Sziasztok Lányok!
Na nem a sote-n voltam ilyen sokáig, még beugrottam vásárolni hazafelé, bár így is fél2-kor jöttem el.
A 3,5órás várakozásból 2 perc volt a konzultáció vetkőzéssel együtt.
Lehet, hogy a sors már tudja, az orvos még nem, mert 1 biztos és egy bizonytalankát látott. Na, ezt pontosan ne kérdezzétek, hogy utóbbi mit jelent, azt mondták, hogy meg is maradhat, de el is mehet. Persze annak az egynek is nagyon örültem, két hét múlva kell mennem legközelebb, akkor már lesz szívhang és kiderül, velünk maradt bizonytalanka.
Valakinek két petezsákot talált az orvos, a másik két lánynak pedig csak egyet, és kedvesen megjegyezte, hogy kettő is lehet még belőle, de az is, hogy egy se. Jó ez a biztatás.
Örülök, hogy találkozhattam Edinával, meg Petrával, így kicsit gyorsabban is telt az idő, jól elbeszélgettünk.
Petra tudom,hogy most nagyon rossz, de gondolj arra, hogy Neked már van egy gyönyörű lányod, a többségünk itt még az első babáért küzd. Nagyon rossz tud lenni, amikor beleéli magát az ember, hogy minden rendben lesz, aztán nagy pofon, hogy még sem úgy alakul. De majd Mmzsóval együtt sikeresek lesztek!
Én is totál kivoltam, amikor a prof csak nézi az uh-t, hunyorog, gondoltam, mondjál már valamit, mert mindjárt megultrahangozlak!
Később még benézek, csak már én is, meg a macskák is éhesek vagyunk.