Nekem 3 inszem volt Murbernél és utána átkerültünk Urbancsekhez lombikra.
Volt olyan info, hogy első lombik Urbancsek, de ennek ellentmond, hogy az egyik lány, akinek elsőre sikerült Murberhez jár.
Néha érthetetlen, hogy miért ragaszkodnak az inszemhez. Egyik lánynak volt 6, majd spontán teherbe esett (úgy hogy már elkezdte a lombikot), erre mondta a Murber, hogy akkor még próbáljanak inszemet, ha egyszer spontán is teherbe tud esni. Persze az inszem nem sikerült, úgy hogy most ugyanott tart mint én.
Utólag kicsit sajnálom, hogy a 3. inszemet megcsináltuk, mert ha azt kihagyjuk és minden jól sikerül, akkor már idén szülők lettünk volna, de persze kezdődött a nyári szünet és minden csúszott.
Sőt, ha belegondolok, hogy páromat már tavaly márciusban is csak határértéknek minősítette a prof, akkor nagyon sok időt elpazaroltunk.
De végülis a végeredmény a lényeg, akit remélhetőleg nemsokára a kezünkben tarthatunk.
A vitaminokról annyit, hogy én se nagyon hiszek benne, elég változatosan étkezem, soha nem ittam, nem dohányoztam, sokáig versenytáncoltam, utóbbi időben tornáztam, úgy hogy én max 12. hétig akarom szedni.
Ja én femibiont szedek, több orvos is azt javasolta, én a gravidától nagyon rosszul voltam.