Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gratulálok az újabb pocilakosoknak!Kép)
Én is irigykedem rájuk, bár mi már nem tervezünk több babát.Kép

Dandy
dandy

Sziasztok!
Zsizsa, tök igazad van. Csakhát néha nem egyszerü Kép Tegnap találkoztam a bartánömmel (a fiainkról tettem már fel egypár közös képet is), ö most pont félidönél tart. Nehéz nem irigykedni még akkor is, ha tudom, hogy eljön majd az ideje, meg ráérünk, meg nem nagy baj pl., ha már a nagyobbik nem pelenkás, amikor jön a kicsi stb. Ö meg ki van akadva, hogy milyen nagy pocija, és kövér lesz (nem az) stb. Ami persze szintén érthetö visszagondolva a majd 2 évvel ezelötti gondolataimra, de most nehezen tudtam vigasztalni. Mondtam neki, hogy én inkább irigykedem, hátha ez vigasztaló volt számára Kép
Ugy amugy én meg azon vagyok egy kicsit kiakadva, hogy a cicim meszünt létezni. Sosem volt nagy, de mondjuk B kosaras melltartó azért jó volt rá, most meg a A is nagy és tiszta plötty az egész Kép Kép A férjem meg a méreteseket szereti Kép Kép Kép Bár még nem panaszkodott, de lehet, hogy csak nem mert, ugyanis állandóan piszkál, hogy miért nem eszem többet, tul sovány vagyok stb. De hát én eszem...Ilyen szempontból is jó lenne egy terhesség, akkor legalább egy darabig megfelelne neki az alkatom Kép Na jó, ez morbid vicc volt Kép

Hagnosz, gratula. Nekem is szöget ütött anno a fejembe a peteérés megjegyzésed Kép
Marcsi, jól vagytok?

Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok Lányok!Kép

Hagnosz!
Hatalmas gratula Nektek!Kép Vigyázz magatokra!

Klarissza!
Az összes drukkom felét neked küldöm a vizsgádhoz!

Brigi!
A drukkjaim másik fele meg a tied!Kép

Zsizsa!
Fel a fejjel, biztos nektek is nemsoká összejönKép Van már egy gyönyörü prototípus, ezután már csak könnyebb lehetKép Remélem a prototípuson nem sértödsz megKép Fotót kérünk!!

Ann!
Köszi a fogacska infótKép Akkor egész jól állunk.KépSzerencsére Ilang nem az a nagyon megszenvedös, bbár volt egy-két nehezebb idöszakunk, az tény.
Fotókat nem teszel fel a karácsonyi Hamiról?

Edit!
Tudom nem vigasz, de az én cicijeim is úgy összementek, hogy most leginkább egy telepakolt zoknira hasonlítanakKép Állagra is és kinézetre isKép A párom is megjegyezte, hogy kisebb, de bíztat, nagyon édes.Kép Nekem 80C volt a méretem, most meg a 75B-vel is beéremKép Valahogy egész más lettKép Sztem már nem lesz többet a régi, majd talán ha újra terhes és szoptatós anyuka leszek. Abba már bele sem merek gondolni, hogy egy 2. gyerköc után hogy fog kinézniKép Egyenlöre tornázom minden nap, kenem krémmel. Ettöl jobb egy kicsit, bár nem nagyobbKép

Gabi!
Ez szörnyü!Kép Sajnos már sehol sem vagy biztonságban! Még jó, hogy körülnéztél!

Barbi!
Ha már szobafogság van, tessék többet írni, vagy szólok a Barbinak, hogy nógasson megKépKép Tudod, vhol Kanadában lakikKép

Letty!
Üdv itt! Tessék többet írni magatokról és feldobni 1-2 fotót a csemetékrölKép

Tényleg Anitával és a Verával mi van? És a többi rég nem látott topictag?

Na most megyek mert dolgom az nekem is lenne, de olyan jó itt üldögélniKép

Puszi,
Tündér
tündér

Sziasztok!

Jelentem még mindig egyben!
Hagnosz: Hatalmas gratula a pocilakóhozKép Te is vigyázz magatokra nagyon. Na most aztán én is irigykedem egy kicsitKép Én itt mindjárt szülök ( remélem), ti meg itt sorra pocakosodtok, és a kistesók is majdnem egyidősek lesznek, én meg majd jól kilógok a sorból.
Zit: csatlakozom az előttem lévőkhöz, én is elpityeredtem az írásodon. Nagyon édes a 2fiú együtt.
Tündér: köszi a rengeteg drukkotKép Ma megint megyek NST-re, remélem már lessz valami változás, mondjuk én nem igazán érzek semmit, csak a derekam akar leszakadni.
Barbi: rugdosó pocibabaKép Most élvezd hogy rugdos. Nekem néha már elég kellemetlen, és a drága egy örökmozgó. Még éjszaka is mocorog.
DBarbi: drukkok mennek 1000-rel.
Zsizsa, Edit: csak nyugi. Fog jönni az a pocaklakó nektek isKép
Klarissza: neked is mennek a drukkok. Tessék tanulniKép Végül is hol fogsz szülni?
Gabi75: Nem győzök csodálkozni Dávid milyen nagyfiú. A férjem nem akarta elhinni, hogy "csak" másfél éves.
gabi: szörnyű, hogy az ember már a zöld lámpánál sem mehet át nyugodtan. Még jó, hogy ilyen óvatos vagy.
Fogzáshoz mindenkinek kitartást. Előbb-utóbb csak kibújnak azok a fogacskák. Nálunk most úgy néz ki nem jön sehol sem. pedig még 6 hátravan.

Remélem mindenkinek írtam. Akinek nem 1000bocs, nem direkt, de muszáj mennem, mert leszakad a derekam. Oloyan kényelmetlen már mindenKép Szülni akarok!!!!!
Pusz mindenkinek
Brigi
bombomanyu

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, mozgalamsok voltak az ünnepek. A karácsony nálunk is jól telt, Nórinak a karácsonyfából a csillagszóró tetszett a legjobban Kép, na meg a sok játék...Kép anyuéknál kpedig ott voltak a bátyámék akiknek most született apici babájuk így Nórit Barnika jobban lekötötte, mint a játékai...Kép

A szilveszter is szuper volt, első távollétünk Nóritól, mivel mi Balatonon szilvesztereztünk a barátainkkal Nórit pedig Sopronba vittük a nagyihoz. Őt különösebben nem zavarta a távollét, minket annál inkább, de jól esett azért... Úgyhogy felbátorodva most megpróbáljuk eg egész hétre leadni, ht így több mint egy év után jó egy kicsit kettesben ( ja és végre tudtam aludni, habár többször megébredtem, hogy sír Nóri ...Kép).

Amúgy Nóri szerencsére jó kislány máregyre több szót mondogat, állatokat felismeri a könyvből... ja és láttam, hogy Fogas témáról beszégetettek Kép, a kisasszonynak 12 van, és m ost jön még a felső kettő, de sajna mindegíikkel megszenvedünk ...Kép

Hát kb ennyi, még megpróbálok képet feltenni.

Mindenkinek pussz

meme
meme

Megjöttünk a dokitól, és még mindig nem szülökKép.
Dokibácsi szerint manócska még nagyon jólérzi magát odabent. Megnézte UH-on is, minden OK. Már 3400gr. Mi lessz még ebből.
Hátt ennyi.

Pusz
Brigi
bombomanyu

Megjöttünk a dokitól, és még mindig nem szülökKép.
Dokibácsi szerint manócska még nagyon jólérzi magát odabent. Megnézte UH-on is, minden OK. Már 3400gr. Mi lessz még ebből.
Hátt ennyi.

Pusz
Brigi
bombomanyu

Sziasztok

most nézem, hogy rosszul írtam. Nem a metsző, hanem a rágófogaknál tartunk. Éjjel volt 1-2 éles felsírásunk.

Letty
Üdv. közünk. Én sem vagyok túl régi, egy-két hónapja jöttem.
Írj sokat.

Klarissza
akkor valszeg Laca le fog szkni a szopiról?
De nem baj, vagy igen?
Így a jó, ha saját magától utasítja el. Akkor Neked sincs az a rossz érzésed, hogy elvetted tőle.

Edit
a mell probléma ismerős. Én is azt vártam amikor még nem voltam terhes, hogy hátha majd egy kicsit nagyobb marad (70/b), de nem. Sőt, nekem is kicsit plötyi lett. Az én szerencsém viszont az, hogy apa nem rajong a nagy méretekért, még mondogatja is, hogy szép. Mondjuk lógni nem lóg. (de mi lógna?)
Ugyanígy vagyok én is, hogy hiába eszem nem hízok semmennyit.

Brigi
kitartás!!!

Olyan édes Bebi. SOkszor már szól, ha valamilyét beüti és én nem látom. Megmutatja, hogy hol a "bumm" és milye fáj. Vagy ma nála volt két üvegfestékes tubusom, és az egyiket elhagyta. Látta, hogy keresek valami és kérdeztem, hogy hová tetted? És megmutatta.

na mentem, jó éjt

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

EDit,Mucus!
Kicsit mosolyogtam magamban a mell teman en kis lapito de gondoltam en is megszolalok Kép,szoval terhesseg elott 70-75-os melltartot hordtam mivel akkor meg 55kg alatt voltam ,de sajnos nekem is szotaptatas utan jol ossze van esve pedig meg van rajtam vagy 7kg es olyan pici igy is pont azon gondolkodtam hogy mi lesz ha meg le fogok fogyni Kép.szerencsere az en ferjem is megerto nem tarotozik azok a fiuk koze akik csosztetik a feleseguket,igy nem faj annyira.

