Jó reggelt Mindenkinek!
Látom mindenki szépen halad a kitűzött cél felé.
Gratula Lányok a sok petesejthez, reméljük marad fagyasztanivaló tesó.
Én nem is értem egyébként, hogy miért nem mindenkinek ICSI-vel csinálják, mert ez igazából kiszúrás azokkal szemben, akiknek a párjával nincs gond.
Nekünk ugye mindegyik megtermékenyült, akivel együtt voltam, neki 11-ből csak 4, pedig ha ezzel az eljárással csinálják, akkor lehet, hogy neki is több lett volna.
Edina:
Mi kérdeztük (a lánnyal, akivel együtt voltam) férjeinket, hogy milyen bent, van-e videó, meg milyen újságok vannak.
De mondták, hogy videó nincs, az újságokat meg egyik se nézte meg.
Azt tudom, hogy párom egyszer panaszkodott, hogy valaki rettentő sokáig volt bent.
Remélem, ma jó híreket kapsz és minden rendben megy tovább.
Kamilla:
remélem, már jobban vagy. A bromot a 12. hétig kell szedni, akárcsak az utrot.
Én nem tudom, hogy hogyan működök, vagy bekavar a bromo, de napközben nem volt bajom, este megint rámtört a hányinger, hajnal fél4-kor arra ébredtem, hogy mindjárt kijön belőlem, úgy hogy muszáj voltam felkelni, nem tudtam visszaaludni. Ettem kekszet meg kimentem a levegőre. Most megint semmi bajom.
Nem tudom, hogy ez a bromo felerősíti, vagy mit csinál, de nagyon nem vagyok kibékülve vele.
Tudom, hogy itt mindenki a jót jelentő hányingerre vágyik, de amikor az ember szarul van, akkor nem tud annyira örülni neki.
Na de nem panaszkodom.
Szép napot Mindenkinek!