Új privát üzeneted érkezett!

Savitri
Max. ha a virágállványnak láncolnám. Egyébként egyrészt ott se biztonságos, másrészt a bunkó szomszédaink(csupa öregnénike) bizonyára nem díjaznák az ötletet.
Pincénk pedig van, egy icipici. De oda is 1 emeletnyit kell lemenni, szóval elég körülményes.
Vagy én vagyok ilyen válogatós??!Kép

Babus

Kép
babus2005

Teszek képet az albumba, ide nem tudok. Nézzétek meg!!!
Lili, el vagyok ragadtatva tőletek!Kép És igen, nem esem kétségbe, ez van. Inkább vicces. Vica, 3. gyereknél hogy működik a tanácstalanság? Vagy a másodiknál hogy működött? Rájön az ember, hogy ez van?

Levente ma 3.30-kor ébredt, 4.30-kor kapott enni, aazóta teljes az összhang. Itt voltak a nagyszülei, el voltak ragadtatva tőle, nézegetett, pattintgatta a nyelvét és gügyögött végig. Mikor elmentek, akkor kezdett nyüglődni. Szereti a társaságotKép

Na felteszem azokat a képeket...

Kikocs, tök jó!!!! Ideje volt.
Aura, nekem is nagyon tetszetek ám! Az egész család olyan ideálisnak tűnik, nem?

Most ennyi, puszi:
Noémi
vghnoémi

Hű, Rékacs, szerintem már nem fogsz írni!!! Azért nem semmi, lehet, hogy észre se veszed és megszülszKép Most elolvasom végre a sztorid.

Puszi, most megyek olvasni, mert a végén megint elmarad.
N.
vghnoémi

Rékacs, én is bőgtem. Olyan, jó, hogy van Hanga!!!!
vghnoémi

Noémi, édesek a képek!!!KépKép
no, megyek megnézem van-é valaki a yahoo-son , hátha lehet chat-elni...de elöbb rendelnék étket, de mííít??!! rántott sajt lesz belőle, má látom

b

KépKép

KépKép
bagzerka

Savitri!! ez a kabátos kép zabálnivaló!!! kis dundi pofijával!! és nekünk is jó nagy lesz picurra az overál, ezekszerintKép
és épp ma 36+6, holnap váltás....akkor jövőhét az most má a 38-adiknak számít, vagy mi???

bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Apucival megpróbáltam megcsináltattatni ezt a yahoo-s akármit, lehet, hogy valamit elrontottunk, mert azóta se jött rá semmilyen válasz.
Se az eredeti e-mail címemre, a yahoo-sat pedig meg se tudom nézni. Kész rémálom ez a yahoo-zás nekemKép. Mára már feladtuk. Hátha holnapig történik még valami csoda és kapok valahová valami nem is tudom mit kéne kapnom. Szóval én sík hülya vagyok ehhez, pedig biztos tök jó dolgokat rakhattok fel oda, de én úgy látszik, lemaradok rólaKép
Mára már besokalltam tőle, yahoo-val fogok álmodni is.

Babus

Kép
babus2005

Kikocska
Írtam neked mailtKép Én voltam az az ismeretlenKép
Ezek szerint mégiscsak sikerült!!! Ez tök jó!!!!KépKépKép

Babus

Kép
babus2005

NEKEM IS rémálom ez a yahoozás. Addig oké,.hogy kaptam választ, de képtelen vagyok regisztrálni magam, vagy mi. nem tudok emiatt belépni, vagy nem tudom mit cseszek el, de sík ideg vagyok tőle.
nullácska

Hello Lányok!

Épp 10 órája voltam fenn utoljára és töltöttem le a hozzászólásokat, aztán most bírok írni. Kép Ugyanis Apa villanyt szerelt közben, aztán sétálni mentünk, meg ugye a szopik, meg mi is vacsiztunk. És mióta szülők vagyunk, ma először megnéztünk egy egész filmet a TV-ben. Kép

Lilikénknek a múltkori volt a legrosszabb éjszakája, azóta éjfél után 4 körül, aztán 7 körül ébred csak fel. Utána meg akár 11-12-ig is szundizik, persze általában mi is. Kép Szóval nem akarom elkiabálni, de egész jó éjszakái vannak a mi kis tündérkénknek. Kép Általában a fürdés előtti időszakban a legéberebb, napközben alig bírjuk felkeltegetni a szopikra. Ilyenkor annyira vicces tud lenni, minden lehetséges pozícióban képes tovább aludni. Kép

Most már kezd magában elnézegetni az ágyikójában és már az én anyai szívem is hagyja, hogy álomba sírja magát, amikor tudom, hogy tuti nem éhes, csak fáradt. Szerencsére max. 10-15 perc alatt bealszik legkésőbb.

Most már egyre jobb a sebem, szóval holnap megpróbálom bevetni én is a kendőt, már nagyon várom, mit szól majd hozzá.