Brigi!
megy a drukk neked,tenyleg jo neked hogy lassan mar tul vagy a terhessegen es nemsokara a kezedben foghatod a gyonyoru gyermeked Kép(ilyenkor en is kicsit irigy vagyok)
MOsolyogtam amikor olvastam hogy a ferjed nem hitte el hogy DAvid mennyi idos ,de o meg csak 16 honapos mult de tenyleg szinte mindenki 2 evesnek nezi .Nagy fiu az biztos.

Na jo megyek sajnos ma sem jottek a regiek .
Lanyok hol vagytok??????
gabi75david

Sziasztok!

Letty,
én is üdvözöllek itt Kép Írj magatokról, és ha tudsz, tegyél fel képeket is. Babcinak mi a "polgári" neve? Kép Így a negyedik gyerkőcöt várva már profi lehetsz nagyon Kép Tényleg, a nagyobbak fiúk vagy lányok?

Klarissza,
szopi Kép VAgyis nem tudom, ahogy Te is érzed... Végülis elég nagy már Laca, szuper sokáig szopizott Kép Azért még van remény szerinted, hogy mégsem hagyja abba?

Edit,
cici Kép Nekem ilyen gondom nincs - még! Viszont én is félek, hogy ha egyszer vége lesz a szopinak, mennyire lesz plötyi a mellem... Ezért is örültem meg a Kriston-féle Intimtorna könyvben lévő gyakorlatoknak. Mármint ezek mellformáló gyakorlatok, én még nem kezdtem bele, mert épp csak elolvastam a könyvet Kép

Tündér,
Te milyen tornát végzel? Biztos segít, bár a méretet nem növeli Kép De az alakot biztosan szebbé teszi.

Brigi,
húha, pedig én már minden nap várom a hírt arról, hogy megszületett Miki baba Kép Kitartó nagyon a pocidban! Ezek az előrejelzések csalókák lehetnek ám: én 2 nappal a szülés előtt voltam UH-n a dokinénimnél, 2900 g-ra saccolta Zsoltikát, és 3400-zal született Kép

Meme,
jó hogy Te is jelentkeztél Kép Viszont lemaradtak a képek Nóriról! Húha, bátrak vagytok, hogy 1 hétre "leadjátok" Kép

Mucus,
ügyes Bebi, hgy megmutatja, mit hová tett. Nálunk Zsoltika nagyon tud pakolni, a mágneses rajztáblánk 4 nyomdájából szinte mindig hiányzik egy, és csak véletlenül találjuk meg Kép

Gabi75,
hol van rajtad plusz kiló??? Én bizony nem láttam a fotókon Kép Nagyon csinos vagy, tényleg! Amúgy én is megfigyeltem, hogy amint sikerült leadnom a kilóimból, bizony a melltartóméretet is csökkenteni kellett, vagyis inkább a kosár méretét, C helyett most már csak B kell.

<font color="0000ff">Ma végre-valahára nagyon jó napunk volt Kép Igaz, délelőtt az eső miatt nem sétálhattunk, de elmentünk a barátnőmékhez vendégségbe Kép Ott is nagyon jól éreztük magunkat, aztán rendesen volt alvás itthon, délután pedig sok-sok játék ohne nyügi KépKépKép Fogacska még mindig sehol (!), de ami késik, nem múlik Kép

Most megyek, mert a férjem szeretné egy kicsit bitorolni a gépet Kép

Sziasztok,
Gabi</font>

pgaboka

Zit
Nagyon jó az apás kép. Végre együtt a család !!! Kép Gondolom a férjednek is nagyon nehéz Itthon hagyni titeket. Lehet,hogy nálunk is ez a felállás jön hamarosan, bár nekem nem hiányzik. Voltunk már külön 2x fél évet, de akkor még nem volt itt Niki.

Hangosz
Terhesség miatt ér lapítani !!! Nagyon gratulálok !!! Te már az 5. pocis vagy, ugye ? Ez már szép ! Kép

Brigi
Hajrá !!!

Letty
Üdv neked ! Kérünk képeket a gyerekekről. Mindről. Direkt van ilyen nagy korkülönbség köztük ? Hányat terveztek még ?

Edit
Érdekes amit a ciciről írtál. Nálam pont fordítva van. A szopi abbahagyása után (okt.) eltünt belőle a tej, de nem ment vissza az eredeti méretre. Engem annyira zavar a "minőségbeli" változás. A férjemnek persze tetszik, de nekem nem. Sőt !!! Ráadásul még mindíg van rajtam 10 kiló +, amit a szoptatás alatt szedtem fel. Azért zavar ennyire, mert nem számítottam erre, hogy ennyire átalakulok negatív irányban. Főleg, mert azt olvastam mindenhol, hogy az ember szoptatás alatt visszafogy a normális alakjára.
Többiek vélemény ????

Kedden kihívtuk a saját dokinéninket, aki szintén nem vette le a cipőjét és kezet sem mosott. Ezt nem tanítja meg nekik senki ??? Na mindegy, megvizsgálta Nikcsit és fölírt antibiotikumot meg köhögésre szirupot. Ki is váltottam és amióta szedi, szinte hiperaktív lett. Pár napja szoktunk át a babakocsiból a kiságyba, ahol este 10-kor kb. 20 perc alatt elaludt. Most meg 1/2 11-től éjfélig tekergett az ágyában, mire elaludt. Én ültem vele ott fél órát, utána meg apa. Valamelyik gyógyszertől ilyen szegényke. Tapasztaltatok már hasonlót ?

Le kellett szednünk a karifát, mert rettentően hullott. Pedig direkt gyökereset vettünk, hogy majd kiültetjük. Erre hamarabb tönkrement, mint bármelyik vágott fa. Szerintem mikor kiszedték a földből, már akkor megadta magát. De úgy sajnálom. Még sosem volt ilyen rövid ideig fánk. most szombaton lesz apa szülinapja, elvállaltam a főzést és a tortakészítést is. Remélem sikerülni fog.

Kapott Niki egy rucit karácsonyra az anyósomtól. A dunakeszi Auchanban vette. Magyar termék egy nagy A betü a márkajelzése. Egyszer kimostam 40 °C-ban és kb. két méretet összement. A cimkén az van, hogy 40°C-ban mosható és 0,000002 mm-es betűkkel a cimke alján (átvarrva) olvasható, hogy az anyag nincs beavatva. Csak azért írom ezt le, hogy ennek a cégnek a termékeit véletlenül se vegyétek meg. Én próbálok magyar árut venni, ha árban megfelel, de ezt nagyon szemétségnek tartom. Hiába spóroltak 2cm-t az anyagon, ha a terméküket soha többé nem veszi meg senki újra ????? Szemetek !

Na mára ennyi. Én is többször szeretnék jönni, de nem jutok el idáig. Sokszor fejben írok nektek, aztán meg elfelejtem mit akartam.
Jó éjt mindenkinek.
Dorki
dorki

Sziasztok lányok!!

Én becsülettel végigolvasok mindent, de néha elmennek a gondolataim, amikor már válaszolni kellene...Azt hiszem hülyülök...

Ma megint olyan cudar idönk volt, hogy ezt nem is tudom lehet-e még fokozni...Egész álló nap esik a hó, de nem olyan szépen, mint a filmekben, hanem óriási szélviharral, szabályosan vizszintesen fújja a szél a havat. Kimentem a postaládánkhoz (közös van az utcában, kb 20 m), visszafelé végig az arcomba vágott a szél, úgy néztem ki,mint régen a Delta műsor elején azok akik a hóban mennek...Iszonyat.
MEgkérdeztem Ádámkát,hogy kimenjünk-e az udvarra, lelkesen bólogatott, és hozta a távirányitót, hogy akkor kapcsoljak be neki mesétKép Ennyire nem érdekli az udvar. Éppen kikukkantunk amikor a kutyánk kimegy az udvarra, de elég is ennyi.
Egyébként minusz 25 fok volt a szél miatt, de ez még istenes, egy állammal keletebbre minusz 51 fok volt.Ragozzam még???

De ez csak az egyik, ami rányomja a hangulatomra a bélyegét, a másik,hogy 3 napja nem éreztem a pocaklakót...Tiszta hülye vagyok,már mindent kipróbáltam, de csak nem mozdul meg. Aztán próbáltam visszaidézni,hogy Ádám az elején mennyit mozgott,és már nem emlékszem rá...De gondolom ilyen picinek még nem nagyon baj, ha nem érzem minden nap, legalább is ezzel biztatom magam. Meg az is lehet, hogy most úgy fordul, hogy nem kifelé rúg, hanem valahol máshol vannak a lábai. Idáig akkor rugott, ha lehajoltam, vagy valahogy "préselödött" a pocim,most erre sem reagál...Már számolom a napokat mikor megyünk UH-ra, bevallom,jobban várom mint valaha...

Most lett vége egy müsornak, egy sziámi ikerpárról szólt, jól végigbögtem az egészet, úgy kell nekem....4 hónaposan választották szét, a mellkasuknál voltak összenöve a lányok, nem tudták eldönteni elöre az UH alapján se,hogy 1-2 szivük van, szerencsére kettö volt, csak egy kicsit volt összenöve, gond nélkül szétválasztották. Ezen kivül a májuk volt még egy, de azon is látszott, hol kellett volna szétválniuk maguktól, igy ott "könnyedén" szétválasztották öket. Na, idáig a happy történet. Késöbb ugyanis kiderült, hogy mütét közben valamikor egy pár mp-re, vagy percre megállt a vérkeringés, és néhány sejt megsérült (nem tudom ennél orvosiasabban leirni), szóval az egyik kislánynak lebénultak a lábai. Egyébként a mütét jól sikerült, két héttel késöbb már otthon voltak. Ez a lábbénulás csak jóval késöbb derült ki.
Na, hát ez kell egy amúgy is labilis idegállapotú kismaminak, úgy bögtem,mint egy csacsi...

