Lányok (és András)
Köszönjük a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok!
Rilka
Gratulálok Violához, jó egészséget Mamának és Babának is!
András
Mikor mentek a következő uhura? És mik azok a gondok? Veletek vagyunk és szorítunk nagyon!
Leia
Sok sikert a lombikhoz! A tüszők folyamatosan nőnek a szurik hatására, a 20 mm-t kell elérniük, hogy megkapd a tüszőrepesztő szurit. Sajnos tényleg nagyon sokan vannak a központban, így nem tudnak hosszasan foglalkozni egy-egy pácienssel. Ha kérdéseid vannak, írd össze előre, és feltétlen tedd fel! Bár a dokik elég szűkszavúak, de a kérdésekre mindig válaszolnak (legalábbis én így tapasztaltam)
Gyere nyugodtan a kérdéseiddel, itt mindenre jön válasz! Azért vagyunk ,hogy támogassuk egymást!
Nekem csak este kellett szúrnom, de igyekeztem mindig azonos időben tenni. Azt hiszem, ez a javaslat.
Vicky
Drukkolok a holnapi teszthez!
Minekaza
Ezek szerint indul az inszem a ciklussal?
Évi
Nagy gratula a kicsiknek, hogy ilyen szépen fejlődnek!
És hogy ilyen kis hősök voltak!
) Annyira gyönyörűek!!!
Mara
Hajrá tesó projekt!
Én öt támogatott lombikról tudok, és a fizetős változat 100.000 Ft, ha nem változott az utóbbi hónapokban.
Mi jól vagyunk, ma voltam a védőnéninél, megkaptam a kiskönyvemet is. Az émelygésem egész nap meg van, főleg, ha üres a gyomrom, ami ördögi kör, mert az émelygés miatt bizony alig megy le valami a torkomon :S Viszont, ami lemegy az egészséges táplálék, és bent is marad. Ezzel vígasztalom magam.