Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm a drukkokat és hogy gondoltatok ma rám!

Hogy a lényeggel kezdjem: 23 petesejtet szívtak le. Komolyan el sem hiszem. Annyira örülök neki. Nagyon bízunk benne, hogy sok meg is termékenyül és alkalmas lesz beültetésre és fagyasztásra. ICSI mellett döntöttek.

Annyira tündér, kedves, figyelmes mindenki a klinikán, hogy én komolyan nem térek magamhoz. Eddig is tapasztaltam már, de most ez a leszívás, altatás... Teljesen oda vagyok ettől csapattól.

Szerencsére jól viseltem az altatást, bár az után lévő kb. 3 óra úgy tűnt el, mintha 10 perc lett volna, :) de ez teljesen lényegtelen. Se szédülés, se hányinger, ettem és ittam is már egy keveset. Többé-kevésbé sikerült egyedül felöltöznöm. :wink:
Kicsit nyom a hasam és nem kényelmes ülni, de kivételesen bátor voltam és rákérdeztem a profnál, és azt mondta holnapra ez is el fog múlni.

Kamilla, gondolok rád holnap és nagyon szorítok Neked!
zora82
Budapest

Szia Zora!
23 petesejt! Wow!
Kicsit túlstimuláltak!
Örülök, hogy jól viselted. :) Holnap kiderül hány termékenyült meg!
Drukkolok!
Pihenj és igyál sokat, hogy minél hamarabb kiürüljön a szervezetedből ez a sok hormon!
kocos888
Budapest XIII. kerület

Zora!!!

Hatalmas siker!!Mennyit!! Úr Isten!!! Nagyon szuper!!
Pihenjél!!

Holnap kell telefonálnod?
:lol:
regi1978
Halásztelek

Zora,
ez RENGETEEEG!Te jó ég,lesz egy focicsapatnyi embrió,úgyhogy a kistesó-program már nagyon egyszerű lesz!

Tényleg igyál rengeteget+tejtermék,hüvelyesek,husi,hal!

Kíváncsi leszek,mit mondanak holnap!

Kamilla,
remélem,már a temetésen is túl vagy,próbáld elfelejteni,szép zenét hallgatni vagy ami jólesik és holnap ilyenkor már te is túlleszel a nehezén!

most megyek egy barátomékhoz babát látogatni,11 hónapos kislány :wink:
Vendég

Zora ez nagyon klassz hír. Ügyes voltál.

Megjöttem. Túl vagyok azon is.

Kismamik akkor lassan rájöttök mit is hogyan, szóval nyugika.
kamilla04

Köszönöm a részvéteket.
kamilla04

Zora: örülök, hogy túlvagy rajta és jól vagy! Gratula a sok-sok petécskéért, bár tényleg kicsit mintha túlstimuláltak volna. De ha jól vagy, akkor végülis csak a pozitívumait kell nézni.Szurkolok neked, hogy jó sok termékenyüljön meg.

Edina: nálad mi újság? Voltál vérvételen?

Kamilla: neked holnapra nagy drukk! Most már tényleg nemsokára túl leszel rajta.
petra12

Köszi Petra!
Most port törlök, hogy ne kelljen gondolkozni. :)
kamilla04

:D :D :D
hozzám is jöhetsz. :D De már csak pár óra.
petra12

Ok, mondd a címet. :D

Izgulok.........
kamilla04

Kamilla,
veled vagyunk!

Edina,
na mi volt?
Vendég

Zsó, köszönöm Neked is.

Leírták már előttem is, hogy csodálnak téged, csatlakozom hozzájuk. Én nem tudnék ennyire pozítiv maradni ennyi kudarc után. De azt is tudom, hogy máshogy meg nem megy. Szóval így tovább és előbb vagy utóbb de Nektek is meglesz a bébike.

Edina???
kamilla04

Sziasztok!
Zora nagy ügyesek voltatok! :) megy a drukk! :)
bogyoka999
Budapest

sziasztok, szeretném eladni a megmaradt dolgaimat
2 choragon injekció
1 gonapeptyl
dermestyl tapasz
klion
betadine.
személyes átvétel Budapesten, de postázom is.

gratulálok mindenkinek a szép eredményekhez, és kitartást, akinek még várat magára a csoda!

06-30-5678-386
mone
Budapest XIII. kerület

Sziasztok lányok.