Most ne is haragudjatok,nem irok semmit senkinek,mert nincs hozzá lelkieröm, de vizsgághoz drukkolok, betegeknek-fognövesztöknek kitartás és gyógyulás!!!
Szerintem is feletébb gyanús, hogy Vera és Anita egyszerre tüntek el,hm-hm...

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Gabi
Már én is szemezgetek egy ideje a Kriston féle könyvvel. Te csinálod? És van valami eredménye vagy tapsztalsz valami változást?
Nekem azért lenne szükségem ezekre a gyakorlatokra, mert a szülés óta nehezebben megy a vizelet visszatartás. Amikor kell, már rohanok is, mert hipp-hopp bent van.
Pedig előtte annyira erősek voltak ezek az izmaim, hogy közvetlen a szülés előtti órákban is vissza tudtam tartani a pisilést.
Sőt. A szülőcsatorában sokáig volt beszorulva a baba, meg említették közben, hogy túl szűk is.
Erre a szülésznő megjegyezte nagy mókásan, hogy "hát vannak bizonyos helyzetek amikor ez jó, de most ez nem az, ugye apa?"
Szóval ha jó a könyv akkor megvenném én is.

Dorki
Valóban kicsit furcsa egy gyerek orvostól, aki babákhoz jár ki, hogy se cipő, se kézmosás. Nálunk az utóbbi mindíg megvan.
Meg azért ismerek olyant aki rendes és leveszi (tesómékhoz jár ki)
Nikcsinél van már valami jobbulás?

Nálunk betegség idején, pont az elenkezője van az alvást illetően. Bebi egyfolytában (napközben is) alszik. Ez annyiból szerencsés, hogy nem sírdogál és nem nyűglődik itt napközben. Ő mutatja, hogy menni akar aludni, pedig előtte fél órával ébredt fel. Éjjel ha láza van akkor nyugtalanabbul, de végül is akkor is alszik.

A karifa már nekünk is nagyon hullik, ,de a hétvégéig már nincs időm leszedni. Vasárnap meg vendégek jönnek, úgyhogy addig megmarad.

Barbi
Emlékszem voltak nekem is olyan időszakok, amikor kevesebbet vagy egyáltalán nem mozgott a baba. Azt vettem észre, hogy általában akkor ha többet mozogtam vagy ki voltam fáradva.
Ilyenkor én is agyon aggódtam magam.

Mucus

mucus
Tm

Sziasztok!

Most csak röviden volna egy kérdésem. Van valakinek valami tipja mivel lehetne rávenni pocibabát, hogy elinduljon kifele? Tudom kicsit furcsa, de anyukám érkezik 17-én külföldről 2hétre, hogy segítsen nekem, és én attól félek, hogy még egyben leszek, a repcsijegyet meg már nem lehet visszaváltaniKép Help! Mit csináljak?

Brigi
bombomanyu

Mindenkinek köszi a gratulációkat!

Brigi, képzelem, mennyire várod már, hogy Miki kint legyen!Kép Én is úgy olvasnám már a szüléstörténetedet!Kép Kívánok gyors, komplikációmentes szülést, és sok segítséget a gyermekágyas időszakban! Van már szülésznőd?

Zit: engem is megríkatott, ahogy elképzeltem Benit a papájával. Aztán meg a kép is, ahogy bújik hozzá! Remélem a hátfájásod hamar elmúlik, és nem zavarja tovább az együtt töltött napokat!Kép (Nem sejted, mitől lehet? Régebben is volt már, vagy csak most jött elő?)

Marcsi: nektek is gratulálok a tesóhozKép, olyan jó, hogy a topikból többen is fogunk nyáron szülni! Én is néztem már a Vikare nevű ágyat, pont a natúrszínűt védőkorláttal. Szerintem nekünk is olyan lesz majd.Kép Vajon megbírja egy felnőtt súlyát is?

Klarissza: tiszta hülyeség, de én is valahogy "kismamábbnak" éreztem magam, mikor megkaptam a kiskönyvet.Kép Na meg tegnapelőtt a kórházban az ismerős helyen, ismerős dokival, ismerős helyzetbenKép. Szerintem van rá esély, hogy egyszerre szüljünk, én monjuk túlhordom egy kicsit, a tiéd pár nappal előbb jönKép. Tényleg, hol fogsz szülni? Remélem a szopi szépen megoldódik magától így vagy úgy. Barni akkor hagyta abba, amikor másodszor is terhes lettem. Ha nagyon ragaszkodott volna hozzá, akkor szoptattam volna terhesség alatt is, de végül is jobb, hogy így alakult. Vizsgáiddal mi újság?

DBarbi: drukkok mennek az államvizsgához!

Tündér: meggyógyultatok már?

Gabi75: mindig elámulok, hol tart már Dávid. Nekünk még bilink sincs.Kép

Letty: csatlakozom a többiekhezKép, üdv itt, gyere gyakran, és kérünk képeket!

Ann: tök jó volt olvasni a karácsonyi beszámolódat. Olyan helyes lehetett Hami, hogy minden játékával szépen játszott, hogy tetszett neki a fa, és reklamálta, ha nem látta!Kép Gratula a beszédhez is!Kép

Zsizsa, Edit, Cory:Velem úgy volt, hogy szépen elterveztem, hogy nyár végén abbahagyjuk a védekezést, és ha szeptemberben összejön a kistesó, akkor milyen jó lesz majd júniusban szülni. Tanítani nem akartam visszamenni, és júniusban nincs senkinek szülinapja a családbanKép. Össze is jött a dolog, de a 6. héten az a baba meggondolta magát. (Kép)Azután arra gondoltam, hogy nem szabad ilyen programszerűen eltervezni a gyerekvállalást. Továbbra is készenálltam, hogy bármikor kopogtathat a jövevény, de sokféle lehetőséget elképzeltem, azt is, hogy esetleg nem lesz több. És ezt is el tudtam fogadni. Végiggondoltam az életet egy, két, három gyerekkel, különböző korkülönbségekkel, hogy mi lesz az iskolai, meg a nem iskolai munkámmal, hogy fogom megszervezni az életünket. És mindegyik változat ígért jót.Kép Ezután rögtön a következő ciklusban megint terhes lettem, és bár az elején volt egy kicsi vérezgetés, nem lett semmi baj.Kép Nekem mindenesetre jót tett a dolgok végiggondolása, és bár nem úgy alakult, hogy ez kiderülhetett volna, de azt hiszem, nem lettem volna frusztrált, akárhogy is alakul a közeljövő.

Gabi: Örülök, hogy jobban telnek a napjaitok. Érdekes, én is sokszor utólag vettem észre, hogy kibújt a fog, akkor, amikor hasmenése volt Barninak, meg nyűgös volt, még nem volt sehol semmi.

Barbi: Ne tessék ilyen történeteket olvasni-nézni! Oké?
Magzatmozgás: nekem a vége felé volt olyan, hogy ctg-re mentünk, a doki rámtette a ketyerét, és elment valamit intézkedni. Már jó egyméteres papír lógott ki a gépből, mikor visszajött, de csak csóválta a fejét, hogy ez a gyerek masszívan alszik. Megpróbálta egy kicsit megmozgatni, hiába. Végül elküldött egyet sétálni azzal, hogy ha érzem, hogy mozog, jöjjek vissza. Figyeltem rendesen, de semmi. A sarkon volt egy hentes, olyan igazi régi fajta, lehetett kapni virslit, sült kolbászt, meg sört. Bementünk, mert a férjemnek kopogott a szeme az éhségtől. Én elvileg nem éreztem, hogy éhes lennék, de azért ettem egy kicsit az övéből, meg ittam is (nem sörtKép). Mihelyt bekerült a kaja, a gyerek úgy elkezdett rugdosni, hogy csak na. Éhes volt. Érdekes, hogy ezt a dolgot csecsemőkorában is produkálta. Csak mostanában olvastam a Szoptatás c. könyvben, hogy létezik olyan, hogy egy baba arra a kellemetlen érzésre, hogy éhes, inkább elalszik. Persze én úgy gondoltam, hogy MINDEN gyerek üvölt, ha éhes...
Ezt most csak úgy elmeséltem, mert eszembe jutott, de nem valószínű, hogy a te babád 3 napja alszikKép. Én sem emlékszem, Barni mennyit mozgott anno, csak arra, hogy nagyon korán éreztem először. És általában este, mikor lefeküdtem, és egy kicsit csak őrá koncentráltam, akkor mindig mozgott. Próbáld ki, hátha csak egy kicsi személyes babusgatásra vágyik!

