Jó reggelt Mindenkinek!
Tegnap sikeresen elaludtam, úgy hogy azért nem jöttem vissza.
Kocos:
Remélem, Te is jó híreket kapsz ma, majd mesélj, hogy milyen volt!
Petra:
Köszi a pozitív energiát mindig jól jön. Azért a rövid protokoll indításáig még benézel hozzánk?
Mmzsó:
Köszönöm, aranyos vagy. Végül is egy gyerekért jöttünk ide, úgy hogy megbeszéltem az égiekkel, hogy döntsék el ők, ha velünk szeretne maradni, akkor örülni fogunk neki.
Máté Szabolcs csinálta nekem a lapart a sote-n és nagyon szimpatikus, jófej orvosnak látszik, úgy hogy valószínűleg őt fogom megkeresni. Annak ellenére, hogy egy buznyákot nem adtam neki, végig kedves volt, még az intenzíven odajött, hogy mi volt a műtéten, elnézést kért, hogy előtte már nem találkoztunk. Szóval, bízom a megérzésemben.
Igen, 23-án elvileg az utsó uh és utána utunkra engednek. Mondjunk azt nem teljesen értem, hogy miért ilyen össze-vissza hívnak minket. Kocos ugye ha jól számoltam most kezdi a 7. hetet, én már javában 8. héten járok, mikor megyek, a lány, akivel ugyanaznap volt minden, mint nekem jövő héten megy. Mondjuk Murberhez jár, lehet, hogy ezért van?
Remélem, Petrával együtt erősítitek egymást és mindkettőtöknek sikerül!
84agi:
Köszi a drukkot!
Regi:
A prof mit mondott? Beszélt a diktafonjához, nagyon szerelmes bele. Annyit mondott, hogy használjam az utrot. Még azt is az Anditól kérdeztem meg, hogy ha az egyik még sem maradna meg, akkor van-e vérzés, görcs, akármi. De megnyugtatott, hogy általában észre se veszik, csak felszívódik.
Bogyoka:
Teljesen abban voltam, hogy Te is jössz vissza tegnap, aztán Petra mondta, hogy csak vérvételre jöttél. Remélem, hogy ezen eredmények tükrében segítenek párodon. Érdekes, hogy másnak miért nem javasolnak ilyen vizsgálatokat?
Továbbra is azt mondom, hogy nem rosszak az eredmények:
6 lombik/5 terhesség/2(?) iker
De ha mindenkinek végül egy születik, szerintem már az is nagyon szép, tekintve, hogy mindenkinek ez volt az első!
Úgy hogy hajrá lányok!!