Cas!
Drukkolok én is! Húúú, már lassan meg is születik Zita! Irigy vagyok! Babáznék nagyon,s közben meg már nem biztos, hogy birnám idegekkel..
de ha biztos lennék egy egészséges, időre született babában.....ű
no egyenlőre várjuk a híreket Rólatok!
Szobaelosztást én is úgy "csinálnám", hogy egyneműek egy szobában, bár még - szerintem - sokáig nem számít..inkább már hogy Sebinek tanulni kell, nyugalom kell, a lányok még játszanak....aztán majd Csilla is tanul..szóval nehéz
Nyafi!
Húú, de doglozol! Nekem ez annyira fura
Mármint én még mindig itthon (s szerintem ez sajna igy is marad), s Te már régesrégen dolgozol! Még emlékszem, amikor drukkoltunk a melóhoz!
Kismok!
Hogy vagytok?? Látom a csajok gyönyörűek...erre (is) jó a Facebook! Legalább látjuk egymás gyerekeit!
Voltál mostanság valamilyen vizsgálaton?
Edit!
Megértelek, hogy már úgy érzed, hogy nem kell több, de én Téged is annyira el tudlak képzelni több gyerekkel! Még ráértek dönteni, nem??
Most a karriered építed, ez is nagyon fontos!
Gem!
Milyen volt otthon? Kezdődik nálatok is verkli?? Gondolom, hogy egyre szomorkásabb vagy.....meddig maradhatsz otthon?? hihetetlen, hogy mennyire repül az idő
Nagyon szép minden gyerkőc! Rebeka annyira más, ő apukája tónusú, a három "kicsi" mind Te vagy (de csak "színekre
)
Mi jól vagyunk, Matyi is kezdte hétfőn az ovit, én is könnyebben veszem, de talán ő is...sírdogál, de nem végig, míg ott van.. monjduk ez nem több, mint 20 perc, de Marci ezt is végigsírta ...én meg kint, amíg vártam rá
most meg könyvet olvasok, fülelek....s persze nem tudok odafigyelni arra, amit olvasok, de lealább nem bőgök
Kia régen jelentkezett, mi lehet velük??
No, megyek, mert Matyi innékét kér...képeket Fb-ra igyekszem majd tenni....
Vigyázzatok magatokra!