Mucus: nekem megvan a Kriston-könyv, szerintem nagyon jó, és érdemes csinálni. Anyukám jár hozzá a Rókusba. Én először videóról tanultam meg a gyakorlatokat. Sajnos nem csináltam napi rendszerességgel. Szülés után aztán éreztem is a változásokat, és belekezdtem újra. Amellett, hogy közel a régi lettem odalenn, a gátmetszésem is hipp-hopp meggyógyult. A könyvben vannak még arc- és mellgyakorlatok is, de azokat még nem próbáltam, de szeretném valahogy bepaszírozni a napba, legalább a ciciedzést. (Az enyém bezzeg tud lógni, - na jó, megereszkedni. Pedig nem is túl nagy, szerintem pont jó. Az egyetlen testrészem, amivel tökéletesen meg voltam elégedve. 75B volt terhesség előtt, aztán 80B, szoptatás elején 85C, aztán megint 80B. Most megint kezd kerekedniKép)

Dorki: rajtam is maradt 2 kiló, de nem egyenletesen, hanem csak a fenekemen meg a hasamon. A karom meg a lábam még vékonyabb is lett, mint régen. A karom biztosan, meg is izmosodott a gyerekemelgetéstől. Az az általános vélemény, hogy a szopitól tényleg elfogy az emberről a súlyfelesleg, de mindig vannak olyanok, akik nem úgy működnek, mint az átlag. Egy ismerősöm szoptatás közben hízott meg, és mikor abbahagyta, akkor fogyott le.
Barni is tekereg, mielőtt elalszik. Hol többet (3/4 óra a rekord), hol kevesebbet (néha csak 10 perc kell). Én egy matracon altatok úgy, hogy melléfekszem. Ha nagyon aktív, és le akar mászni, akkor visszahúzomKép. Néha rámfekszik keresztben. Akkor visszafektetem magam mellé. Egy ideig ez megy, aztán elalszik.Kép A gyógyszer dologban nincsenek tapasztalataim, mi még csak lázcsillapítót szedtünk.
Ruhaügy: valahol olvastam, hogy a multiknál kimondva a legelső szempont az olcsóság. Minden egyéb ezután jön.

Na ez jó hosszú lett. Elküldöm gyorsan, mielőtt teljesen elavul.

Régennemírók, tessék jönni!

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Brigi: biztosan vannak praktikák, de én nem vetném be őket. (Maximum a szexet.Kép Vagy beszélnék a gyerek fejével.Kép)
Inkább a repülőjeggyel próbálnék meg valamit. Nem lehet módosítani valahogy?

Drukkok mennek sűrűn!

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Sziasztok!

Drágák vagytok a hiányolás miatt, írok is egy pár sort iziben.Sajna mostanában nem sok időm van írni, de még olvasni sem nagyon. Robó elég keveset alszik. Reggel hét körül ébred , majd délben alszik egy kicsit ami 1-1/2 1 óra.Ezidő alatt próbálok mindent amit tudok elvégezni, majd este mostanában későn alszik el van hogy tíz után tudjuk letenni. Természertesen még mindig nem alussza át az ájszakát. újabb praktika, hogy nem alszok a nagyágyban, kivonulok a nappaliban, de azért Robó minden éjszaka lelkesen szalad át mikor éjfél körül felébred apához ,és ott alszanak hajnalig, amég Robó nem kéri a cicit. Ja és eddig este tudtam jobban írni, viszont mostanában apa lefoglalja a gépet....Bár sajna az már nagyon régen volt, mikor minden nap tudtam írni.
Velünk minden rendben, attól eltekintve, hogy Robó kezdi a hisztit, akaratos, dackorszakát élni.Emelett nagyon értelmes , okos.Sok mindent mond már és utánozz mindenben, legyen az mondanivaló, vagy cselekedet.

Ide oda sikerült beleolvasnom és elnézést akinek nem írok, próbálom majd pótolni.Viszont nagyon megható volt látni Benit apával, megkönnyezettő látvány tényleg.Zit, tessék sokat apázniKép Nameg nagyon örülök, hogy Barbi pocibébije is megmozdult már, mozogni biztosan mozog most is a kis huncut, csak az elején még nem lehet őket mindig érezni, nyugi BArbi!. Brigi Neked sok kitartást kívánok, már tényleg nem sok van hátraKép.Mucus kisfiad alvókájára irigykedünk ám!Dorki sajnállak a dokitok miatt, Nikinek jobbulást.Örülök Gabi, hogy jó napotok volt és Zsoltika jót játszott. Nálunk is megy mostanában a nyügi, igaz még újabb fog sehol.Meme, téged is nagyon jó volt ismét látni. Fogakkal való szenvedés ismerős, sajnos.Hagnosznak pedig gratulálunk az újabb babáhozKép
Klarissza: érdekes, hogy Laca sem akar már szopizni, lehet a tejcsi íze megváltozott?Tündér: jól vagytok már, meggyógyult a család?Nagyon jó volt látni Ilangot és Téged isKép:
Gabi75: nagyon helyes kisfiatok van, igazi csábító. Ja és szerintem sincs felesleg rajtad.
Zsizsa: mennek a drukkok, aztán kitartás, jönni fog pocibébi hamarosan, főleg ha mostanában ilyen nagy babaeső van kilátásbanKép.
Ann: nektek is sok puszi, jelentkezem ahogy tudok, de mint látod, gépközelbe sem kerültem mostanában.

Bocsi azoknak akiknek nem tudtam írni, de rohanásba vagyok.Azért is írtam gyorsan, mert már kezdett lelkiismeretfurdalásom lenni, hogy nem jelentkeztem, holott mindig kerestek. Jólesik ámKép

Jó hétévégét mindenkinek:Anita
anita77

Sziasztok!

Most csak gyors leszek.

Hangosz,
először is gratulálok és nagyon örülök a pocakodnak Kép.
Vikare ágy ennyire bírja a felnőttet:
http://babanet.hu/album/main.php?album=4348&page=2&image=100302

Mucus,
én jártam is Kriston Andihoz intim tornára és a könyvét is megvettem.
Mindkettőt csak ajánlani tudom.

Jövő hét közepén jövök mesélősebben is.

Addig is üdv.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Sziasztok!

Egy napig nem nézek be, aztán olvashatok és olvashatok Kép Kép de ez jó, én mindig úgyis olyan rövid vagyok. Bocs, hogy megint csak ami gyorsan eszembe jut.

Mucus:
én valszeg a szopitól fogytam vissza 16 kg-ot, nem éheztem és nem tornáztam egy cseppet sem. Másra nem tudom fogni. (Vagy a 4. emeleti lépcsőzés Lacával mindennap, nemtom.)
Ja és a szülés (a kis 158 cm-hez a 4 kg-os babácska) nekem is eléggé tönkrevágta a belsőmet, de valahogy a 3. hónap után kezdett minden rendbe jönni, talán segített a hébe-hóba végzett Kegel gyakorlat is.

Cici téma:
Ahhoz képest, hogy sokkal rosszabbra számítottam, nem olyan vészes a helyzet, a nagysága nem változott, persze egy picit megereszkedett, de még elégedett vagyok, úgyhogy nem panaszkodom. Na, majd a 2. szopizó baba után Kép

Brigi:
Lacával követeljük, hogy hagyd békén Miki babát!!! Kép Ne siettesd szegényt, ott bent sokkal jobb szerintem. Néha én is visszavágyom Kép

Hagnosz:
Ma gondoltam rád, hogy jó időben tanultunk meg vezetni, mert két picivel lehetetlen BKV-ni. Én meg amúgy sem szeretnek ottnon ülni Kép
Az Istvánban fogok szülni megint, valszeg a Hetényi dr-nál, vagy nem is Te kérdezted? És Te hol?

Anita:
Laca is elég sokszor felsír éjszaka, de elég hamar visszaalszik, csak egy-két lépés. Mondjuk elég fárasztó, mert persze mindig az álmom közepén kel fel. Remélem kétéves korára rendeződik az alvása, különben egész éjjel fent leszek a két kiságy között pattogva.

Laca szopi téma:
Tegnap este két percre kérte Laca, de szinte nem is szívta a tejcsit (ha még van egyáltalán), csak beájult rajta. Úgyhogy ma vettem Milumil 3-at, pótolni a tejcit.

Marcsi:
Ma végre salátáztam az Ikeában Kép

Barbi, Hagnosz:
Ti híztatok már valamennyit?

Edit:
Semmi izgulás, nálunk apa meg a kisebb ciciket szereti Kép

Ja a vizsgám sikerült, sőt teljesen szimpatikusak voltak a kérdések Kép Kár, hogy hétfőn megint vizsga...
Na megyek is, holnapra bejelentkezett az anyósom Zentáról...
klarissza

Szülők figyelmébe
Szeretne többet tudni kisgyermeke lelki fejlődéséről?

Az MTA Pszichológiai Kutatóintézetében 7-18 hónapos csecsemőkkel folytatott kutatásainkhoz kérjük segítségét. Vizsgálataink célja az, hogy még nem beszélő gyerekek értelmi és érzelmi fejlődésének néhány lényeges momentumát nyomon kövessük.
A találkozások játékosak, időtartamuk mindössze fél óra. Ha van kedve és ideje, kérjük jelentkezzen Dr. Gergely Györgynél,Tóth Máriánál vagy Kéri Ritánál a 239-4542-es telefonszámon vagy kerita@mtapi.hu e-mail címen.
Köszönjük.
judit99

Sziasztok!

Hát mell-ügyben irigyellek titeket rendesen. Az enyém nem óhajt picit sem összemenni, bár az is igaz, hogy még nem hagytam abba a szoptatást, viszont szerencsére a G-ről már nem nőtt sehova a terhességgel.

Hagnosz: mi még nem próbálkozunk kistesóval, mert 2 évnél kisebb korkülönbséget nem merek bevállalni, és nem szeretnék még egyszer nyár végén szülni. Szóval még csak elméleti az irigykedésem minden pocakosra Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!
B.Ú.É.K. Mindenkinek!
megjöttünk a telelésből Kép tegnap éjjel. ma pakoltunk, mostunk, hűtőt töltöttünk fel, stb. és regenerálódtunk.

Hagnosz, Kép Kép Kép Kép Kép gratulálok, sok boldogságot nektek a következő gyermekhez is.

Brigi, olvasom, még egyben vagy. ne aggódj, jönni fog Miki, amikor kell, és jó neki. ne siettesd, vigyázz magatokra. és Bömbivel mi van?

