Sziasztok Hajni, Kinga!
Dehogy haragszom, csak épp ezerrel zajlik az élet nálunk. Sikerült megfáznom, de szerencsére a kisfiam nem lett beteg. És hát hogy még Dunaújvárost is ismered, ez aztán a sors keze!
Én nemigen szeretem a várost, csak azért mégis, mert annyi barátunk van itt és a 2 nővérem is itt él, meg a szüleim is itt lettek eltemetve. Ja és az én férjem is Feri
Jó lehet, hogy már saját házatok van! Mi egy tetőtéri lakásban élünk, én jól érzem magam ebben a lakásban, bár fura a sok ferde fal, talán a párom épp ezért ábrándult ki belőle nagyon hamar( ő 192 cm).
Idegenvezetőként dolgozol? Külföldre is jársz?
Kinga: ti már a karácsonyra készülődtök, de jó! Én is üvegfestegettem karácsonyi motívumokat az ablakokra, tükörre és készül az adventi koszorú is, de a sütit majd csak néhány nappal előtte készítem. Van egy jó kis receptem, amit nem lehet elrontani és néhány napig egész puha. Te milyet készítesz?
Én is az Adyban kezdtem a középiskolát, de csak fél évet, mert aztán kiköltöztünk. De mindkét nővérem oda járt. A Parcul Leninen laktunk a 8 emeletes toronyházban a templommal szemben. Mi is szoktunk hazamenni, bár mióta meghalt édesapám nem voltam csak a nővéremék. Mit végeztél az ELTE-n?
Nagyon gratula a fiaidhoz, csodásan szép neveket választottatok nekik!
Hajni: írod, hogy nem a sütikről vagy híres, akkor miről?
És képet tudtok feltenni? Olyan jó lenne úgy is ismerni titeket. Mi benn vagyunk a profilomban.
Jó éjt, Zita