Hát a mai napom nem volt túl szerencsés . Reggel 8 vérvétel aztán egy nagy séta . 10 után amikor visszaértem a klinikára közölte Andi, hogy Murber a műtőbe van 12 után lesz csak. Még egy nagy séta mert nem lett volna értelme hazajönni. Meg is jött a doki 1/2 2 felé . Azt hiszem a 3. vagy a 4. voltam akit behívott. Egy rövid ultrahang semmi beszélgetés. Megemelte a Menopurt reggel este 4-4 re és este még marad a gona. Szóval semmit nem tudtam kiszedni belőle. Na jó elnézést kért a rohanásért mert vissza kellett mennie a műtőbe de így nem jöttem rá sínen vagyunk-e egyáltalán. Az első 4 adagot megkaptam a klinikán az estit most próbálom egy kicsit kitolni későbbre.
A főnöknőm viszont megtáltosodott mert 2 után értem be 12 helyett és még ő jött oda hozzám hogy minden rendben van-e.
Most izgulhatok szerdáig, hogy mi lesz a folytatás.
Zora nagyon ügyes voltál gratulálok.
Ma hárman voltatok a leszívás miatt bent ugye? Lehet láttalak amikor kijöttél a pihenőszobából de nem voltam biztos benne, hogy te vagy .Hosszú barna haj keki színű nadrág azt hiszem fehér felső.
Kamilla holnapra nagy kalappal és szorítunk neked is.
edina71
Budapest

Edina, akkor a mai napod is jó volt meg nem is. Szerdán akkor megtudsz majd mindent nyugika!

Köszi a szorítást!
kamilla04

Hát úgy valahogy.
Kamilla holnap ügyes leszel sok sok petécskét fognak leszívni és pénteken már pocaklakóval távozol a klinikáról. Csak ez lebegjen a szemed előtt holnap és minden rendben lesz. Egyébként ma egész jól viselték a lányok a műtőt akik leszíváson voltak ma reggel.
Szóval minden okés lesz holnap ne aggódj. Utána pihenés és lazítás .
edina71
Budapest

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, köszönöm. :)
Irtóra feszül a hasam, egyre nagyobb területen és nem tudom mennyire normális ez. Valaki érzett hasonlót? Egy kicsit aggaszt... :?
zora82
Budapest

Zora, úgy vártalak. Remélem semmi komoly nem lesz. Jobbulást!
kamilla04

Aludtam. :oops: :)
Fura, mert ha fent vagyok, teszek-veszek, elvagyok, de ha lefekszem, simán elalszom. :)

Az a baj, hogy már nem csak azt a nyomást érzem, amit kérdeztem a proftól, hanem lentről felfelé fel van puffadva a hasam és keménynek is érzem, de mivel alapvetően egy paragép vagyok, nem futnék helyből a klinikára bolondot csinálni magamból, viszont jó lenne, megtudni mennyire normális, amit érzek. Lehet vajon három nappal a fosti abbahagyása után túlstimulálási tünet?
zora82
Budapest

Sziasztok!

Edina,
sajnálom hogy ebben az időben ennyit kellett mászkálnod a városban. :(
Napi 8 Menopur? Nem semmi... Kitartás szerdán faggasd ki Murbert, ő közlékenyebb.

Zora,
túlstimuláltak sajnos, ezért feszül a hasad. Mindenképpen jelezd a szülésznőknek és ők szólnak a Prof-nak. Igyál sokat 3-4L/nap, egyél sok fehérje tartalmú ételt!
Dolgoznak a hormonok még a szervezetedben.
kocos888
Budapest XIII. kerület

Zora, sajnos sokára fog kiürülni a szervezetedből ez a rengeteg hormon...
kocos888
Budapest XIII. kerület

Szia Kocos.

Hát én is megijedtem amikor megláttam a szuri adagomat . És ezt két napig kell adnom magamnak. Ha ettől nem lesznek petécskéim akkor nem tudom hogy mitől. Remélem szerdán beszédesebb lesz a doki mert már kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán alakul-e már a dolog vagy csak próbálkozunk és ezért emelt most ennyire az adagomon. Bár szerdára állítólag hat műtétet írtak elő ezt is Andi mondta nekem ma szóval nem nagyon lesz akkor sem ideje sokat beszélni.
Zora neked jobbulást és ha nem vagy jobban mindenképpen szólj holnap a klinikán .
edina71
Budapest

Zora, minél hamarabbi gyógyulást kívánok!