Bocsi, ha nem nagyon reagálok... Rékacs, Neked megy a drukk, szerintem két napon belül Hangázhatsz már. Kép

Jó hétvégét Mindenkinek!

Pussz,
Katinka
katinka

Sziasztok!
Nem annyira reagálni jöttem, csak a fene levlista miatt volt lelkifurdalásom, hogy itt problémákat okozok mindenkinek. Átírtam az üdvözlő szöveget először magyarra, és most beletettem egy linket, ami egy olyan oldalra mutat, ami viszonylag részletesen leírja, hogy mit is kell csinálni pontosan. Azoknak, akiknek még nincs id-jük, elküldöm a felkérést, meg a linket, akik meg már csatlakoztak, azoknak mindegy, akik meg fognak, megkapják majd a welcome message-ben a linket. Remélem, így jó lesz most már, és mindenki tudja majd használni...
Ja, és szóljon mindenki, aki szeretne moderátor lenni, és szívesen foglalkozik azzal, hogy ha én meg Bagzer szülünk, beengedi az új jelentkezőket, meg segít nekik, meg ilyenek Kép

Egyébként meg van előszobánk Kép ez nagy dolog, mert mióta itt lakunk, két és fél éve, könyörgök Gergőnek fogasért és cipősszekrényért, és most van mind a kettő, sőt, tükör is, igaz vagy 100 éves, de tudok végre tükörbenézni. Sajna észre is vettem a csípőmön a szép csíkokat Kép Nembaj, már úgyis volt néhány. De azért nem volt az igazi... Kép

Na, majd inkább holnap még aktívkodok, mert most valahogy nincs kedvem írni...

Pussz, és jóéjt, vagy jó virrasztást az éjszakai műszaknak!

Kikocs
35+2(még 10 percig Kép)

kikocska

Sziasztok!
Egyben vagyunk még, de azért tök jó, hogy így aggódtok! Kép
Tegnap már azt hittem, hogy nem sokáig!! Most teljesen bizonytalan vagyok, és rájöttem, hogy az eddig egyértelműnek tűnő dolgok nem azok!!
Úgy vettem észre, hogy valami "zselé" folyik belőlem, aztán elkezdett fájni a hátam meg a derekam rettenetesen. Éjfél körül értünk haza, kb fél órás gyaloglással hegynek felfelé, mert lekéstük a buszt, és éjszakaival kellett jönni, és az messze áll meg. Addigra már félholt voltam. Na itthon első dolgom volt fellapozni a szakirodalmat. Az megnyugtatott, hogy a nyákdugó véres, na az nekem nem volt, akkor semmi gáz. A hátfájást 3. harmads tünetnek tudtam be, erre azt írja a könyv: a kórházba a rendszeressé váló has, vagy hátfájáskor kell bemenni. Na megint para. Aztán elolvastalak titeket, és Savitri írja, neki nem volt véres a nyákdugó. ó-óó
Szóval ma is vacakul voltam, és ezek után minden pillanatban arra koncentráltam, hogy amit érzek, azt kell-e éreznem, vagy az már valami jel. És azon gondolkoztam, hogy a fájások, oké hogy x percenként jönnek, de meddig tartanak? Mert rendszeresnek tűnő nyilallgatás néha van, de az gondolom más. Szóval semmit nem tudok, csak hogy meg vagyok ijedve. A ctg-n azt mondták, szerintük jövő csütörtökön még találkozunk. De például a hasam oldala most is nagyon fáj...
Na nem ragozom tovább, tuti itt nyávogok majd még a 42. héten is KépKép
ÉS!!!!
A rádióban azt mondták, az utolsó idős kismamák készítsék az ajtó mellé csomagjaikat, mert kedd-szerda körül extra szuper frontok jönnek, utána hó!! Szerda, az 12-e!!! Kép

Bocs, hogy most nem reagálok, megpróbálom holnap, mert a húgom szalagavatóján voltunk és elfáradtam nagyon, bár holnap meg Áron szülinapja lesz, és még vendégek is jönnek.
De este tuti! Ha megint ki nem ájulok.
Na puszi!
Ja, Rékacs nem írt az esti ctg-ről!!!

Orbis, aki nem tud semmit!! (36+5, mostantól)
Ja, ezt tegnap találtam! Tök jó, kismama-torna:
Kép
orbis

Orbis, örülök hogy jól vagy--végül is jól vagy, nem??? én is már figyelgetem magam, hiszen eddig csak picur mozgása volt, most meg lett mindeféle más is: menstruációs-jellegű kis fájdalmak, felül keményedés, babó kevesebbet mocorog, meg ilyen gyanússágok. szóval nem könnyű...én is érzem má! és az egyértelműségről meg nem is beszélve! én má nemtom mivan! ha télleg jobban fájok, majd akkor összeszedem magam és csak kitalálom.

mondjuk, azt hallottam, hogy első szülésnél van hogy leginkább felosmerhetők a szülés megindulásának jelei, úgyhogy ebben bízom, csak észrevesszük!!

jó éjt, én is hulla vagyok,
bagz,
és nem legyen még hó, vagy hát akkor mégsem jós a kis marcikám....
37-(már 19 perce)Kép

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok! Orbis, szerintem semmi bajod, csak pihengetni kéne. Ha eljön az idö, akkor majd nem kell szakirodalmat fellapoznod, mert biztos leszel benne. Nyugi, még nincs itt az ideje, minimum még 2 hét.