Zit, nagyon örülök, hogy ismét együtt a család, csak ismételni tudok: az apa-fia találkoző és fotó megható Kép

Klarissza, én Hetényi dr-nál szültem, ismerem őt régóta. határozott, jó orvosnak tartom, ha kérdésed van vele kapcsolatban küldj mailt, vagy "cseteljünk".

Orsi, sajna, nem sikerült a cd-t bedobnom, de hamarosan pótolom. most már nem ígérek időpontot, de igyekszem Kép

Tündér, hogy vagytok? remélem, már jobban Kép nem tudom, megyünk-e holnap úszni, mert nincs igazolásunk az emúlt 3 hétről, majd telefonon beszélek velük. de ha megyünk is, nem 10-re, mert dolgozom 2-ig.

ne haragudjatok, de most csak ennyit írok, ezer dolog van még, addig kell tenni, amíg a gyermek alszik és bírom szusszal Kép

panu
panu

Anita: de jó, hogy nem vesztél el teljesen!Kép Az éjszakázás nem lehet könnyű. Remélhetőleg nemsokára Robó is hajlandó lesz egy kicsit többet aludni. Főleg éjjel.Kép Ráadásul még a dackorszak is! Kitartás!Kép És azért gyere, ha időd engedi, ha csak pár sor erejéig is.

Marcsi: meggyőzött a kép, azt hiszem döntöttem!Kép

Klarissza: részemről szándékos volt, hogy ha valamikor, akkor a második gyerek előtt kell megszereznem a jogsit. Elképzeltem ugyanis, amint egy kétévessel, meg egy pici babával szállok fel a buszra. Mondjuk nem lehetetlen, de ezerszer meggondolnám, hogy elinduljak-e valahova.
Igen, én kérdeztem, hogy hol fogsz szülni. Én megint a MÁV-ban. És azt hiszem, híztam már vagy 2 kilót, köszönhetem a karácsonyi traktának. Nem tudom pontosan, csak érzem. Nemnagyon méregettem magam, csak most a védőnő mért meg hivatalból. Mindenesetre most szeretném egy kicsit visszafogni magam, mert jó lenne, ha nem híznék megint 15 kilót, vagy még többet.

Cory: bocs, csak valahogy úgy tűnt, mintha ti is próbálkoznátok. A két évnél nagyobb korkülönbséget érteni vélem, de mi a gond a nyár végével?

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Hagnosz: kétszer szültem már nyár végén (Balu szeptember 12-én született, 7-dikére vártuk), és főleg a második terhesség eléggé megviselt a negyven fokban. Ja, és mi dél-nyugati fekvésű panelban lakunk, ami nyáron nagyhalál.
cory

cory
Budapest

Brigi!
En nagyon sokat setaltam az utolso elotti nap ugy jo intenziven es hajnalra elment a magzatvizem.(mondjuk en nem direkt) pedig nekem meg volt 2 hetem hatra.A noveremnel is igy volt o meg a 3-dik emeletre lepcsozot le fel es estere elment a nyakdugo (o meg egy hettel tovabb hordta)es masnapra megszult na de nem biztos hogy ettol szultunk ki tudja.En ugy voltam vele hogy aug 25-re voltam kiirva es anyosom jott ki hozzank ,en meg azert imatkoztam hogy mar otthon legyunk mire jon anyos hogy minnel tobbet legyen otthon velunk hogy segitsen.Hat nekem bejott en mondtam is a dokinak hogy a heten szulok nem hitt nekem mert teljesen zart volt a mehszaj (en nagyon ereztem hogy hamarabb megszulok ).

Anita!
Orulok hogy megkerultel Kép.Udv a kis Robonak is!
Nalunk DAvid egyre kevesebbet akar aludni habar o vegig alussza az ejszakat de max 8-9 orat alszik ejjel de nappal orakba telik neha ot elaltatni.Neha borzaszto turelmetlen vagyok ,sajnos es olyankor ugy haragszom magamra.
DAvid is olyan edesen mond mar szinte mindent utanam van amit egybol tokeletesen erthetoen mond de van amikor csak hasonlit arra amit en mondtam,neha annyit nevetek rajta Kép,a multkor tanitottam a Happy Birthday-re Mert a noverem fianak volt szulinapja erre o azt mondta Happy Budi olyan szep finoman leegyszerusitette Kép.PL a papagajnak azt mondja papag a hosszabb szavakat meg leegyszerusiti.(mit csinalsz=micsia)

Barbi!
SZerintem se nezz ilyet mert en ettol zavarodtam be komolyan ,rendszeresen neztem a szuleseket minden nap sirtam rajta,de volt olyan hogy baba meghalt,vagy betegen szuletett es utana bizony bennem is motoszkalt hogy vajon nalam minden rendben van-e vagy lesz -e.

Egyebkent kepzeljetek a noverem baratnojenek akinek meghalt 3 naposan a baja allitolag strep b bakteriuma volt es az megtamadta a tudejet attol halt meg Kép szegeny lany perelni akarja a korhazat.Itt az Usa-ban szerintem jol meg is csosznek oket az tuti.Itt ezt nagyon komolyan veszik otthon meg nem.Itt amikor bemesz szulni vagy elotte mindent papirra vetnek hogy egyutt akarsz-e lenni a babaval,adhatnak e neki barmit inni,cumit stb stb,OK nem is nyulhatnak a gyerekhez ha en nem akarom csak amit feltetlenul muszaj megtegyenek.Na mindegy az tuti a kovetkezot is itt szeretnem megszulni habar MIssouri allamban sokkal jobb volt az orvosi ellatas mint TExasban.(fura itt allamonkent valtozik minden)

MOst megyek!
MIndenkinek udv Kép
gabi75david

Sziasztok!

Panu:
Szegény svédek Kép Érezni lehetett valamit a szilveszteri hangulatukon?

A Hetényinek van egyébként humorérzéke? Mindig olyan komoly pofát vágott, mikor Lacát UH-ozta, hiába vigyorogtunk ott a férjemmel folyamatosan.
Valszeg csak nekünk volt olyan boldogságos pillanat, neki meg rutin. Ugye alapos doki?

amerikai Gabi:
Melyik kórházban szült? Nem tudod véletlenül? Messziről elkerüljük...Kép (Egyébként itt Magyarországon egyre több műhiba pert nyernek meg a betegek, bár ez nem vigasz.

Hagnosz:
Én még semmit sem híztam, de nincs is étvágyam, pedig eszem az Elevitet. Bizti csaj lesz, mert vigyáz az alakjára, nem kér édességet és állandóan gyümölcsöt, salátákat enne Kép

Képzeljétek éjszaka kétszer kelt fel Laca és mindkétszer kb.1,5 dl liter tápszert benyomott, amibe pici Nesquiket kevertem. Ez normális szerintek?????

Megyek takarítani, krumplit puculni, mert jön az anyós...
klarissza

Klarissza, humorérzéket nem sokat tapasztaltam, pedig a párom is próbálkozott Kép, azért egy kicsi van. alaposnak ismertem meg, de elfogult vagyok, mert több, mint 10 éve ismerem, és megszoktam a stílusát. kérdezzél nyugodtan tőle, kérd el a mobilszámát. a magánrendelőjébe is jársz? mert ott a másik rendelőben egyidőben az osztályvezető főorvos rendel (Siklós Pál) és az ő asszisztense a vezető szülésznő, aki nagyon ügyes. ha emberileg bejön (nekem csak félig), akkor profi kezekben tudhatod magad. én vele szültem és mondhatom, hogy rendben voltam, az a bajom vele, hogy kicsit katonás. egyébként a tv2-es sorozatban őt lehet mindig látni, ha az Istvánban forgattak.

a svédek csak a kormányukra voltak kiakadva, mert hogy a sok svéd áldozat dacára, ők reagáltak a legkésőbben az európai kormányok közül. és ott is ezerrel megy a segítségnyújtás, adakozás.

panu
panu

Sziasztok Kép

Gabi75, sokkal jobban hangzik, h mindent papírra vetnek a szülés előtt. nekem 3 hós terhesen volt Streptococcusom, utána végig negatív lelet, közvetlenül a szülésig, mégis automatice nyomták belém az antibiotikumot vénásan a kitolási szak előtt. Inkább, minthogy bármi baja legyen a picinek!

Hagnosz, óriási gratula a babához!!! Kép

Klarissza, gratula a vizsgához Kép

Marcsi nagyon jó az ágyatok!

Anita, azért jó, h hébe-hóba megjelensz, de tessék jönni gyakrabban!!!!! KépKépKép Akkor legalább részletesebben hallanánk Rólatok!

Brigi, mizu? Kép Mennek a drukkok! Én is azt gondolom, h nem kell sürgetni, ezek a pici emberek vannak olyan okosak, h tudják, mikor kell kijönni. nem fog bent maradni, az tuti! Kép Sztem még a repcsijegyet se kell visszaváltani, meglesz az a baby időben!

Mucus, Kristonf-éle gyakorlatokat én is ajánlani tudom nagyon! Én kölcsön kaptam egyszer a videokazettát, megnéztem és az alapján csinálom... hmmm mostanában hanyagolom....eléggé el nem ítélhető módon.

Barbi, cudar időjárás miatt Kép Távirányító Kép

Dorki, nem semmi, hogy a gyökeres fa lehullott KépKép A miénk asszem holnapig lesz még itt, remélem, Hami nem hiányolja majd nagyon. A miénk elvileg normann, de úg yhullik, mintha sima lenne, úgyhogy grrrrrrrr
Gyógyszerhez nem tudok hozzászólni, szerencsére Hami homeobogyón kívül még nem kapott semmit. Remélem, Niki hamar rendbejön. Ja, amúgy Hami gyógyszer nélkül is ilyen Kép

Mucus, nagyon édi lehet Bebi, hogy megmutatja, h hol fáj + azt, ha eltüntetett valamit Kép Üvegfestéses dolgaidról nincsenek képek?