Edina a szerdához már csak 2-t kell aludni.

Kocos hogy vagy?
kamilla04

Kamilla, Edina, Kocos, köszönöm, remélem gyorsan elmúlik. Reggel betelefonálok a klinikára. Most átváltottam ásványvízről teára, hátha kihasználhatom a vízhajtó hatását.

Edina, igen engem láttál. Sajnálom, hogy ilyen vegyes napod volt azt pedig különösen, hogy két nap bizonytalanság vár rád. Amennyire lehet, próbálj nem aggódni. Szorítunk érted!
zora82
Budapest

Kamilla,
nem akarok panaszkodni. :)
Köszönöm szépen jól vagyok. Ma egész elviselhető volt a hányinger, mert egész nap ettem :oops:, de muszáj volt mert akkor nem volt hányingerem.

Holnap nagyon fogok szorítani érted!
Minden rendben lesz!

Edina,
ne maradj kétségek között szerdán, kérdezz rá, akárhogy siet.
Murber más nem olyan mint a Prof. :)

Jó éjszakát Mindenkinek!
kocos888
Budapest XIII. kerület

Jó reggelt Mindenkinek!

Edina:
Sok mindent nem fogsz megtudni, mert általában csak annyit mondanak, hogy vannak, növekszenek, mindkét petefészekben stb.
Konkrét számot soha nem mondanak a lényeg, hogy minden rendben legyen.
Esetleg kérdezz rá, hogy mikor lesz a leszívás és akkor hátha mond valami konkrétumot, hogy mit lát.
Minden rendben lesz, lehet, hogy most felemelte, aztán szerdán meg lecsökkenti napi 2-re, ez változik, ahogy a hormonértékek is változnak.

Zora:
Ahogy Kocos is írta valószínű a túlstimu, sajnos mindennek van előnye, meg hátránya. Tényleg jelentkezz a klinikán ha nem múlik, mert ezt komolyan szokták venni.
Már csak két nap és visszakapod őket! :)

Kamillának meg drukkolunk!

Kocos:
Próbálj inni szénsavas vízet (én nem szeretem, úgy hogy tettem bele egy kis szörpöt), nekem jobb lett tőle és még sem falok egész nap. Most reggel egész jól vagyok, bár ülök, úgy hogy ez bármelyik pillanatban megváltozhat.
salsera
Budapest XIII. kerület

Szép jó reggelt!
Zora hogy vagy? Szerintem is nyugodtan telefonálj be, legfeljebb megnyugtatnak, h minden ok.
Kamilla nagyon drukkolok ma :) Csak ügyesen!
Edina biztos minden a legnagyobb rendben lesz!! :)
Kismamik kevésbé émelygõs napokat :)
Mindenkinek drukkolok!!
Már úgy várom, h tudjam, mi lesz velünk.. ez a bizonytalanség idegörlõ.. Régen midig azt mondtam, h milyen rövid egy ciklus, olyan hamar megjön.. aztán tessék most siettetném az idõt.... Fura az élet..
Legyen szép napotok!
bogyoka999
Budapest

Bogyóka,
mikor tudtok meg valamit a folytatásról?Drukkolok nagyon!

Zora,
hát igen,annyira túlreagálta a szervezeted a kezelést,hogy minimális adag szurival is ennyi petesejted lett!Én is azt mondom,hogy feltétlenül szóljál,lehet,hogy behívnak vérvételre,pihenj és igyál!

Kamilla,
ma érted szorítunk!Várunk a hírekkel!

Edina,
na kezet foghatunk a fene egye meg!Nekem is 8 ampulla volt naponta.Ha ettől beindul nálad a peteérés,akkor mentek tovább,ha úgy látja,hogy nem,még az se lehetetlen,hogy leálltok és váltotok rövid protokollra.Ne félj,van megoldás mindenképpen!
Biztos vagyok benne,hogy szerdán akárhogy siet,el fogja mondani,hogy mi a helyzet.Nagyon átérzem a helyzeted,rossz a bizonytalanság!
Mennyi Menopurral indultatok?
Vendég