Raktam fel uj képeket az albumomba, mert ma este spontán kis partit csaptunk, üvöltettük a zenét és táncoltunk rá, na én csak éppen hogy, inkább fotozgattam. Kissé lerobbant állapotban, de készült rolam/rolunk pár kép itt az otthonunkban, ugy hogy feltettem.

Most már mindenki ágyban van, én is lassan nyugovora térek.

Pusza,
Eszter2004
36+5
eszter2004

Sziasztok!

Megérkeztünk a "nagy utazásból" (már rég, de mostanra végeztem a visszaolvasással). Minden rendben volt velünk, csak kicsit elfáradtam a sok mászkában, viszont a torkom javul, már alig érzem.

Katy!
Nagyon örülök, hogy felhasználhatod a netet a dolidhoz, talán így egy picit szórakoztatóbb lesz, vagy legalább könnyebben fog menni a témának köszönhetően. Az enyém "Hallás utáni értés fejlesztése az olasz nyelv tanításában" ...asszem érthető, inkább neki se állok, majd ha elmúlt a hormonagy Kép viszont, gondolj arra mennyire jó érzés lesz túllenned rajta, és akkor az egész nyűgi letudva!
A nutellás-kalácsos-pudingos dolgot már én is abszolút empatikusan kezelem, most faltam be három nagymamasütötte óriásfánkot...sok lekvárral Kép
Vica!
Én is csatlakozom az értetlekhez, szerintem se volt itt háborgás, vagy ha úgy tűnt, hát nem az akart lenni. És ha már, akkor képzeld, pont ma (azaz tegnap) hagytam magam megnyőzni Anyu által, egy hiperjó gőzsterilizálórólKép!!! És jól tettem, (pedig én beismerten megyek a saját buksimm utánKép ) mert járt hozzá két cuclisüveg is, és már ki is bontottam, és miután fél órát játszottam a szerkentyűvel, rájöttem, hogy jobb, mint a Lego Kép

Savitri!
Most mit mondjak Hanáról?! Olyan, mint egy gyönyörű kis csipkebogyó abban a piros overallban. (Nekünk is ilyen csúcskapucnis van, csak sárga, majd csinálhatunk közös képet, ha Erabera is kibújik Kép )

Kikocs!
Úgy örülök, hogy jobban vagy, jó ezt olvasni!
Néztem a yahoon a pocakos képedet, csúcs!!! El tudom képzelni, Rékababa hogy röhöghetett odabent az infantilis szülein Kép Kép Kép

Esztyx!
Honnan szedted elő ezt a tesó kérdést? Aggaszt valami ezzel kapcsolatban? Van egy nagyon jó mail-em, pont neked, egy kis lélekerősítés, nekem sokat használt, csak béna vagyok és nem tudom ide felrakni, de ha a yahoon meg tudod nézni, oda elküldöm!

Rékacs!
Megy neked a drukk!!! Nem is csodálkozom, hogy fájás nélkül vajúdsz, mondtam én, hogy Savitri nyomdokaiba lépsz...egyik nap még itt trécselsz, aztán egyszer csak lesz egy Hanga Kép

Orbis!
A "zselés" történésed is elég szülésközelinek hangzik ám Kép Kép

Hűha! Már fél három, én meg csak álmos se vagyok. Ez most hülyén fog hangzani, de van némi gyanda sanúm, hogy Erika engem már most próbál átállítani az éjszakai üzemmódra. Nyugtassatok meg, hogy ez marhaság, "nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát"...Kép

Lehet, megpróbálok mostmár lefeküdni, átadom a helyem a koránkelőknek Kép
Sok puszi nektek,
Aura 33+3
aura

Eszter!
Szegény Orbis, most jól megmondtuk neki, így ketten Kép (csak miután elküldtem láttam, hogy mit írtál)
Megnéztem a buliképeiteket, nagyon hangulatosak, és szerintem óriásit nőtt a pocakod mióta nem láttunk!!!

Most már aztán tényleg kiütöm magam Kép
Pussz még egyszer,
Aura
aura

Szép jó reggelt!