Meme, szia Kép Képek?

Letty, üdv itt, írj magatokról többet! Kép

Gabi, áááááá, még nincs levéve az ágy oldala, talán a jövő 7en, mert kell gyártani a helyére vmit, ami tart... az altatási reform egyelőre annyi, h korán vacsi és max 8 kor szopi, s ha nem alszik be, utána nincs felkelés - rohangálás, hanem mese, simi, alvás... max fél óra Kép De általában kb 10-15 perc. 3/4 9 re alszik. És reggel 8 ig + nappal 3/4 vagy 1 órát.

Cici: háááát, mittomén. Régebben azért nem volt vmi hű de nagy, de elvoltam vele. Most talán nagyobb, nem bánnám, ha maradna, de ki tudja, mi lesz szopi után - meg hogy egyáltalán ez mikor lesz (remélem, soká!). Szülés utána elmentem melltartót venni az Anita márkaboltba és ott segítettek, h mi a legjobb nekem. És kiderült, h nem 90 B, hanem 80C - ha jól emléxem... szal azért nem mindegy. De hogy hol van bennem a C, azt nem tudom, merthogy baromira nem látszik KépKép AMúgy nekem sose volt vmi hűdekemény, hűdeforműs, úgyhogy én így is tök jól vagyok Kép
Tündér, milyen az a telepakolt zokni? Kép

Basszus, képzeljétek, híztem 1-2 kilót. Pedig már egész jól visszafogytam... sztetek a karácsony ártott meg? Tökjó lenne csak úgy hízni, h megint növexik bennem egy kisboci, de most a levegőtől hízok csak! Ez felháborítóóóóó!!!! Kép

Amúgy nálunk most a baba a sláger, mindenhova viszi magával és mindenfélét csinál vele. Ma pl öltöztetni kellett: Hami 80as körüli ruháit adtam a 40 centis babára, mert ezt követelte Kép Bár szerencsére elfogadott egy 56os pulcsit is rá. És Hami cipő is volt már a babán, baromi jól nézett ki Kép
Lányos anyukák: Nálatok is ilyen menő a BABA?

Fogunk egylőre nincs több.

Mindjárt keresek karácsonyi képet Tündér kívánságára Kép

Cupp
Ann
annann

Karácsonyi képek:
A gyönyör&#369;, óriási karácsonyfa el&#337;tt:
Kép

Az ajándékKIcsomagolás m&#369;vészete:
Kép

AZ a bizonyos babakocsi:
Kép

Az alagútban (nem tudta kivárni, amíg felállítjuk)
Kép
annann

Sziasztok!

Karácsonyi ajándék baba úgy néz ki, nem akar maradni Kép.

Igazából kedden megyek újra dokihoz, de a jelek nem arra utalnak, hogy nyár végén szülni fogok.

Aztán még bármi lehet, még tartom magamban a lelket Kép.
Még tudom bölcsen szemlélni a dolgokat, és azt mondani, hogy ha gond van, akkor az inkább most derüljön ki ... de nem biztos, hogy kedden is teljesen jól fogom érezni magam, sz'al ha eltünök, akkor tudjátok, hogy miért lesz.

Szorítsatok, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgok, akármi is a végeredmény.

Ann, Hangosz,
az ágy tényleg nagyon jó.
Ha nem marad a tesó baba, akkor sem bánom, hogy megvettük, mert sokkal jobban alszik benne Ákos. És éjszaka is csak annyi a visszaaltatás, hogy Tamás odafekszik mellé pár perce. Ja, és egyre később ébred először és 1x, maximum 2x ébred. Így már teljesen ki tudom aludni magam.

Zsizsa,
erről jut eszembe.
Nálatok a matracozás hogy vált be?

Na megyek, pihengetek kicsit, hátha nincs még veszve minden.

Üdv.

Marcsi

Marcsi
marcsi77

Marcsi:
Kép Ez nem jó hír. Vérezgetés? Vagy érzel valamit? Most egy kicsit én is beparáztam, mert én sem élek nagyon kímélő életmódot Kép jajj...

Panu:
A saját dokimhoz járok (Dr. Lázár Erika), de ő már olyan vén, hogy nem vállal szülést. A 32. héttől átdob a Hetényihez. A Csűrösné Erzsikéről beszéltél? Ő volt az ügyeletes a Lacánál, én nem választok szülésznőt, nincs szükségem rá vajúdáskor.

Ann:
Hami nekem is nagyon hiányzott, nagyon cuki Kép
(a normann nálunk egyáltalán nem hullik, bebebeee)
klarissza

Nem tudok írni, mert apa péntektől keddig szabin van, és folyamatosan vagy bitorolja a számítógépet, vagy ha nem, akkor együtt csinálunk dolgokat. Kedd estétől tudok majd normálisan jönni.

Marcsi,
borzasztóan drukkolok, hogy ne legyen gond a babóval! Matracozásról majd kedden bőven, de azt le kellett most írnom, hogy mindenféle energia megy! Tényleg, mi alapján gondolod, hogy a babuci nem akar maradni? Barnázol? Most elszomorodtam, remélem, feleslegesen.

Minden jót mindenkinek!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Na! mire elolvastam mindent el is felejtettem, hogy miket akartam írni.
De jó, hogy van mit olvasni.

Marcsi
Ez tényleg nem jó hír! De hátha még nincs semmi veszve. Tényleg mit érzel, vagy mit tapasztalsz ami arra utalna, hogy nem marad meg?
Én nem tudom, mert az enyém 6 hetesen elhalt, és semmilyen tünetet nem éreztem.
Ííííígy szorítok XXXXXXXXXXXXXXX Neked!

Klarissza
Nem rossz az, hogy a végére átkerülsz egy másik dokihoz? Nekem legalább is fontos, hogy végig ahhoz járjak, akinél szülni fogok.
Már a jelenléte is megnyugtat.

Arra gondolsz, hogy az normális e, hogy kétszer iszik, vagy az, hogy tettél bele kakaót? AZ hogy, kétszer iszik biztos csak átmeneti dolog.
A kakóval én spec. úgy vagyok, hogy még napközben sem adok, de azért nem tartom normálatlan dolognak, hogy adsz. Talán a fogai miatt nem túl szerencsés. Nem?

Gabi
tényleg! melyik kórházról van szó?
De jó, amit írsz az ottani kórházi viszonyokról.
Itt szerintem soha nem lesz ilyen.
Esetleg Telikben a magán kórházban, csekély pár százezerért.

Az én babóm is megfertőződött szülés közben, pedig a terhesség alatt végig negatív voltam, még közvetelen előtte is. A szülés sem tartott olyan borzasztóan sokáig, tehát nem voltam órákon kersztül repedt burokkal. Szerencsére a levett fülváladékból kiderült és már másnaptól kapta az antibiotikumat. Nekem meg a köv. szülésnél előre kell szólnom, hogy ez történt.

Ann
Szép kis csajszi a lányod, és nagyon ügyes.
Az üvegfeséseimről nincs kép, de lassan a karácsonyit le is szedem.
Viszont ezerrel neki fogtam újra a keresztszemes képnek és ha kész akkor felteszem. Van még hátra pár ezer öltésem.

Ha ennyien ajánlani tudjátok a Kriston Andi könyvet és kazit, akkor utánna járok. Jó, hogy tényleg van haszna az elvégzett gyakorlatoknak.
Mennyi idő után van hatása?

Klarissza
milyen az a híres Ikeás saláta?

Lányok! volt már itt a topikban találkozó?
vagy a közeliek nem szoktak talizni néha?
Úgy látom többünknek is közel van pl. az Örs Vezér tér. Nem akarok tolakodó lenni, de ha van időtök és kedvetek összefuthatnánk egyszer.

mucus

mucus
Tm

Sziasztok!
Marcsi, szoritok nektek nagyon! Remélem minden rendben lesz.

Tündér, én tudom, milyen a töltött zokni Kép

Klarissza,
szerintem teljesen okés a 2*1.5 dl. Az unokahugom amikor elválasztódott (kb. ennyi idösen, mint most Laca) hajnalban kb 3 slukkra benyomott 3 dl-t, heteken keresztül.

Ann, jók a képek nagyon. Érdekes lehet ez a babázás Kép Azt hittem ez csak késöbb jön.

Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Marcsi!
Drukkolunk neked hogy a baba megmaradjon az olyan borzaszto elvesziteni egy babat.SAjnos egyszer nekem is elhalt de meg csak 6 hetes terhes voltam.Meg igy is szornyu volt atelni.EZert Daviddal 12-ig hetig vegig paraztam ,aztan a 20-dik hettol vegig ujbol Kép.

SZoval lanyok a Margit korhazban szult a noverem baratnoje.RAadasul a noverem ajanlotta a dokit a baratnojenek(apukam unokatesoi dokik es az o csalad baratjuk Kép )Az tortent hogy csaszaroztak de ezek szerint felfertozodott vagy nem tudom mi tortenhetett.AZnap amikor meghalt a lany konyorgott a novereknek hogy hagyjak meg ott neki a babat hogy szoptatni tudjon es rendesen meg tudja bufiztetni.A noverek azt mondtak neki ne hulyeskedjen mar neki meg nem lehet teje hiszen csaszarral szuletett(ja ezt halala elott 1 nappal mondtak neki),erro o leszivott 30 ml a mellebol alig akartak elhinni hogy igaz.Szoval konyorgott hogy hagyjak neki ott a gyereket erre a noverek azt mondtak hogy ne haragudjon anyuka nem erunk ra mert mennunk kell disziteni a karacsonyfat,es karacsonyi vacsorank lesz.Allitolag 2 nover volt 3 babara akiket bele raktak valami kosarba es kitoltak a folyosora de ez nem biztos csak valaki latta a babakat ok meg elvonultak fat disziteni.De valamikor hajnalban halt meg a baba.

