Edina:
Én a helyedben egy percig sem gondolkodnék a táppénzen. Hagyd azt a két szabit, menj inkább el.
Ilyen munka mellett, nem hogy napi 3-4 litert, de szerintem 1 litert sem iszol, vigyázni kell.
Az egyik lány, aki velünk volt, túlstimulálták, már lassan két hete benn van és nem engedik haza, amíg nem hallanak szívhangot.
Nem megijeszteni akarlak, de nem ér annyit az egész, hogy valami bajod legyen!!
Bogyoka:
Én ezt olvastam az interneten: "A spermiumok teljes hiánya (azoospermia) akkor fordul elő, ha a gyulladás elzárta a spermavezetékeket. Ha ez csak heveny, lobos fellángolás miatt következik be, erős antibiotikumos kezelés hatására a fogamzóképesség helyreállhat. Hegesedés esetén a spermavezetékek elzáródása végleges."
De szerintem inkább várjátok meg mit mond az orvos, az ember hajlamos elkeseredni, aztán fellelkesülni az olvasottak miatt, teljesen feleslegesen.
Mmzsó:
Én múltkor félreértettelek, azt hittem, hogy valamiért egyáltalán nem akar megjönni, de akkor ezek szerint csak később, mint akartad.
Az ellenőrző vizsgálatok tényleg nagyon fontosak, jó, hogy el mész. Az én férjem családja olyan orvos ellenes, hogy egyszerűen nem is akarnak hallani róla. Anyósom sógornőm születése óta nem volt nőgyógyásznál, hát ez már 36 éve volt.
Egyszerűen nem lehet rávenni, akárcsak a férjemet egy sima laborra. Amikor az andrológushoz ment, akkor is napokon át azon pánikolt, hogy biztos talál nála valamit. Hát, nem könnyű velük.
Nem tudom, honnan veszed az erőt, hogy másokat biztass, de egyszer tényleg a Te időd is eljön!
Maci:
A zenehallgatás tényleg nagyon jó, én amúgy is szeretek, de biztos hallja a baba is és megnyugtatja.
Hát, ami igazán örömöt jelentene, azt nem nagyon csinálhatom, pedig vannak napok, amikor nagyon rám jön!
Jársz egyébként valamilyen kismama tornára?
Lányok, aki most van leszívás előtt mondjátok meg párotoknak, hogy vigyázzanak Magukra és semmi magánakció!
Gyűjtsék szépen a skacokat, minél többen legyenek!
Tegnap este megint elaludtam, úgy hogy elég későn vettem be a bromot, kevés idő telt el a bevétel és felkelés között, hát mit ne mondjak elég szarul voltam. Felálltam és forgott velem a világ. Most, hogy ettem már jobb. Állítólag a 12. hétig kell szedni.