Még mindig itthonKép!
Tegnap már nem tudtam bejelentkezni, mert 8-ra metünk ctg-re,ahol semmi változás, max minden lustább, 8 perc helett 10-11 perces intenzitással mak 70-re ment fel, Hanga meg lomhán kettőt ha rúgott. Tehát 8-án már nem szültünkKép.
Aztán egy jó naygot sétáltunk,hátha segít és csak 1/2 11-re értünk haza. Akkor már hulla volta, le is feküdtem aludni. És:
VÉGIGALUDTAM AZ ÉJSZAKÁT(egy pisivel) és most felkeltem és kidobott az ágy!!
Szóval egyenlőre semmi, de olyan jó kedvel keltem, hoyg tulajdon képpen mindegy is.Egyszer csak leszKép!(tesóm mindig, mindenre ezt mondja, a fiú)

Tényleg Vica! Mi a lánynevetek? Réka?!Kép
Mert az én nővérem Emese,bár a bátyám nem Imre, hanem András. De tudom javasolni. HMMM???? Réka/András??Kép

na elovasom mit csacsogtatok míg nem voltam itt!

rékacs 40+4Kép(most már egyáltalán nem 2004 gyanús ez a ygerek)

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

hahó!!
ilyen sem volt mééééégg..............
no jó, nem is keltem fel úgy igazán....marci nem vitt kulcsot vetítésre, és bezártam azé az ajtót, ,szóltam neki, ha itt van hívjon, és felkelek beebgedni, hát így is történt, most érkezett.
szóval megyek is vissza, ,csak letöltőben van a gép, így bekapcsolva hagytam....

no, további jó alvást, napot, reggelt mindenkinek!!
majd jövök, emberibb időbenKép
bagzerka

KépKép

KépKép
bagzerka

és minden olyan csodarózsaszín, ha kinézek az ablakon. csodatavaszt lesz ma is

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

no, Rékacs jól elémugrottááá!
örülök hogy minden rendben, és haladtok a cél feléKépKép
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

na, nem hordtatok össze sokat, mert el is olavstam és jelentem a fények még szebbek odakinn. most nem rózsaszín, hanem puhasárga. Csodaszép! Ha március lenne, olyan boldog lennék, hoyg ihaj(így is jó azért, de akkor gondolkozhatnék, hogy mit adjak Hangára és merre induljunk el,mert ma ki kell menni az tuti!!!Kép, ja meg akkor már lehet ici-picit gyorsabb lenne a mozgásom, mert mostKép.......)

na, pusz
rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Szia Bagz!

Irány az ágy!!! te még nem alhattad ki magad!!!!Kép
Szép álmokat!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Na, akkor most én leszek TTika!És elszórakoztatom magam!

Lili! Le ne szokj a képekről!!!Annyira jókk, hogy csak!!!!Kép

Noémi! A Te kis prücsköd is helyes krapek!!!Kép

Eszter! tényleg nőtt a pocid és csini vagy!Kép

na, most megyek a yahoo-ra
Nullácska!!!!!!Ma segítek!És akkor nem kapsz agybajt!

ismét rékacs(gondoltátok volna????)

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Kikocs! Szuper a pocakod!!!Kép

Na, a yahooval kapcs azt szeretném kérdezni, hogy az hogy lehet, hogy rámegyek és jelszó nélkül megnézhetem az elérhetőségeket?Azt nem tudnátok valahogy levédeni, hogy akárki ne olvasshassa le csak mi!

rekacs(mily meglepőKép)

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Nos, Hana egy angyal, amint azt alább láthatjátok is.
Kép
Megtört a varázs. Az esti fürdő után (19:00) még kapott egy kis cicit, aztán hangját se hallottuk 01:30ig. Illetve akkor se, mert anyukája még időben észrevette, hogy éhes és megetette. És akkor Hana... visszaaludt(!!!!tárárárááámmmm!!!!) Tulajdonképp fel sem ébredt, félálomban evett. A következő evés most volt 06:15kor.
Ígérem nem bízom el magam.
Ma jön az anyukám látogatóba délelőtt és én reménykedem, hogy főz nekünk valami finomat. A lakás egyébként romokban hever, mert Tamásom, bárhogy is terveztük, nem a háztartás ördöge. De legalább a karácsonyfát eltakarította tegnap. Az összes tűlevele leesett közben és klassz vastag zöld szőnyeget csinált a padlóra. Annyira megtetszett, hogy nem volt szívünk kidobni. Most egy fehér kaspóban hevernek felhalmozva a zöld tüskék. KépKiváncsi vagyok mi lesz a sorsa.

Noémi, megnéztem a képeket, Levente nagyon drága!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én a fórum minden babáját egy kicsit a magaménak is érzem. Pedig régebben, tényleg nem voltam babás. Hiába hormonagy 2. felvonás. Kép

húú Orbis,
kezd izgalmas lenni a dolog. Egyébként nekem a magzatvízzel együtt ment a nyákdugó, kissé barnás foltot hagyva maga után.
Ne aggódjatok, biztos, hogy észreveszitek ha szültök. Pesten belül pedig, bármelyik kórházba oda lehet érni.

Eszter, tök jól nézel ki a képeken! Jó vidám hangulatot árasztanak. Most már Kikocs is megnyugodhat az állapotod felől. Kép

Márpedig Aura kedves, bizony hogy a nyúl viszi a puskát (megnyugtathatlak Kép). Ezt a gőzsterilizálód jelenléte is alátámasztja.Kép A későbbiek meg...

