Sziasztok
Lassan már én is úgy kell kezdjem, hogy remélem még néhányan emlékeztek rám
Egy kicsit elcsúsznak mostanság a napjaim, estére hulla vagyok, Léna mint egy versenyautó mozog berregve a lakásban, pillanatok alatt odaér, és akkor kész. Azonnal fel, és innentől meg ismeritek. Estére meg kidőlök a szokásos esti vacsi/ebéd/reggeli miat is, bár ma reggel elmentem futni. Siralmas voltam a fénykoromhoz képest.
De ma erőt vettem magamon!!! 1archívot el is tudtam olvasni
, remélem azért így is jó leszek.
Léna lassan meggyógyult ismét, újabb 2foggal gazdagodtunk (most 6van,ha lenne olyan vki, aki ezt nem tudja
), túrórudit, spenótos-fokhagymástészát, joghurtot kóstolt, eddig minden bejött neki. 10,5kg, és egy zseni
Kispapira rájött a mizéria, hogy éhen fogunk hallni, na jó, csak örök adósságban maradunk, szóval sokat dolgozom, hogy legyen egy kis nyugalmunk
Elég faramuci, hogy azért vettünk hitelre lakást, hogy Lénának jó legyen a levegő stb, és pont Lénától veszem/vesszük el az időt...
Hicu
jobbulást, ami meg a szalmát illeti: NEM HISZEM!!!! Szimplán csak a kitartásod fogyott el szerintem, vagy rossz felől álltál neki! POcak? Mikorra is vagy kiírva, tudom, hogy ezerszer elmondtad, de még1x lécc...
4gyerek4császár kizárt?? Nem lehet 4szer metszeni? Különben meg hallottam olyanról, aki a 2. után a harmadikat hagyományosan szülte.
Kispapi is szinészpalántának indult, és ő is lúzernek érezte magát, aztán jöttem én, és bizonygattam, hogy egy zseni, és láss csodát: zseninek nézik mostanság. Szóval ne add fel ilyen könnyen!!! Pl szinkronszinészet??
Ini
Drukkolok, hogy mihamarabb jöjjön ki Oli foga, elég húzós lehet így együtt
Favonat: nagyon viki, szerinetm a fogyasztóvédőknél be lehetne perelni vmilyen indokkal, persze, ha van hozzád türelmed, de tényleg felháborító
Mikor mentek Párizsba?? Jajj de vágyom már egy kis kikapcsolódásra
Tünde
éljen a vizsgabajnokunk! Kittike hogy van??
Zitus
nagyon édi kismackó lett Matyiból!!
Móki
írhatnál magatokról is pár szót
Móki
a hasfájós barátnődnek meg VITACOLAN-t javasolok.Mi 3hetesen kaptuk a kórházban! SOk Bvitamin van benne, ami segíti a bélmozgást. Léna is székrekedős volt, főleg a műtét után, és szigorúan felhívták a figyelmemet, hogy a szélcsövezés~lázmérőzés renyhíti a bélizomzatot, aranyeret okozhat a későbbiekben, tehát csak végszükség esetén szabad!
Krokodil
Vic
Dorkának boldog szülinapot
Orsko
párterápiás ürge-szám?
Noémi
Liliánának is boldog szülinapot, angyon helyes a levélke, ami a lányod írt
Fbogi
Sajnálom a megérzésedet, és tartok tőle, hogy -bocsátassák meg érte nekem- igazad is lehet. Bárhogy is alakul, ne feledd, oka van, amiért jönni akar(t) valaki, vagy ha már nem! Gondolkodjatok el, mi változott körülöttetek, és ez segíetni fog az ok megtalálásában és a folytatásban. Támogató puszik
Buksi
remélem nem olvasol minket, és nagyon jót regenerálódsz, bár bízom a fodrászok jó izlésében, és nem hagyják, hogy a korszakalkotó ötleteidet a fejeden mutasd meg
Jut eszembe, egy gimis osztálytársnőd, Mesi, puszil. Bővebben private
Dugulok, mert kispapi már kómásan az ágy tetején fekszik, bezzeg máskor még a TV előtt ül. Na mindegy, holnap talán eljutunk az állatkertbe, kiváncsi leszek.
puszi hegyek
J