hasam is megfájdult. Remélem elmúlt.
Nóri, holnap gondolok rád!
Zsebi, magyarázd el légyszi, ha van kedved, hogy mik ezek a műtétek pontosan és miért csinálják neked, ha a pároddal van gond? A Bajcsit egyébként is ismered, vagy a Krizsa miatt mész oda? Ezek komoly műtétek, mármint egy napnál tovább kell bent lenni?
reno
reno

Zsebi, a lapar szó szoros értelmében nagyon gáz Kép

Nem vészes, én 2 éjjelt töltöttem bent vele, a 2.nap volt a műtét, 3.nap haza is engedtek. Nekem a PCo miatt kellett a petefészkeket műteni, mondtam, hogy alapesetben ott van benne sok kis ciszta visszarekedve, és ha kilyukaszgatják a petefészek kérgét, akkor könnyebben érik utána tüsző vagy 1-2 évig. Meg az egyik petevezetőt is át kellett fújni, mert a HSG nem oldotta fel.
Azért gáz, mert felfújják a hasat szén-dioxiddal, hogy jól elkülöníthetők és láthatók legyenek a szervek. Aztán az azért elég vacak tud lenni, tehát nem is az a 3 pici seb fáj úgy (szinte egyáltalán nem 1 nap után), hanem a gáz nyomja a vállat, ha sokat ülsz-állsz, és az szar. Különösen a műtét utáni napon. Úgyhogy sokat pukizik meg böfög az ember, hogy eltávozzon valahogyan. De amúgy meg nem vészes, nekem csüt-n csinálták, és vasárnap már néztem a 3 órás Gyűrűk ura 3-at a moziban, mondjuk rám nincs mit adni, mert sose voltam teljesen normális.
snori

Reno!
A Bajcsit csak a Krizsa miatt választottam az orvost sem ismertem ezelőtt, de már voltam nála és nagyon rendes,mindent elmagyaráz. Hétfőn kell bemennem kedden műtenek és szerdán ha minden ok a nagyvizit után jöhetek haza.
Azért csinálják meg nekem mert ha kiderül, hogy olyan bajom van ami megakadályozza a megtapadást a mi esetünkben már nagyon kevés lenne az a két próbálkozás (mert általában a 3. sikertelenség után ajálják a műtétet). Bár ahogy elnézem mostanában mindenkinek felkínálják menjen el.
Lehet olyan probléma most nem tudom a nevét (Adriennek akinek végül spontán siekrül ilyet találtak), hogy a méhnyálnyák kerül ki a hasüregbe és ez megakadályozza, hogy megtapadjon a baba. Így hiába csinálnának akár 10 lombikot akkor sem sikerülne. A másik ami elég sokszor elő szokott fordulni a doki szerint az hogy a petevezető gyulladásban van és ezeket érdemes kivenni, mert gyógyítani nem tudják. Bennem is felmerült a kérdés de lombiknál kit zavar egy gyulladt petevezető, de a doki erre azt válaszolta az agyfelé az a jel megy el, hogy baj van mert gyulladás van és ezért gátolja a beágyazódást. Kép Ezek az alapdolgok aztán még biztos van rengeteg elváltozás amire itt fény tud derülni.

Végülis így már tutira kiderül ha nálam van valami gáz ha meg van azt most orvosolják és talán a köv. sikerül. ha meg nem találnak semmit akkor csak a remény marad, hogy márciusban jobb lesz a spermakép.
Részletesen nem írom már le mer Nóri megtette helyettem, az a lapar.
A hiszterohoz meg a hüvelyen keresztül vezetnek be és nézelődnek szét. Szóval alul felül megnéznek.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nóri!
Jaj látod milyen bunkó vagyok a nagy magyarázásba meg sem köszönöm, hogy leírtad milyen is a lapar. Azért félek tőle!