Mmzsó: a héten megy a férjem vissza a spermavizsgálatra, aztán nekem még 3 vérvétel van vissza, addigra megjön a genetika a férjemnek, és addigra akaroka a dr Kopához idõpontot kérni neki, és ha ez megvan, utána vissza a kilinkára együtt, szerintem ez kb dec. 2.hete ami esélyes..
Attól függ, h Kopához meg a profhoz mikor kapunk idõpontot..
Vki volt már Dr. Kopa magánrendelésén, gondolom, oda nem olyan sokat kell várni, lehet mindjárt fel is hívom, kiszémolom gyors mikorra kéne idõpont :)
Ja még egy kérdés, ha megyünk vissza a megbeszélésre lesz vizsgálat? Szóval gond-e ha meglesz??
bogyoka999
Budapest

Húú most felhívtam leghamarabb dec4. és 1 darab hely volt, és az pont jó nekünk, v ezt a hetet akartam, v az elõtte leveõt, de elõtte héten nem bizti, h meg lett volna a genetika.. így meglesz tuti... húúú nem gondotlam, h így tele lesz a magán, bár ha jól értettem, csak kedden dolgozik ott..
bogyoka999
Budapest

még jó, h nem vártam tovább, így akkor karácsony elõtt kiderül mi a helyzet... és hogy tudunk tovább lépni..
bogyoka999
Budapest

Bogyóka,
a proffal való megbeszélésen nem lesz vizsgálat,kb.1 percben elmondja,hogy mit tervez veletek és kész.
Vendég

na akkor nem baj, h megjön, akkor mikor megyek a következõ vérvételre kérek idõpontot, mert akkor már tudjuk mikorra leszünk kész :) Köszi, akkor van esély a dec elsõ hetére is :)
bogyoka999
Budapest

Köszi Salsera,
kipróbálom a szénsavas vizet is, mindent kipróbálok, csak jobb legyen. A falás igazából nem falás, mert pirítóson éltem tegnap egész nap, már fáj a szám, mert felsértette, és amikor egy kis normális kaját akartam enni (tökfőzelék, imádom) nem esett jól. :(
Ajánlották a B6 vitamint, de azt későbbre tartogatom, amikor már a kaja nem csillapítja. Ma még csak enyhe hányingerem van szerencsére. :)

Kamilla,
nagyon szorítok érted! :)
Gyere majd a hírekkel.

Bogyoka,
szuper ahogy alakulnak a dolgaitok! Amikor nálunk így klappoltak a dolgok, azt mindig jó jelnek vettem, pl., hogy jó úton járunk! :)
Nálatok is minden rendben lesz! :)

Edina reméljük a legjobbakat!
kocos888
Budapest XIII. kerület

Zora: nagyon remélem, hogy már jobban vagy. Hívtad a klinikát?

Edina: sajnálom, hogy tegnap olyan kis kutyafuttában sikerült csak beszélned a dokival. Remélem, szerdán azért majd bőbeszédűbb lesz.

Kamilla: nagyon várunk a hírekkel!

Salsera, Kócos: kitartás! Tudom, hogy most elég kellemetlen, és sajnos a harmadik hónap végéig is eltarthat ez az állapot. Annó, mikor bent feküdtem a klinikán ott pl. volt, hogy colát itattak a hányós kismamákkal. (szénsavat kikeverték belőle).
petra12

Petra:
Én azt hittem, hogy pont a szénsav miatt jó hányingerre. Tegnap ittam egy pár kortyot, de annyira nem esett jól, így inkább szörpöt ittam.
Reggel még éreztem egy kicsit, de most nem émelygek, remélem, ez nem jelent rosszat.
Most megint kicsit siettetném az időt, hogy jövő péntek legyen. Előző nap lesz párom szülinapja, úgy hogy remélem, szerencsét hoz.

Kocos:
Egyedül jössz pénteken?

Kamilla már szerintem otthon pihizik, reméljük, minden rendben ment.

Maci meg már mindjárt a finishbe ér, úgy irigylem!
salsera
Budapest XIII. kerület

Salsera,
szerintem egyedül megyek. Nem hiszem, hogy a férjem el tud szabadulni. Majd közlöm én vele a jó híreket. :)
Ha nem kapunk képet, majd eljön a saját dokimhoz és majd ott megnézheti a gyermekét. :)
kocos888
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Bogyoka, ezek tényleg jó hírek, örülök, hogy alakulnak a dolgok.