Vaóó... Rékacs még mindig egyben! Lehet, hogy ki kell várnod neked is a szerdai frontot?

Na, megyek reggelizni

puszi

Lili

KépKép
savitri

Én csak döbbenten olvasom, hogy miket teszegettek fel a yahoo-ra, meghogy ott nézitek meg ennek meg annak a fotóalbumait, leveleit, dehogy ezeket hol tudjátok megnézni, arról fogalmam sincs. Hozzám egy-két kósza 2 soros levél befut, de semmi több. És hiába van a mail-ben megadva az az oldal, ahol elvileg nézelődhetnék, csetelhetnék meg mindenféle. Mert én aztán kattinthatok bárhová, semmi se történik. Szóval már így "kora" reggel elegem lett belőle. Meghaladja a képességeimet. Pedig 6 évig tanultam angolul, csinálok én már mindenfélét a gépen, CD-t, DVD-t írok, képeket scennelek be, photoshop-ban alakítgatom őket, de egy yahoo kifog rajtamKép

Hát én most nem aludtam valami jóKép Még fél 3-kor is ébren voltam és csak járkálgattam föl-alá a szobában, annyira fájt a szeméremcsontom körül. aztán szerencsére enyhült a dolog és kicsit alukáltamKép

Babus, aki ma megkedte a 36.hetet!!!

Kép
babus2005

Babus,
a yahoo-n egyenlőre semmi nagyon érdekes nincs fönt csak a lehetőségekről regélnek itt a többiek. Úgyhogy ne aggódj mire felkerülnek az izgalmas dolgok, belejössz te is. Van már yahoo-s ID-d (értsd: felhasználóneved)? Na ilyet kell csinálni ahhoz, hogy meg tudd nézni a file-okat, fotókat miegymást. Addig csak a leveleket kapod.

Lili

KépKép
savitri

Jó reggelt!

Látom, sokatokat kivetett az ágy!

Babus!Az éjjel nekem ugyanez volt!Szeméremcsont és a két csípőcsont-mindig éppen az az oldal, amin feküdtem, és a derék.A végén már nem tudtam, hogy helyezkedni!

Rékacs!Teljesen igazad van,meg a bátyádnak is!

Lili!Teljesen igazat adok Neked, mert én -bár még nem babázok, mindanyiótok porontyát legalább annyira imádóom,mintha a sajátomé lenne!Főle,hogy a mindennapjaitokban veszünk részt!És tök jó, hogy Hana megkegyelmezett!Kép

Katinka!Örülök, hogy Ti is újra itt!

Aura!Gondoltam Rád!Mert aznap pont bemondták a híradóba, hogy Ausztriánál több órás sor áll a határnál, de ezek szerint túléltétek!Szupi!

Bagzer!Szuper,amit kigondoltál!Mármint a táblázattal, de az ittenit meg olyan szívesen tezsem fel, legalábbis addig, amíg mindenki megszül!Szóval a kérdésem erre irányult!De akkor ott mindenki karban tartja,itt meg majd már csak az új babákat írom be!!!
És azt akartam megkérdezni, hogy hogy lehet, hogy két nappal előbbre vagy kiírva, de napokkal jársz előttem?Nem értem!
Kép

Katy
36+4Kép
Katy

Katy!

Nem tudom Bagzerral,hogy áll a helyzet,mármint napok meg hetek tekintetében. De én már rájöttem, jobb nem vitázni ezekkel as fehér köppenyesekkel,hisz ők valami más rendszerben számolnak(vagy én nem tiudok számolni, pedig van papírom is róla, hogy nekem valami ilyesmiből kell megélnemKép)

Na, velem az a helyzet, hogy kicsit még visszaaludtam, így most méééég fergetegesebb kedvem van!!!Kép
Aztán felkeltem 10-kor, hát mondom, valami jött belőle. Na, ez tényleg a nyákdugó, más nem lehet. Most naturalisztikusan:barnás színú,tojásfehérje állagú és nagyábból annyi jött összesen, mint egy fél tojás fehérje. Most itt tarunkKép
Nekem tetszik!!!!

Anyu császármorzsát csinál ebédre, azt még jó lenne enniKép

Most kaptam egy kedves bak ismerősömtől, hogy a zért nem jön ez a Hanga, mert:
A BAKOK MEGFONTOLTAK!!!!Kép
(na,legalább lesz egy megfontolt is köztünk, merta szüleire ez nem nagyon jellemző)

Ja, Eszti! szerintem sem gyerek egy gyerek!És a reményem az, hogy ennek a kis "megfontoltnak" megadhatom majd a legfontosabbat az életben, a testvért!!!!!

