Sziasztok!
Igen rég jártam erre! Most is itt ülök egy net cafféban és így jutottatok eszembe!
Pici lányom beszokoban van az oviba! most van a második nap, hogy ott hagytam és majd alvás után megyek érte!
Sajnos még mindig nem megy
de már kúszik és lassan menni fog neki a mászás is!
Nekem is van már munkám, de még várok, mert a betegségek miatt félős vagyok! Amúgy is elég nyafka hát még most a közösségben milyen lesz! Pláne, hogy mindenki taknyos körülötte!
Látom haldoklik a topik! Szomorúan olvasom! Nem ígérem, hogy minden nap jövök, mert, ha minden jól megy akkor hamarosan dodozni fogok!
Apa ezt nem tudja! Ő azt szeretné, ha nem dolgoznék, hanem csak ugrásra készen lennék a gyerekhez! e nem baj legalább lesz úgy keresetem amiről nem fog tudni és abból le fogom azaz szeretném tenni a jogsit! majd szeretnék egy nyaralást már jó előre kifizetni meglepinek a kövi nyára!
Most így állok tervekkel!!
Panda! Sajnálom, hogy a kicsi Simke lebetegedett! Mielöbbi gyógyulást neki neked pedig kitartást!
Nyuszika! Már 31 hetesek vagytok??? Vagy nagyon rohan az idő vagy én voltam nagyon régen erre!! És hogy álltok baba kelengye téren?? Minden meg van már? vagy most kezdtetek bele a vásárlásba? Nevetek van már???
Beu! Hogy vannak a lányok?? Mi ujság?? Tejcsi van még??
Tinus! És te mit szeretnél? Kisfiut vagy már anniyra rá állt az agyad a lányra, hogy azt? Mivel ennyire szégyenlős tuti kis punit rejt a pocakod!!