Salsera, Kócos, kitartás. Van itthon egy 1001 otthoni gyógyír című könyvem, abban a következő ötleteket írják a reggeli rosszullétre:
*gyömbértea a leghatásosabb, de meg lehet próbálni a kamilla-, citrombalzsam- vagy borsmentateát.
*Szénsavmentes szoba-hőmérsékletű gyömbér ital.
*Óránként egy pohár víz állítólag csökkenti/megelőzi a rosszullétet.
*Citromos víz vagy más citrom alapú ital.
*Megmosott citrom-, narancs- vagy mandarinhéj a teába.
*Még felkelés előtt valamit elrágcsálni és napközben sokszor keveset enni, az olajban sült zsíros ételeket kerülni.
*Gyakran szellőztetni.
*B6 vitamin.
Egy részüket tudom már próbáltátok, de hátha van közte újdonság. Jobbulást nektek! :)

Felhívtam ma a klinikát, mert bár reggelre jobban voltam, de ahogy telt az idő, úgy lett megint egyre rosszabb. Bekapcsoltak a profhoz, aki azt mondta, hogy menjek be egy órán belül. Csinált ultrahangot, de szerencsére semmi komoly. A petefészkek azt mondta nem nagyobbak, mint, ami ilyen esetben megengedett és csak kevés folyadékot talált, úgyhogy maradt a sok folyadék és fehérje és azt mondta ne egy napon belül aggódjak, ha romlik, hanem ha napról napra rosszabb. :) Megnyugtató volt és eszébe sem jutott leszúrni, hogy miért aggódom "feleslegesen".

Kettő után telefonáltunk a babák miatt is. Csütörtökön fél 10-re kell mennünk. Pillanatnyilag 18 gyerekes szülők vagyunk. :D
zora82
Budapest

Zora,
kedves vagy hogy utána néztél, mivel csökkenthetjük a rosszulléteket.

Gratulálok a 18 megtermékenyült petesejthez! :)
Sajnos csökkenni fog a szám csütörtökre, de így is marad bővel a beültetésre és fagyasztásra! Megvan a tesó utánpótlás. :)

Salsera,, ne izgulj ma nekem is jobb egy kicsit, bár én egész nap citromos vizet iszok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kocos888 2012.11.13 15:49-kor.
kocos888
Budapest XIII. kerület

Zora: örülök, hogy azt mondták, nincs komoly baj. Remélem, napról napra jobban leszel.
18? Az igen. :D focicsapat, cserékkel együtt. :D :D

Salsera: én szoktam colát inni hányinger ellen, de nálam az a titka, hogy hideg legyen. Amikor én terhes voltam,akkor még a szintén hideg, frissen facsart narancslé volt, ami segített. De ahányan vagyunk, annyi félék vagyunk. :D
Ne izgulj! Biztos minden rendben lesz. Teljesen megértem, hogy nagyon várod már a jövő pénteket. Én szorítok, hogy minden renben legyen.
petra12

Sziasztok.

Zora örülök, hogy jobban vagy és egy kicsit gondolom megnyugodtál, hogy a doki megnézett és mindent rendben talált.
Pihenj sokat . Mindjárt itt a csütörtök és már sokatok miatt izgulhatsz majd.
Kamilla remélem ma minden rendben volt sokszor jutott az eszembe vajon túl vagy-e már rajta. Várjuk a híreket.

Kocos Salsera ezek az émelygések azok a dolgok amire itt mindannyian már nagyon vágyunk. De azért vigyázzatok mindannyian magatokra bizonytalankára meg főleg :D

Mzsó én csütörtökön voltam a dokinál akkor kezdtem el szúrni a menopurt .csütörtök péntek 2-2 reggel este 1. szombat vasárnap már csak 1 reggel 1 este. Lehet akkor nem kellett volna csökkenteni az adagot nem tudom. Hétfő kedd 4-4 reggel és este.
Már nagyon kíváncsian várom mi lehet odabent mert ma nagyon görcsölt a hasam a sok üléstől. Bár 16 óra alatt magamba nyomtam 12 menopurt . Hát nem is csodálkozom.
Holnap remélem közlékenyebb lesz a doki és rákérdezek mindenképpen mi lesz a folytatásban.
edina71
Budapest