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Rééékaaaa!
A telefonodat SOHA nem veszed fel, gondolom lehalkítottad, én már egész éjjel nem aludtam, hogy mikor kell indulni, és most átakarlak hívni a yahoo miatt és nem veeeeeszeeeedddd feeeel!!!!
gyere át!
nullácska

náalam ugyanaz a helyezt yahooval mint babusnak, örülök,hogy nem vagyok egyedül a hülyeséggemmel. nem lehetne ezt az egész yahoot kihagyni, annyi más levelező lehetőség van : freemail, album, ez a társalgó stb. a "hagyomásnyo" mobilról már nem is beszélve.
nullácska

Csajok, nem tudok mit mondani... Jimbone, küldj egy emilt a pocak-subscribe@yahoogroups.com címre. utána fogsz kapni elvileg egy üdvözlő levelet, amiben le van írva minden.

Babus, neked már van azonosítód, hajrá, nézd meg következő linket! http://w3.enternet.hu/brutusz1/yahoo_leiras (de mindenki más is, aki nem tudott azonosítót csinálni, bár ez most már csak Nullácska Kép ) Aztán menj el a honlapra, jelentkezz be (sign in), úgy, hogy beírod az azonosítód meg a jelszódat, aztán hasznosítsd az oldalakat. Kép És mindenki másnak is ezt javaslom, aki nem boldogul.

Nullácska, neked küldtem tegnap egy mailt, vagyis kettőt, elvileg mennie kell így már!!! Vagyis főleg ez a link is benne van az egyikben... Túl hosszú és érdektelen lenne ez ide.

Na, még kicsit intézkedek, aztán írok még.
Pusz
Kikocs
35+3

kikocska

Sziasztok!

Igazán nem akarok izé lenni, de én nem vagyok túl számítógépguru és még nem sikerült a levlistára feliratkoznom, kikocs ne botránkozz meg ezen!! Tudom hogy én vagyok béndzsa!KépKépCsak nem akarok kimaradni...én se!Meg én is szeretnék mindentKépEgyébként már úúúgy várom, hogy neked is meglegyen a babó és akkor jó közel leszünk egymáshozKép

Kép
esztyx

Na az előbb sikerült feltennem képet vigyorirólKépakkor most még teszek fel képetKépKép
esztyx

Sziasztok!

Yahoo-s tipp: Minden linket nézzetek meg, és ahol csak regisztráció-gyanús elem van, ott gyártsatok elérhetőséget, aztán ha már jó sokat nyomkodtátok a gombokat, egyszercsak észreveszitek, hogy hopp, beenged a rendszerbe! (Ezt egy olyantól aki ultra lüke a gépekhez, de tényleg) Kicsit komolyabban, nekem az első akadály az "ID" csinálás volt, mert azt hittem azt a "Sign in" feliratnál gyártják, hát nem...mellette van egy másik ablak, és ott.
A 2-es számú akadályt az a hitem képezte, hogy ha már kapok levelet a levlistáról, és van
"ID-m" is, akkor automatikusan be tudok menni a rendszerbe nézelődni, de nem, hanem be kell külön jelentkezni a "Sign in-nnél" a másik ablaknál legyártott "ID-vel".
Na, hát ennyire nagyon vagyok én béna amatőr, és az angol tudás itt nem oszt nem szoroz, nekem elhihetitek Kép Kép Kép

Aura a "kompjúterzseni" Kép
aura

Kikocs
KösziKép
Délután majd áttanulmányozom. Most megyek, mert lebontjuk a karácsonyfát, meg takarítunk meg mindenféle rossz, amihez semmi kedvem. Bezzeg a babaszobában őrült pakolhatnékom vanKép csak a lakás többi részében ne kéneKép Na de majd holnapKép, egész nap babaszobázni fogokKép, letörölgetem majd a port, rendet rakok, babaruhákat mosokKép, úgy várom márKép

Esztyx
Nagyon édiKépKépKép

Babus

Kép
babus2005

jaj, ezek a babó képek annyira édesek!! csak így tovább, mindenki kövesse Savitri példáját, és jó sokatsokat!!!!

Katy!!! én sem úgy értettem hogy akkor itt ne legyen táblázat!! meg ott a kis fejeket sem lehet, legalábbis én nemtom betenni...szóval persze legyen mindkét helyen!! meg, ha van egy 5percet, kb annyi lehet, akkor importáld má be oda, az úgy gyorsabb lenne mint egyenként bemásolgatni....lehet??

Rékacs! tök jó hogy így tudsz tájékoztatni minket!! nagyon izgi! majd indulás elött is egy utsót, hogy tudjuk mikortól szorítani intenzíven!!KépKép

a számolósdi, meg tudom, én sem értem!!! nekem uh alapján aszonták feb2, kiszámolva meg volt már jan30, és feb 1 is...szóval mittomén!!! de az, hogy most épp 37 betöltve, az tutiiiii.....

no, megyek összedobok egy tejbegrízt reggelireKép
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Esztyx!
Nagyon édes ez a Liló-csajszi!!!