Ha hazajöttél a kórházból mindenképpen gyere és írd meg mi van veled. Itt fogok izgulni érted és remélem a körülményekhez képes minden jól fog alakulni. Kép Egy nagy kalappal kívánok holnapra és a többi bent töltöt napra.

Fea!
Veled mi a helyzet? Elmúlt már a hasfájásod?

Kriszta!
Még egy hét. Ne keserítsenek el a rossz hírek, nagyon bízom benned és hiszem baba lesz! Gyorsan kopp, kopp, kopp. Remélem jól vagy sokat pihizel, mikor is mentek sielni?

Zsebo

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi ne féljél a lapartól, én röhögtem végig rajta. Azért egy jó tanács, miután kitolnak a műtőből, hamar szomjas leszel és 1-2 óra után ihatsz, de ha nincs ott valamelyik nagyi vagy valaki más a rokonságodból aki hősként melletted várjon, míg felébredsz (nekem nem volt), jó, ha előre odakészíted a flaskát, olyan ásványvizeset, amit lehet szívni, mint a cumisüveget. Tudod, mint a bringásoknak van, de lehet kapni ilyen féllitereseket a boltban. Merthogy elsőre felülni nem tudsz inni.
Utána mielőbb menj nyugodtan pisilni, mert úgyis át kell alattad húzni a lepedőt, mert ezek a műtősök mindig kispórolják a nagy vattát az ember lába közül Kép
Kb. ennyi a kellemetlenség, meg a böfi-puki. Nagy kalappal! Kép
snori

Sziasztok lányok !
Elég drámai volt itt a hangulat a hét végén !
Fea, szörnyen sajnálom, hogy ilyen fájdalmaid voltak, remélem már jobban vagyKépKép

Reno, ezzel a petevezetek-lapar temaval elegge elremitettel !! Nekem is el volt zarodva midkettő, amint a HSG megallapította, es nekem is javasoltak lapar-hiszterot. A sima nőgyógyászom a János kórházban rendel, igy én oda mentem. Ott viszont nem csinálják a kettőt egyszerre, igy nekem a vegen csak lapar volt. Ott állították, hogy mindkettőt átjárhatóvá tették, de garanciát persze ők sem vállaltak. Nekem a Kováts doktornő nem mondta, hogy nem érdemes megcsináltatni, és a Jánosos doktorom is biztatott. Lehet hogy tök fölöslegesen csináljuk végig a 4 inszemet, ugyis ujra összetapadtak a vezetők ????? Azért én próbálok reménykedni....Szerencsére nekem még nem volt ennyi rossz tapasztalatom, de attól félek, egy-két dolog még áll előttem...Mindenesetre rólatok tudok példát venni, hogyan kell minden nehézség ellenére tovább lépni.

Snori,
Neked is jobbulást kívánok, remélem hamarosan nalad is jobbra fordulnak a dolgok.

Zsebi,
Azt hiszem már korábban is írtam, hogy nekem a lapar egyaltalan nem volt vészes, csak az az egy nap, amit a kórházban töltöttem. Tényleg vannak ezek a gázok, amik még kb egy hétig szurkálnak, de ki lehet bírni. Én a műtéttel együtt 3 napot voltam otthon. Nagyon drukkolok neked keddre !! Az altatás miatt jobb, ha már hétfő ebéd utántól nem eszel semmit, akkor nem lesz hányingered, mikor felébredsz ! Érdemes betartani, inni lehet sokat Kép Meglátod, túl leszel rajta hamar KépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta!
A doki már vasárnaptól nem enged, hogy egyek szilárd kaját. Hm. Illetve én tudod mitől vagyok tökre betojva a mélyaltatástól, mert ugye a Kaáliban altattak először - akkor is paráztam, de ott csak vénásan - és a beöntéstől a doki azt mondta kettőt is adnak, hát mia fenének mikor már nem is eszik az ember fia mióta. Amikor megkérdeztem azt mondta, hogy így biztos nem tudják a beleket megsérteni, illetve ha teljesen üresek a belek akkor lehet látni mindent. Szóval ezektől a dolgoktól félek inkább. A többi kellemetlenség meg majd elmúlik.