Szia,

gratulálok azért ez nagyon jó szám ugye? :) én még nagyon új vagyok a témában, de remek számnak tűnik, biztos lesznek amik meg is termékenyülnek :)
Az ICSI eljárás a jobb ugye? Az az amikor befecskendezik a burokba a spermát ugye? De lehet nem jól emlékszem, de mintha valaki ezt mondta volna nekem.
Drukkolok! Szuper!
Az asszisztensek, nővérek tényleg nagyon kedvesek és segitőkészek a Reprodukciós osztályon, egyelőre nekem is ez a tapasztalatom! Sehol máshol nem találkoztam ilyen kedves csapattal.
84agi

Sziasztok,

olvasom kivel mi újság. :) Hű valaki ennyi szurit kap? A napi 8 azért elég durvának hangzik. A rövid protokollnál is előfurdul ilyen? Én rövidre megyek majd nekem Fostimolt irtak, ebből többet 20db-ot és Choragont, de ha jól olvastam az majd a végén fog kelleni, az tüsző repesztő talán, ha emlékeim nem csalnak.

Kamilla, remélem ma rendben volt veled minden és soksok petét szivtak le, valamint jól viselted az altatást.

Zora82, örülök, hogy nem lettél rosszabbul, remélem minél előbb kiürül a szervezetedből az a sok-sok hormon. Nem is tudom hogy lehet ennyi rengetek folyadékot inni, gondolom mindig melletted van a pohár vagy a flakon :), Gratulálok a sok megtermékenyitett petéhez, reméljük sok meg is marad és marad a fagyasztásra is több testvér! :)

Én most nagyon izgulok, hogy vagy holnap vagy szombaton jöjjön meg a menstruációm, hogy a rövid protokollt végre el tudjuk kezdeni, bár még semmi előjele a menstruációnak, igy remélem szombaton fog megjönni és a doki is bent lesz a klinikán.
84agi

Sziasztok!
Itten vagyok a mai büvős számunk a 15.
Eddig aludtam kb 2-től. Most fogok enni meg inni.

Zora gratulálok!!!!

Köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám és, hogy szorítottatok értem.

Képzeljétek ma csak 2 leszívás volt. Nem volt Murber és üres volt a Klinika. Addig fekhettem az ágyon ameddig akartam nem kellett rohanni. Fájni nem fájok még, csak ma én is kismamisat játszottam.

Kitartást Csajszik!
Hajrá előre.

Jah amennyire féltem annál jobban sikerült minden úgy érzem.
kamilla04

Szia,

de jó hallani felőled, gratulálok! Nagyon szép szám a 15. :) és az a lényeg, hogy megtermékenyüljön!
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön minél több petét megtermékenyiteni! :)
Jó hogy ki tudtad pihenni az altatót, szerintem ez nagyon lényeges és azért is szerencsés vagy hogy nem volt olyan felfordulás, mint általában a klinikán, gondolom hogy most Murber nem volt az is számitott.
Jó étvágyat a vacsihoz és pihenj sokat, igyál sokat!
A kismamiságot meg gyakorolhatod :)
84agi

Szia Kamilla,
már nagyon vártuk hogy jelentkezz! :)
Gratulálok a 15 petesejtecskéhez! Örülök hogy jól vagy, a hányinger az altatástól van, de ha eszel biztos jobb lesz! :)
Várjuk a holnapi nyerő számot is! :D
Érdemes lenne a lottón megjátszani őket! :))

Edina,
lehet hogy nem az üléstől fáj a hasad, hanem a tüszőktől... ennyi remélem beindította a folyamatot! :)
kocos888
Budapest XIII. kerület

Aranyosak vagytok, köszönöm!
kamilla04

Kamilla, gratulálok a mai nyerő számaidhoz!! :D Remélem a holnapi is hasonló lesz! Jó pihenést neked.

A kismamiknak hányingermentes szép estét kívánok! :)

Edina, holnapra szorítok, hogy jó híreket kapj a klinikán.

sziasztok
petra12

Sziasztok.

Kamilla látod minden szuperül sikerült ügyes voltál és bátor. Sok szép petécske vár arra hogy a héten visszakerüljenek.

Bár én is ilyen lennék.

Szia Petra

Nem csüggedek és holnap addig nem jövök ki Murbertől amíg nem mondja meg hogy most mi van . A hasam alja néha annyira görcsöl néha meg semmi. Már az egyik szurit beadtam a Menopurral várok kicsit. A bromo is megvolt de ilyenkor az a baj hogy egy óra és már aludnék is .
edina71
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?