Savitri!
Köszi a "megnyugtatást" Kép, de ha ez a "nyúl viszi..." dolog így van, most mitévő legyek, ha már most belenyugszom, na arról szó sem lehet, az ugye rossz taktika, akkor asszem jobb lesz feklkészülni a harcra Kép.
A babákkal nekem is olyan érzésem van, mintha kicsit az enyémek is lennének, főleg Hana és Levente, mert Noémi meg te olyan bensőségesen írtok róluk. a múltkor is ezt próbáltam megfogalmazni, és, hogy ezáltal sokkal türelmesebben várom Erikát, csak valahogy olyan félreérthetően hangzott. mondjuk most is elég kuszának tűnik.

Mennem kelll ebédelni Kép
Puszi! Aura
aura

Esztyx nagyon édes a lyánykád!!!!!!!!!
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Haló Bagzer!
Írtam neked a yahoo-ra. Azt hiszem mindenki megkapta, de úgy láttam, te is olyat küldtél, vagy nem?!

Nullácska!
Van abban valami amit mondasz a "hagyományos" dolgokról, mint mobil, meg babanet, de azért gondolj bele, neked már négy! gyerkőc tölti ki a napjaid, mi meg itt többnyire az elsőre várunk Kép hát valamivel csak le kell foglalnunk magunkat Kép elvan a gyerek, ha játszik...Kép
Szerintem itt két eshetőség van, megszülünk, és a kommunikációs csatornáinkat visszaredukájuk a "hagyományos" mennyiségre (lévén arra is alig lesz majd időnk), vagy jövőre saját weboldalt szerkesztünk Kép

Kicsit szundizok asszem (megártott az a 3-kor fekvés Kép ) és megpróbálok Edwiggel kapcsolatba kerülni, majd jövök később, és jelentek Kép
Aura 33+3
aura

Sziasztok!

Bocsi, hogy ide pofátlankodom a tavaszi topikból, de Aurához lenne kérdésem. Kép

Aura
Olvastam, hogy voltál Ausztriában vásárolni. Szerinted érdemes kiugrani babacuccokért?
Hallottam, hogy olcsóbban hozzá lehet jutni a dolgokhoz, na de mennyivel? Megéri csak ezért kimenni?
És ha igen, akkor merre induljon az ember?
Előre is köszi.

Zsana (31+0)
zsana75

Sziasztok!Kép

Hát a párom megcsinálta nekem pik-pak a yahoo-s oldalt,már én is vagyok ott is,csak az én angol tudásommal nemtom meddig megyek majd!?Kép

Kik!Kép Megnéztem a pocakod!
Tegnap írtam,hogy bevan horpadva a pocakom felett ,ha állok, két oldalt a bordáimnál és lám neked is,csak neked elég látványosan! Nekem ennyire nem!?Képvagy csak még nem?

Sőt! Lehet,hogy nem is ment lejjebb?mert ha ülök akkor megint fent van...
Vagy csak bevagyok már sózva!?Kép
Holnap megkezdem a 36. hetet!!!Kép

Továbbra is aranyosak a babák itt...
Kép
Vendég

embereeeek! főleg akik már babáznak, segítsetek!!!
megint keménykediek a pocakom, már annyira, hoyg elkezdtem feljegyezni, elöször 5percenként, most sűrűbben, de nem fáj....akkor ez mi?? hívjam a szülésznőt megkérdezni?? tök jól vagyok, de beton a hasam néha.....
ja, és hétfőre terveztük az apaságit megcsináltatni....megőrülnék ha nem férne bele, ki kell húzni addig....

no, számolok tovább....
bagz

KépKép

KépKép
bagzerka

jójó, ,utánaolvastam, ezek még csak jóslófájások, vagy mik, és az igazik görccsel járnak, úgyhogy megnyugodtam!
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok,

nem győztem visszaolvasni a termést...

Még nem írtam, de nekem is nagyon tetszett Noémi szülés története , szerintem is tök jól leírtad...

A babás képektől továbbra is el vagyok ájulva. Apának is mutogatom folyton. Mindegyik csöpség tündéri. Esztyx tőled is várunk ám további képeket. Nem lehetne naponta, esetleg többet is.... Jó, jó, tudom, hogy Ti már nagyon le vagytok foglalva, de annyira jó nézni ezeket a képeket és álmodozni, hogy egyszer csak a mi babánk is megszületik...

Apropó, ha fiunk lesz, akkor ma lesz a névnapja. Ugyanis Marcell lesz... Ma már kívántam is naki boldog névnapot, de nem nagyon hatotta meg. Ma elég szundizós...

A mai nap amúgy is nagyon aktívan telt. Karnist meg függönyt szereltünk, meg feltakarítottuk az egész lakást...Most már jöhet a szürakozás. A párom elvisz moziba, kíváncsi vagyok hogy bírom majd... Mindenesetre a szélére veszünk jegyet...

Ja, nekem még szerintem mindig nem szállt le a pocim..Akkor most mi lesz velem ?????

Rékácsnak továbbra is megy a drukk, Edwignek úgyszintén.