Kösznöm mindenkinek a hasznos tanácsokat. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Hát nekem a legrosszabb az egész műtétben a beöntés volt. Mindkétszer elfehéredtem, vérnyomás le, és fél órákat töltöttem a WC-n. Igazából nem értem, miért volt ez, hiszen nem tűnik vészes dolognak, de talán a stressztől. Az altatástól én is féltem, de aki engem altatott (Végh doktor) nagyon szimpi volt, és nem volt semmi probléma az altatás során. Igazából észre se veszed, hogy elalszol, a végén pedig már a műtőasztalon ébresztgetnek, és csak utána visznek vissza a kórterembe. Azt sem tudom pontosan mennyi idő volt a műtét. Talán 1 óra lehetett. A megdöbbentő az volt még az altatás előtt, hogy hát vénám az nem igazán mutatkozik, állandóan meg vannak ijedve, ha vért kell venni tőlem, itt meg elsőre profi módon megtalálták.
A kérdésedre válaszolva nem látszott a Krizsán a meglepetés. Szerintem ilyen azért többször előfordul.
Adrienn
audrey

Nóri!
Hát ledöbbentett ez a dolog! Nem semmi, neked is miken kell keresztül menned. Remélem, hamarosan már csak pozitív dolgok történnek Veled.
Adrienn
audrey

Nóri
Hihetetlen, ami veled történik!!
Erre még álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyesmi is történhet!
Remélem most már tényleg csak jó dolgok történnek majd!
Majd írd meg, folyamatosan, hogy mi a helyzet! Nagyon szorítok értetek, hogy minél elöbb rendeződjenek a dolgok!

Fea
Veled mi a helyzet? Jobban vagy már? Mi volta rosszullét oka, kiderült?

ZsebiKép
köszi a drukkokat, de ma nem lesz uh. Az én dokim csak szerdánként jön Pécsre. Ma csak vérvétel volt!
Remélem jó alacson hcg szintem lesz!
Majd dél körül hívom a dokit és remélem rá fog érna arra, hoyg válaszoljon pár kérdésre!
Nálad mikor indul a következő??

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Nóri, Fea
Mindkettőtöknek mielőbbi gyógyulást kívánok!

Stella,
remélem nálad minden simán fog menni, délután írd meg az eredményt!

Lara
(9+5)

Kép

Lara

KépKép
lara77

Stella!
Nekem jövő hét kedden lesz a lapar és hisztero műtétetm és utána megyek a Kaáliba megbeszélni mikor legyen a következő. Márciusban szerintem elkezdjük és valamikor április közepén lesz meg az eredménye! Kép

Délután minél előbb írd meg mi van veled! Remélem te is kifelé lábalsz ebből az egészből. Szerdán a mai eredménytől függetlenül lesz uh?

Fea!
Remélem a hallgatásod nem valami rosszat jelent. Ha tudsz jelentkezzél, hogy mi van veled!

Nóri!
Todom most nem tudod olvasni a soraimat, de gondolok rád és remélem jól alakulnak a dolgok!

Lara!, Woodi!
Jól vagytok? Minden rendben a babókkal?
Woodi ha jól emlékszem honap mész uh-ra remélem küldesz nekünk képet, hogy megcsodálhassuk a csodát a pocidban. Ha már esetleg látják a nemét megkérdezed?

