Sziasztok!
Először is gratulálok Etna! Képet kérünk
Thimmy, nekem a súlygyarapodás 12 kg volt. Az első trimeszterben nem is híztam (súlyra) Amúgy kerekedtem alul felül
Utána kb 1-2 hetente jött fel 1 kg. Néha cseszegettek, hogy sok, aztán hogy kevés. De őszintén szólva le*artam...
Az utolsó 2 hónapban Olivér a gyomromat feltolta a torkomba, és annyit tudtam enni, amennyit Ő engedett. Szóval ha rám hallgatsz, ne hallgass senkire
Én néha 2 falat kajának is örültem, pedig farkas éhes voltam végig. Inkább arra ügyelj, hogy a terhesvitamint szedd rendesen és lehetőség szerint sok sok gyümölcsöt, zöldséget egyél. A vitaminról meg egyeztess a dokiddal. Nekem a femibiont és az elevitet nem is javasolta a doki, mert szte ikreknél az nem jó arányban tartalmazza a vitaminokat. Én Gravidát szedtem, 12 hétig napi 1-et, aztán 20. hétig napi másfelet, aztán csak kétnaponta egyet, majd kétnaponta 1 felet az utolsó 4 hétben. A fiúk így is elég nagyok voltak 34. héthez képest. (2200 és 2100 gramm)
Nyuszi: Nekem a Gonal belőtte az 5 órai sírást
A maggi reklámon is elbőgtem magam, Apa már csak röhögött rajtam. Aztán persze azért bőgtem, mert kinevet. Kb az 5 éves szintre mentem vissza
Beültetés után én is szerencsés helyzetben voltam, mert feküdtem. Először otthon, aztán beülti után 6 nappal a kórházban túlstimu miatt. Mikor meg hazamentünk onnan, már tudtuk, hogy ikrek. Dolgozni már nem is mentem vissza, de nem is tudtam volna. 14 hétig hánytam, és fájt mindenem. Aztán kb 2 hét volt, amíg jól voltam, utána megint fájt mindenem.
Szóval kitartás, és csak pozitívan!
Nicky... Reménykedtem, hogy túl vagy már ezen... A válás sosem könnyű, de légy önző. Próbáltátok helyrehozni... Mindent megtettek. Ami nem megy, nem kell erőltetni. Én is elváltam. Nem könnyű. Veled vagyunk!