Pusszancs mindenkinek !!!

Zsuzsi
35+3 ( a doki pénteki legújabb számítási módszere szerint, amit én sem tudok követni, pedig nekem is diplomám van matekból...Hmmmm..Node sebaj, most már Kikoccsal egy hullámhosszon vagyunk... Csak nekem még nem szállt le a pocim... Most mi lesz???)
vzsuzsi

Ja, BABÁSOK, a tanfolyamon azt mondták, hogy a babák akár 1-2 hónapig is emlékeznek arra az időpontra, amikor megszülettek és születésük időpontjának környékén 2-3 órán keresztül nem hajlandóak aludni. És ez így teljesen normális... Ezt a szülésznők mesélték... Lehet, hogy van benne valami...

zsuzsi
vzsuzsi

MEG TOVÁBBRA IS HAJRÁ RÉKACS!

Igen Bagzer!
Nekem is ilyenek voltak!Úgyhogy ne aggódjál!
A dokim is azt mondta, hogy az igazit észre fogjuk venni!!!Kép
Ja és nem azért kérdeztem Bagzer hogy számonkérjelek!Csak hátha én számolom rosszul és akkor pár nappal előrébb lennék!KépPersze ez csak vicc volt!
Nem értem pontosan, hogy mire gondoltál, de előszörre oda akartam betenni a táblázatot, ahová átmásoltad, csak hát nem akarta, vqagy mit tudom én!De megpróbálom, meg fejecskékkel akarod?

És Esztyx!Tényleg drága a Vigyorgód!

Katy
Katy

Zsuzsi!

A pocakleszállás akár szülés előtt pűár órával is megtörténthet, én úgy hallottam!
A gyerek meg fog jönni!
Katy

Na megcsináltam a táblázatot!Mármint a yahoon!Fejecskéket nem enged!Kép

Most Aura örülhet,mert Ő az első, mert a gép a mama neve szerint rendez automatikusan!

Na mit szólsz?Az elsőkből lesznek az utolsók!

Katy
Katy

na, anyukám végre elment.
Nem fair, hogy nyavalygok, mert főzött finom ebédet, meg el is mosogatott, de mégis egy kicsit már sok volt belőle. Nekem olyan nehéz azt megemésztenem, hogy rá kell szólnom, hogy ne nyissa rá Hanára az ablakot, vagy, hogy mossa meg a kezét, meg ne az alvó baba mellett beszélje meg a barátnőjével fennhangon az esti kártyapartit. Tamás is egy kicsit kikészült, láttam rajta. Most elment játékot vásárolni a kisleánynak, meg faliórát nekem, hogy tudjam mikor is szopizunk. Szóval egymagam maradtam az alvó Hanával és édes a nyugalom.

Nahát Katy, Hana pont olyan plüss cicát kapott a nagybácsijától, amilyet a „megkegyelmezett” szó után szúrtál be.

Gyerekek, gyerekek!
A yahoo a mi próbatételünk, ne adjátok fel! Előbb vagy utóbb sikerülni fog! Kikocs egy csomó segítséget ad. Hajrá!! Vegyetek példát Auráról!

Júúúúújjj Esztyx!
Ez nagyon édi kép! Imádjuk ezeket a tudatos/tudattalan mosolyokat.Kép

Aura, mi nem értünk félre. Ne parázz, imádunk!

Zsana, én októberben, vagy novemberben voltam Bécs mellett az SCS-ben, pont azért mert mindenki annyira győzködött, hogy mennyivel olcsóbb meg jobb. Nekem nem jött be. A választék sokkal kisebb volt mint Budapesten, az árak meg ugyanolyanok. A klassz cuccokért kint is borsos árat kérnek. De van akinek nagyon bejön, ha jól tudom Aura már másodszor volt. Szóval ő tök elégedett meg minden. na, akkor most döntsél!Kép

Bagz, szerintem, ha gyanús valami, akkor nyugodtan hívd a szülésznőt. Végtére is ezért fizetsz majd neki. Teljesen normális, ha egy mindenórás (36. héten túli) kismama minden nyűge miatt telefonál. Bár én is csak akkor emeltem fel a kagylót amikor elfojt a magzatvíz, pedig apa már órákkal előtte kérlelt.

Zsuzsi, tök jó, hogy írtad ezt a nem alvásos véleményt, mert én is pont erre tippeltem. Hana ugyanis 00:32kor született és pont ebben az időpontban, nem volt hajlandó aludni 2-3 órát. Kivéve tegnap.Kép

Hajrá Rékacs! Hajrá Edwig!

Noémi, akartam még írni, hogy nekem nagyon átjött a történetedből a kínlódás és hányattatás, egy kicsit ki is voltam akadva mért bánnak így veled. Előbb leállítják, aztán oxitocin, meg miegymás. A nyisz nyisz is érzékletes, bár lehet, hogy csak azoknak akik már átéltek ilyet?

Lili

KépKép
savitri

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?