Kriszta!
Neked további ++++++++++++++ energia és ne keseredjél minden rendben van veled és igenis van értelme az inszemnek!!!!! Kép

Anna!
Szerdán akkor punció? Mi volt az uh?
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

HalihóKép
Végre jó hírek!
Megvan a mai hcg-m: 7!!! lett! Úhygogy szerencsére megúsztam a méhenkívülit!
Azt mondta a dokim, hogy ha megjön, akkor keressem meg és mehet a fagyibaba-project!
Fura volt, azt kérdezte, hogy akarunk-e újat, vagy a fagyasztott embriókat szeretnénk visszakapni.
Ez meg milyen kérdés??
Most már csak menstruálni kéne...
Pusza
Stella

Kép
stella9

Stella!
Jaj de örülök, remélem megtörted ez a rossz sorozat átkot és innentől már csak jó történik a kis csapatunkkal!!! Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok, megint itthon vagyok, és remélem, végleg. Az átoktörésben benne vagyok Kép Zárójelentéssel elbocsátottak, 1 hét múlva kontroll. A HCG-m lezuhant, 25-re, és a vérzésem már tegnap teljesen elállt. A képlet még ott van, de 3 különböző orvos azt mondta, hogy ez megy össze, és felszívódik. A hasam már puha, és nem fájdalmas. Tulajdonképpen most nekem vetélésem volt. Kicsit abszurd ez az egész, hogyan lehet elvetélni petevezetős terhességgel, de utánanéztem Interneten, és a méhenkívüliek 30%-a így szűnik meg, közben csak kórházi megfigyelés van. De mire ez a betokosodott valami eltűnik, 3-4 hét is eltelhet. A dokik szerint szerencsém van. Kicsit kétkedtem, de felhívtuk Krizsát, és ő is ugyanezt mondta. Különben megyek hozzá szerdán.

Köszönöm mindenkinek az aggódást, jólesett!
snori

Nóri!
Jaj de örülök, legalább már nagyobb bonyodalom nem tötént ami eddig volt már az is éppen elég! Jó hogy otthon vagy! Azért a drukk továbbra is megy a részemről, hogy ezután is minden rendben legyen. Kép

Ez csak természetes, hogy aggódunk érted, hiszen itt mindenki megérti a problémádat. Személy szerint nagyon tudom sajnáli azt a sorstársamat aki az amúgy is rossz - babátlan - helyzetből még rosszabba esik! Nagyon sokszor igazságtalan az élet és mindig azt bűnteti aki már így is sokat szenvedett.
Utálom mikor valaki elveteti a babáját, mert éppen úri kedve úgy gondolja neki most nem aktuális anyának lenni, de mikor egy év vagy x idő után kitalálja mostmár aktuális az anyaság spontán minden gond nélkül megtörténik vele a csoda, nem értem miért nem az ilyeneknek kell egy kicsit küzdeni!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, az elmúlt egy hétben igen cifra dolgokat láttam... pár napja egy lányt szúrtak le a nővérek borzasztóan, mert 8 hete volt megszakítása, és már megint jelentkezett... én csak hüledezek, egyáltalán biológiailag lehetséges ez? Úgy látszik, igen.
Ma pedig egy roma lány szomszédságát élveztem pár óráig, ez volt a 4.terhessége, "ó, én meg akartam tartani, de a párom tegnap közölte, hogy mégse vállalja, hát hova menjek én egy babával, a doktor úr könyörgött, mert ez már a 11.hét, de mondtam neki, akkor a doktor úr eltartja?" Kiszívták neki vákuummal, 2 óra múlva már el is ment. No comment.
De láttam olyan másik végletet, aki eddig csak vetélt, most végre babás lett, de kromoszómahiba miatt az 5.hónapban rendesen meg kellett szülnie a beteg magzatot.
Az, hogy az élet igazságtalan, nem kifejezés.