Ann!
EGyebkent nekem is volt strep b-m meg talan a 29-dik heten talaltak es nekem is szules alatt 4 oranekent adagoltak az antibiotikumot.Amikor DAvid megszuletett en kiharcoltam a dokinal hogy nezzek meg hogy DAvid nem fertozodott -e meg de szerencsere nem .Akkor nagyon megnyugodtam mert olvastam hogy halalt okozhat,vagy agykarosodast,vaksagot meg sok minden mast ez a bakterium.De en ugy tudtam hogy otthon nem is nezik,legalabb is a noveremnek aki 4 eve szult nem neztek.Ezek szerint mar valtozott volna otthon is.Az jo lenne!Az tuti erre minden anyuka nagyon figyeljen szerintem kerja a dokijatol hogy nezzek meg de a legbiztosabb a 37-ik heten ha nezik .Nekem is szolnom kell a kov. szulesnel hogy volt.Ez allitolag jon -megy ha egyszer volt akkor nem biztos hogy a kov.babanal lesz.De fo a biztonsag.
Hami olyan gyonyoru kislany!Nekem is kell egy Kép!
EDes lehet ahogyan babazik Kép,Nekem meg 2 kislany kell !!!

Klarissza!
En biztosan nem adnek a gyerekemnek meg kakaot foleg nem ejjel,de meg nappal sem igazabol.Szerintem nem jo hozza szoktatni az edes izhez mert utana nem fogja elfogadni a sima tejet.Lehet hogy DAvid ezert nem szereti az edeset,meg a 100%-os gyumileveket sem ,mert en nem igazan adtam neki edeset.Cukrot szinte soha nem teszek az etelebe vagy csak nagyon de nagyon ritkan(tejbegriz)es keveset.
En az ejszakai tejcsirol is leszoktatnek egy ilyen nagy gyerket(na jo tudom hogy nem olyan nagy meg Kép,ha szomjas en vizet szoktam neki adni.
Mondjuk en amikor DAvid 8 honapos volt leszoktattam az ejjeli ivasrol(szopirol) es valszeg azert alussza vegig az ejszakat (nalunk is vannak es voltak zuros ejjelek de a fogatol ,vagy betegsegtol ),amugy o nem ebredne meg ejjel (ja es a cumija ha kiesik a szajabol akkor neha felelbred es nyekereg)
De az is lehet hogy egyszeruen szomjas volt Kép.Ki erti ezeket a dragakat?De ugy csinald ahogyan jonak latod!
Klarissza anyukam csupa edeset evett velem Kép,szegenykem mondta hogy munka utan minden nap cukrazda volt a program mert nem tudta megallni hogy ne egyen pedig anyukam nem edes szaju Kép.En a fiammal kivantam egyfolytaban edeset .

MOst eltunok (mara) de lehet kesobb meg benezek !

Midndenkinek szep napot!
gabi75david

Sziasztok Kép

Marcsi, nagyon szorítok Nektek! Mi pontosan a probléma? Remélem, csak vaklárma!

Mucus, szokott lenni tali a topicban, nagyobb is + minitalik, mikor ki ér rá. Amikor jó volt az id&#337;, könnyebb dolgunk volt, párszor találkoztunk a Margit szigeten, de voltunk már Veráéknál, vagy pl. az Ikeában (ott mi pont nem voltunk), vagy akik közel laknak játszótereken is szoktak talizni. Vannak képek is, ha lenne mélcím a profilodban, küldenék elérhet&#337;séget a képekhez, mert nem nyilvános albumban vannak. Kisebb talikról a topicban is van kép, de azt megtalálni KépKép

Jóéjt!
Ann
annann

Gabi75, most látom, h írtál. Egyszer&#369;en felfoghatatlan, h ilyen történik az állítólag Európai Mo-n a XI. században... Kép
Amúgy az én dokim, amikor megtudta a fert&#337;zést a kiskönyvem elejére és belül is minden lapjára pirossal rávéste, hogy Str. ... Szóval jó kezekben voltam Kép De ezek szerint ennek a lánynak nem volt korábban fert&#337;zése? Vagy lehet, h már a 37. héten volt, csak nem nézték meg? (nekem is csináltak kontrollt akkor is - negatív volt) Akár így, akár úgy, szerintem elkerülhet&#337; lett volna - méghozzá valszleg csak egy kis körültekintés + esetleg vmennyi pénz a sz&#369;résre persze. De mindenesetre nagyon szomorú vagyok és sajnálom &#337;ket!

Mostmár tényleg puszi!
Ann
annann

Sziasztok!

Először is, Marcsinak mennek a drukkok! Én vérezgettem Marcussal a 12. hétig - 3 hétig betegállományban is voltam - barnás vérezgetés volt, de amint beindult a méhlepény rendesen, el is maradt. Tehát ha nincs görcs, meg nem erős, piros vérzés, az nem jelenti azt tutira, hogy elmegy a baba!

Klarissza,
Nálunk Marcus mostanság hajnalban (3-4 között) 3dl-t bevág és azzal van el (240+tápi). És ha többet adnál neki egy adagra? Egyébként nálunk egy pár hete jött elő, hogy megint kell éjjel és nem csak hajnali 5-6 között.

Gabi,
Sajnálom a lányt nagyon Kép De én úgy tapasztaltam, hogy egyik kórház sem jobb a másiknál - sajnos. Én a SOTE-n is hallottam horrortörténteteket, mégis oda fogok visszamenni. A sógornőm a Jánosban szült, az ő szüléstörténete sem volt leányálom (eléggé rezgett a léc alatta). Ez sajnos nem a kórházat értékeli, hanem az akkor bent lévő dolgozókat.. vagyis azt a két-három csecsemőst. Meg a gyerekorvost szeirntem, mert a baktériumos fertőzésnek szerintem kellett, hogy legyen vmi tünete is - de ez az én véleményem.

Nálunk egyébként minden rendben. Voltam szerdán bölcsire rákérdezni és van hely. Jövő héten viszem a papírokat és akkor derül tán ki, hogy mikortól kell menni be - én feb elejétől szeretném, 15-étől már dolgozom. Edit, majd támogatsz lelkiekben, ha lankadok, ugye? Kép

JÓ babázást!

H.

Kép
hanzika

Marcsi: mi is nagyon szorítunk Nektek, hogy minden rendben legyen. Nagyon nehéz lehet , főleg a bizonytalanságban. Tényleg miért érzed úgy , hogy gond van, talán vérzés? Mindenesetre bárhogy is alakuljon, tényleg jobb ha előbb kiderül, hogy baj van...Mindenesetre amennyiben karácsonyibaba úgy gondolja , egészségesen veletek szeretne élni, akkor kívánom, hogy így is legyen! Drukkolunk nagyon!!!!

Anita
anita77

Sziasztok!

Én szintén a Margitban szültem, ahol a Gabi által mesélt szomorú eset is történt.
Abban igaza van Hanzikának, hogy az ilyen dolgok nem a kórházat minősítik, mert mint tudjuk a Margit az egyik legjobb Bp.-i kórházak egyike.
AZt viszont elmondhatom én is, hogy sajnos az ott dolgozó nővéreknek nem a szívügyük a hivatásuk, egy-két kivételtől eltekintve.
A szegény kisbabán sajnos nem változtatott volna semmit, ha kint hagyják szopizni még, mert az nem mentette volna meg az életét.
Nekem elmagyarázta a gyerekorvos, hogy ha nem fedezik fel ezt a baktériumot, akkor az első napokban van nagy baj. Mi?-kérdeztem
Azt mondta, nyugodjak meg, a fiamnál már elkezdték az antibiotkumot.

Viszont ha jól tudom, akkor nem minden újszülöttől vesznek fülváladékot (ebből lehet kimutatni a baktériumot), csak ha esteleg problémás volt a terhesség ill. a szülés.
Ezt abból tudom, hogy a kisfiam elég nehezen született meg, elfáradt és nagyon gyengus volt. Amit apa felvett kamerával az ellátása alatt, abból derült ki számomra is, hogy nem mindenkinél végzik el ezt a vizsgálatot, mert a neonatológus dokinő szólt az ápolónőnek, hogy vegyenek gyomorváladékot és Ő visszakérdezett, hogy és fület? Erre mondta, hogy lehet az is.
Ha akkor nem vettek volna....

Mindennek ellenére, hacsak a dokim el nem jön, akkor a másodikat is ott szeretném szülni.

mucus
Tm

Marcsi: nagyon drukkolok nektek!
cory

cory
Budapest

Sziasztok Lányok!

Marcsi,
mi is nagyon szorítunk, hogy ne legyen semmi baj a pocaklakóddal! Én is kérdezem, amit már előttem is mindenki: milyen jelek vannak / voltak? Nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz veletek! Kitartás!!! Gondolom beszéltél az orvosoddal is, ő mit mondott? Be tudsz esetleg menni hozzá korábban?