De mostmár nézzünk előre. Olyan sok rossz történik velünk, nem lehet mindig rossz.
snori

Ja, még egy kis anekdota.
Feküdtem az ágyon, bejött a csaj (ez még múlt héten volt), persze abortuszra jött. Vetkőzik le, néz rám, megkérdi, én miért vagyok itt. Mondom neki: lombikom volt, és méhenkívüli lett.
Erre ő: És megtartottad volna?
Kép
snori

NóriKép
jaj, de jó! Annyira izgultam értetek! Reméljük ezzel tényleg vége a negatív szériának.
Szerintem az elmúlt két hónapban olyan dolgokat éltünk meg, amik nagyon ritkán fordulnak elő, még lombikos körökben is.
De húztad ebből a legrövidebben és nagyon örülök, hogy te kerekedtél felül!!!
Most pihizz sokat és épülj fel testileg-lelkileg!
Meglátod hipp-hopp itt lesz az esküvőd és ezután csakis jó élményekben lesz majd részetek!
Tényleg nagyon örülök! Abszolut csodaszámba megy, ami veled történt és amilyen szerencsésen végződött!

A sztorik pedig hihetetlenek, csak úgy sugárzik a képernyő a hatalmas IQ kitörésektől!
Stella

Kép
stella9

NóriKép
jaj, de jó! Annyira izgultam értetek! Reméljük ezzel tényleg vége a negatív szériának.
Szerintem az elmúlt két hónapban olyan dolgokat éltünk meg, amik nagyon ritkán fordulnak elő, még lombikos körökben is.
De húztad ebből a legrövidebben és nagyon örülök, hogy te kerekedtél felül!!!
Most pihizz sokat és épülj fel testileg-lelkileg!
Meglátod hipp-hopp itt lesz az esküvőd és ezután csakis jó élményekben lesz majd részetek!
Tényleg nagyon örülök! Abszolut csodaszámba megy, ami veled történt és amilyen szerencsésen végződött!

A sztorik pedig hihetetlenek, csak úgy sugárzik a képernyő a hatalmas IQ kitörésektől!
Stella

Kép
stella9

Nóri!!! Így kell ezt csinálni!! Hála Istennek, hogy a lehető legjobban végződött.

Nekem holnap lesz a punkcióm: 9 tüszőből. Még ma este egy Cetrotide, nehogy megrepedjenek, aztán ... meglátjuk. SZorítsatok, tiszta lázban vagyok már. Talán még jobban,mint a múltkor.
MOst már jövögetek már, tegnap 7-ig bent voltam a suliba, hogy mindenkit lezárjak: két hétig feléjük sem nézek most....

Még hogy megtartanánk-e. Ez hátborzongató.
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Nóri

Annyira örülök, hogy vége lesz a megpróbáltatásaidnak. Mostmár csak a jobb jöhet és fog is jönniKép
Ezek a kórházas szotrik nagyon durvák, meg persze igazságtalanok is!

Anna!
Ne izgulj (tudom könnyű ezt mondani) minden rendben lesz és most biztos sikerülni fog!

Üdv
Évi
evike1975

Sziasztok! Még nem olvastam vissza, de ígérem megteszem..
Nori: azt látom, hogy jobban vagy. SSzívből örülök, hogy min den rendben vanKép
Én jobban vagyok, fájdohál a hasam. Az uh nem mutatott ki semmit, a hcg-m meg negatív lett..
Na, olvasok...Kép

Fea
fea

Nóri!
Ez nagyon jó! Innentől már csak jók történhetnek veled! Kép Esküvő happy minden majd meglátod!!!! Kép
Ezek a kórházas sztorik tényleg nem semmik.
Aki azt kérdezte a lombik után, hogy megtartod-ez tuti nem normális! Ennyire hülye emberek is vannak? (Már boccccs a kifejezésért!)

Évi!
Neked mikor is lesz valami konkrétum?

Fea!
Tök jó, hogy veled is minden rendben, ez a pocakfájás már biztos elmúlik, most biztos sok volt a gyógyszer az utóbbi két hónapban. Rögtön kezditek a köv. inszemet?