Barbi,
veletek mi a helyzet? Remélem azóta már ezerrel rugdos a babád! Kép Én nem is nagyon emlékszem, hogy volt-e olyan, hogy napokig nem éreztem Zsoltikát... De azt hiszem, esténként mindig aktív volt, amikor már én is lepihentem Kép

Sokat írtatok a streptococcus baktériumról. Sajnos nekem is volt a terhesség során, abból kikezelt a doktornő (ugyanaz az orvosunk Ann-nal), aztán megint lett... Így a szüléskor kaptam én is infúzióban antibiotikumot. És Zsoltikától is vettek fülváladékot. Az én kiskönyvemben is minden lapon fel volt tüntetve a strept. Most látom csak igazán a jelentőségét...

Gabi75,
nagyon sajnálom a nővéred barátnőjét Kép Szörnyű ez az egész történet, rettentes hogy ilyen megesik. Nem is tudok rá mit mondani... Kép

Mucus,
már sokan írtak előttem a Kriston-féle intim tornáról. Én most szeretném elkezdeni, mert vége a mensinek Kép Szóval most nekilátok, remélem lesz kitartásom rendesen csinálni Kép Én is tapasztaltam régebben vizeletcseppenést, elsősorban ez hívta fel a figyelmemet arra hogy gyenge lehet a záróizmom. Azóta javult a helyzet, de a könyvet olvasva akkor is érdemes gyakorolni, ha jelen pillanatban nem érzünk izomgyengeséget... A szerző úgy írta, hogy a szülése utáni 6. hetes kontrollra már egész jó állapotba hozta az izmait, tehát én úgy látom, hogy néhány hetes gyakorlással már komoly eredmény érhető el.

Azt viszont nem tudom, hogy szoptatás alatt szabad-e végezni a mell tornát. Szerintetek?

Ann,
nagyon jók a képek, copfos Hami édes Kép Látom a fa lenyűgözte Kép És a babakocsit milyen öntudatosan tolja! Kép Jól látom, fellépőt is kapott Hami? Használjátok, szereti? Nekünk a fürdőszobába kéne valami, mert kézmosáshoz mindig a szennyestartóra állítom Zsoltikát, de az meg túl magas, nagyon le kell hajolnia, és így instabil az egész...

Jó éjt,
Gabi

pgaboka

En nem mondom hogy a Margit korhaz rossz ,sot en eddig csak jot hallottam rola.Nekem sok ismerosom szult ott ,hanem tenyleg azok a csecsemosok akik akkor voltak nem ugy viselkedtek ahogy kellett volna,na meg az orvos is szerintem hibas valamilyen szinten.Az biztos hogy minden hol van rendes es rossz doki(vagy noverek).
Szegenykem peches volt.Kép
En amikor egyszer elveteltem akkor a Robert Karoly es Lehel uti korhazban voltam most nem ugrik be a neve ti biztos jobban ismeritek .Aznap amikor el kellett vegezni a mehtisztitast(Kuret) vagy minek hivjak (mivel sajnos nem urult ki rendesen magatol),kitagitottak a mehemet es olyan fajdalmaim voltak hogy el nem tudom mondani (sajnos mar volt egy abortuszom es akkor is ezt csinaltak es akkor semmi bajom nem volt),szoval ossze hanytam magamat es az egesz szobat, alig tudtam labra allni meg szerencse, hogy ott volt a ferjem .o szolt a novernek erre olyan pofat vagott a nover mintha hullat kellett volna eltakaritson es meg hozza tette hogy ezt most o takaritsa fel.Na ne tudjatok meg en eleg nagy szaju vagyok am ,mondtam neki nem majd en mit gondol Kép.Ja meg kertem valami fajdalomcsillapitot adott valami gyogyszert az nem hasznalt ,remegtem ,vacogtam a fajdalomtol egyszerre volt meleg meg hidegem es o azt mondta hogy nem hiszi hogy ennyire faj ez nem szokott igy fajni Kép,nezzem meg a masik szobaban ket cigany lanynak is most tettek fel ezt a bigyot a mehszajara es ok nevetgelnek.Biztos en kenyes vagyok >Mit kepzelek en hogy o majd ad masik fajdalom csillapitot.en haza kuldtem a ferjem cataflanert es bevettem talan 2-ot mire hatott a dolog.A ferjem egy nyugis fajta de nagyon ,mindig o csitit engem de most azt mondta hogy legszivesebben megverte volna a csajt.Eleg szomoru hogy igy viselkednek a kiszolgaltatott vagy beteg emberekkel.Nem?

BArbi!
TEnyleg irjal mar hogy mi van!REmelem minden rendben van,de szerintem meg az elejen nem mindig erzi olyan hatarozottan az ember,de ha ugy erzed akkor menj el a dokihoz az a biztos.Pontosan mennyi idos terhes vagy most?
Egy tavoli ismeros olyan buta volt hogy nem erezte egy hetig hogy mozog a gyerek es nem ment el dokihoz olyan 16-dik heten lehetett .Mar mindenki kerlelte hogy menjen el mert az nem normalis.en ugy tudom ha 24 oraig nem erzel semmit akkor menned kell dokihoz.Amikor eloszor megmozdult utana folyamatosan erezted hogy mozog?Ugy ertem egesz nap?Masnap es kovetkezo nap is?Ha igen es most nem erzed akkor en elmennek a helyedben dokihoz.

Lassan megyek vacsiztatom a fiamat.A ferjem most elutazott 3 napra versenyre egyedul vagyunk Kép.
DE azert ma ketszer is kimentunk a jatszoterre .SEhol egy lelek.A lenyeg hogy anya es baba jot jatszottak.KépEs ha a fiam hajlando elaludni normalis idoben akkor anya megnez egy jo filmet.HUrraa!
Jo ejt!
gabi75david

Sziasztok, itt vagyok, csak kicsit belepett a hóKépKép
Ma a párom dolgozott, igy addig a háztartással haladtam, amikor itthon volt, pedig együtt molyoltunk tovább, ezért nem tudtam irni.

Mozgásilag a helyzet kicsit változott,most már alul érzek némi buborékokat, enyhe kicsi mozgást, de szerintem ez ö lehetKép Tutti,hogy megfordult,mert idáig magasana köldökömnél rugott, most meg pont a másik irányban van.
Ma 18 hét 2 napos vagyok, szóval még azt hiszem van ideje a mocorgásra, legalább is remélem.
Dokim szabin volt egész héten, ezért nem is tudtam hova menni, most bizakodó vagyok, és várom a keddi UH-ot, hogy ott mit látunk.

Marcsi,kezem-lábam szoritom, nagyon szeretném,ha jól alakulnának a dolgok,azért ha két sor erejéig, de mindenképp irjál nekünk magadról légyszi!!!!

Ann, Hami egyszerüen zabálni való ezeken a képeken, csupa-csupa kiscsajKépKép

Most megyek, csak kicsi eltávot kaptam apától, mellette a helyemKépKép

Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Nem hinném, hogy vaklárma, mert határozottan vérzek.
És tegnap már elég rendes mennyiség távozott belőlem.

Csütörtökön látott a dokim és tegnap is beszéltem vele, azt mondta, hogy nem kell semmit csinálni, mert ha vetélés, akkor hagyni kell, mert így van esély arra, hogy kiürül teljesen.
Amúgy csütörtökön, mikor még csak két napja volt napi egy csepp vér, láttunk uh-on petezsákot, de babát nem, ami így magában nem sokat jelent, azért maradtunk abban, hogy kedden is megnéz és akkor látja, fejlődik-e a baba.

Klarissza,
nyugi, sztem semmi köze nincs ennek az életmódomhoz.
Tévedett a természet és most korrigálja. És ez így van rendjén.

Igazából, most akkor lennék megijedve, ha ezek után megmaradna a baba.

Szerintem mát túlvagyok a nehezén, úgyhogy kedden mindeképpen jövök és mesélek.
Voltak tegnap nehezebb pillanataim, de meglepően higgadtam kezelem a helyzetet.

Pocakosok,
ti tényleg ne ijedjetek meg. Én sem ijedtem meg, pedig nekm lett volna rá okom.
Pont miattatok gondolkodtam sokáig, hogy leírjam-e.

Köszi mindenkinek a szorítást, szerintem ez is segített abban, hogy több erőm legyen a higgadtághoz.

Üdv.

Marcsi

Marcsi
marcsi77

Marcsi:
Ilyenkor az ember nem is tud mit mondani Kép
De én még reménykedem, hátha...

Klarissza
klarissza

Klarissza

Azt hiszem igaza van Marcsinak, hogy ha a baba nem akar maradni, akkor jobb ha inkább most megy el, mint esetleg később. Vagy ne adj Isten beteg szülessen.

Marcsi
Bár nagyon nehéz, de jó, hogy így állsz hozzá a dologhoz.
Nálam szintén csak az üres petezsákot láttuk az Uh-on, ezért is hívott vissza a doki egy hét múlva.
Az elsó órák kicsit taccsra tettek, de miután elkezdtem felfogni, amiket az orvos mondott már én is úgy gondoltam, hogy ennek így kellett lennie.
Azt mondják, egy ilyen vetélés nagyon jó erősítő és a köv. terhesség már flottul megy.

Amiket írtál, az alapján már nem mondom, hogy biztos megmarad, vagy maradjon meg. Legyen úgy, ahogy lennie kell, és inkább Neked kívánom, hogy légy erős és próbálj minél előbb túl lenni rajta.

mucus
Tm

Marcsi: hát ez szomorú hír.Kép
De szerintem teljesen egészségesen fogod fel a dolgot. Gondolok rád kedden.Kép

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Marcsi,

Szorítok, hogy úgy legyen, ahogy az adott helyzetben te szeretnéd!

H.

Kép
hanzika

Marcsi,

sajnálom Kép

panu
panu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?