Anna!
Holnapra akkor nagyon szorítok neked! 9 pete az nagyon jó! Hányat kértek vissza?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Nori,

Örülök, hogy végre tényleg kifelé lábalsz és lezárhatod már ezt a rémtörténetet. A kórházi sztorik nagyon tanulságosakKép

Anna,

Drukkolunk holnap a punkcióhoz++++++++++++++++++++sok szép petike legyen a tüszőkben, akik mind megtermékenyülnek KépKép

Stella,
Jo hogy nalad is javul a kép, nemsokára jöhetnek a fagyibabák Kép

Nalunk nincs semmi izgi, próbálok nem gondolni arra, hogy nincs semmi tünetem, csakúgy mint az elmúlt alkalmakkor,és akkor ez most mit is jelent. Jövő hétfő még elég messze van, de már átléptem a félidőt legalább. A hétvégén megint sielni megyünk, ott legalább kikapcsolok majd.

Mindenkinek, aki várakozó állásponton van, sok kitartást kívánok KépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok Lányok!

Nagyon boldog új évet kívánok kívánok Mindenkinek! Olyan boldogot, mint nekem megadatott.

December 20. óta itthon vagyok, de nem volt netünk, így nem tudtam jelentkezni. De Bélus addig ügyeskedett, amíg sikerült, itt vagyokKép
Visszaolvasni nem fogok tudni, remélem mindannyian jól vagytok.
És most szeretném megosztani Veletek az örömömet.

Még most is remeg a kezem, ahogy leírom, mert csodálatos dolog történt velem.
Karácsonyra a világ legszebb ajándékát kaptuk, három csodaszép embrió költözött a pocakomba. Első perctől éreztem a jelenlétüket. Tegnap mentünk vissza ultrahangra, és a monitoron láthattam Őket. Ikreket várunk!!! Én olyan de olyan boldog vagyok, talán nincs is nálam boldogabb ember. 5 hetesek vagyunk, sokat pihenek, alszom, néha émelygek, és kerekedek. A nadrágom már nem ér össze rajtamKép
3 hét múlva kell visszamennünk uh-ra, addig itthon pihengetek. Az orvos sem javasolja a munkát, és hát úgy érzem, nem is bírnék egész nap fent lenni. Most is csak kicsit jöttem fel, mert nem esik jól az ülés.
Kívánom, hogy mindannyian részesüljetek ebben a csodában!
Nagyon boldogok vagyunk.
Hétvégén a szüleimnek is elmondjuk, egy kicsit izgulokKép

Most elköszönök, ha tudok, jövök.
Puszi Nektek és Mindenkinek köszönöm a drukkot!
kattca

Kattca!
Ez nagyon nagyon nagyon nagyon szuper. Tiszta szívemből örülök! Vigyázz magadra! Külön boldog vagyok, hogy végre olyanok mellé is szegült a szerencse akiket igazán sok rosszal súlyotta az élet! Kép
Annyiszor gondoltam rád, annyiszor emlegettelek, hogy remélem jó úton haladsz és végre igen sikerült!!!!!!

Kép

Ne izguljál pihenjél nagyon sokat a babók jól vannak a pocidban és neked most semmi de semmi dolgod csak rájuk vigyázni! Kép
Kép

Kriszta!
Azért mert nincsenek tűneteid attólmég biztos ott lapul a pocidban! Ne igzuljál és ne add fel bíztasd mert ilyenkor elvileg még nincsenek tűnetek! Én hiszek bennetek és ezért neked is kell hinni magadban!
Küldök egy kis pozitív energiát! ++++++++++++++++++
Fú nem is tudom mi lesz velem én úgy hittem vasárnap tesztelsz, hétfőn bemegyek a kórházba meg fogok örülni szerda estig, hogy mi van veled! Lélekben veled leszek és tudom jó hírekkel fogsz várni! Kép
A sieléshez jó szorakozást, de azért vigyázz magadra!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!

Végre három zebránk van! Lassan de gyűlnek! Egyre kevesebben leszünk azok akiknek még nincs, de látjátok van remény és előbb utóbb mindenkinek ott lesz a neve mellett ez a csodálatos kis állatka ami azt jelenti ÉDESANYÁK leszünk, csak TÜRELEM!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?